üzülmeeeeeee yakında sen de benim gibi hamile olduğnu öğrenince çok şaşıracaksınnnn....
ben o kadar alışmıştım ki olumsuzluklara, test pozitif çıkınca şaşırdım ve korktum ben nasıl annelik yapıcam diye....kadınlar çok tuhaf varlıklar kaydirigubbakcemile3 çok istiyorsun olmuyor bir süre olunca da korkuyorsun.......Allahım isteyen herkeseeee Karasu'ya Elife sanaaa isteyen herkese sağlıklı bebişler versin inşallahhhhhhhhhhhhhhh.... :Saruboceq:
Bugün Hanımın çiftliği varrr bakalım ne olcakkkkk Muzaffer bey'i kim öldürdü acabaaaa, ha gökce kim öldürdü sence???? bence Zekai öldürdü aklinialirimsmile aklinialirimsmile
amın canım benım saol gusel düşüncelerin içinnnnn çok saolllll :1hug:
valla pek ızlemıorum o dızıyı ama şu bıyıklı bı adam var muzaffer beyın yanındakı kaldıkı romanda da o kişi yanında çalışan kişi olduruyor muzaffer beyıııı
Canım ben de çıkıyorum biraz temizlik yapmam lazım dükkanda.....Kendine iyi bak tamam mı ara sıra da gell foruma....unutma bizi guclubacismile
Neyseee;bugün kar yok;ama zahiyat da yokkk kaydirigubbakcemile5
Çıkmamış canda umut vardırrrrr opuyorumnanaktan
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz ebru ve hatice :)))
Napyonuz gece kuşları..
kimse yokmu bi sorum olcak
günaydın canım buyur ben varım sor sorunu
günaydın canım ne olur bana yardım edin ben nisan 16 aşılama yaptrıdım bu arada 3 yıllık evlyim hiç korunmadım eşimle problemimiz yok ama bebişte olmuyo size sorum dr um bana 1 mayızta regl olmassam benı arayın dedı benımde son 3 gündür karın agrıyodu sıcak tutuyodum gecıyodu dun agrıdı ve kakverengi lekel geldi normalde az olur sonra cogalır sonra acık kırmızı geldı sabak kalktım pedime baktım cok olması gerekirken az dı suan bıraz kırmızı gelıyo ama rengı acık dr umu arıcam ama kafamı karıstıran acaba üstünemı göruyırum analamadım kafak cok kaırsık
günaydın canım ne olur bana yardım edin ben nisan 16 aşılama yaptrıdım bu arada 3 yıllık evlyim hiç korunmadım eşimle problemimiz yok ama bebişte olmuyo size sorum dr um bana 1 mayızta regl olmassam benı arayın dedı benımde son 3 gündür karın agrıyodu sıcak tutuyodum gecıyodu dun agrıdı ve kakverengi lekel geldi normalde az olur sonra cogalır sonra acık kırmızı geldı sabak kalktım pedime baktım cok olması gerekirken az dı suan bıraz kırmızı gelıyo ama rengı acık dr umu arıcam ama kafamı karıstıran acaba üstünemı göruyırum analamadım kafak cok kaırsık
bence hem doktorunu ara hemde emin olmak için test yapsana canım.leklenme sanırım yerleşme zamanında oluyo ama. en iyisi test yapman
arıcam erkenmı acaba saat 9 beklesemmı bıre yerleşme kanaması bukadar uzun surermı bu arada suan hala gelıyo reglmı oldum acaba offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?