Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amın canım benım saol gusel düşüncelerin içinnnnn çok saolllll :1hug:

valla pek ızlemıorum o dızıyı ama şu bıyıklı bı adam var muzaffer beyın yanındakı kaldıkı romanda da o kişi yanında çalışan kişi olduruyor muzaffer beyıııı

kızzz o dizi izlenmez miiii......yaaa ben ''Vukuat Var'' diye bir roman okudum Orhan Kemal'in aynı karakterler var, ama Muzaffer bey ölmüyor romanda bilmiyorumkismile

Yani sen de Zekai diyorsun aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Canım ben de çıkıyorum biraz temizlik yapmam lazım dükkanda.....Kendine iyi bak tamam mı ara sıra da gell foruma....unutma bizi guclubacismile

Canım ben de çıkıyorum biraz temizlik yapmam lazım dükkanda.....Kendine iyi bak tamam mı ara sıra da gell foruma....unutma bizi guclubacismile

tmm cnm benım sen de dıkkat et kendıne ben de çıkıorum şimdı bıraz dınleneceğim opüyorum ben muhakkak gırıp yazılanları okuyorum zatennnn merak etmeyın sızden haberdarım hayatımmmm

allah analı babalı bebişinı buyutmeyı nasıp etsın canım

kolay gelsın ıyı akşamlarrrrrrrrrrrrrr:1hug:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

hatice_48.....................30 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :))
prensesss016................30 NİSAN Güzel haberlerini bekliyoruz :))

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

deryainci.......................9 MAYIS
SariLale........................9 MAYIS
cns22...........................10 MAYIS
clemantine..................12 MAYIS
civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
elson............................24 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Neyseee;bugün kar yok;ama zahiyat da yokkk kaydirigubbakcemile5
Çıkmamış canda umut vardırrrrr opuyorumnanaktan
ınşallah güzel haberlerle gelirsiniz ebru ve hatice :)))

Neyseee;bugün kar yok;ama zahiyat da yokkk kaydirigubbakcemile5
Çıkmamış canda umut vardırrrrr opuyorumnanaktan
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz ebru ve hatice :)))

ayy inşallah canım..ama içimdeki ses hamile değilsin diyoo:sinifsinif::sinifsinifhay içimdeki sesi ne yapim bilmem):uhm:

canlarımm hepinize günaydınnn. yeni bir ay baslangıcı. işallah kısmetli bol bereketli bir ay olur..

günaydın canım buyur ben varım sor sorunu

günaydın canım ne olur bana yardım edin ben nisan 16 aşılama yaptrıdım bu arada 3 yıllık evlyim hiç korunmadım eşimle problemimiz yok ama bebişte olmuyo size sorum dr um bana 1 mayızta regl olmassam benı arayın dedı benımde son 3 gündür karın agrıyodu sıcak tutuyodum gecıyodu dun agrıdı ve kakverengi lekel geldi normalde az olur sonra cogalır sonra acık kırmızı geldı sabak kalktım pedime baktım cok olması gerekirken az dı suan bıraz kırmızı gelıyo ama rengı acık dr umu arıcam ama kafamı karıstıran acaba üstünemı göruyırum analamadım kafak cok kaırsık

bence hem doktorunu ara hemde emin olmak için test yapsana canım.leklenme sanırım yerleşme zamanında oluyo ama. en iyisi test yapman

bende 3 yıllık evliyim.işallah meleginde seni bekleteden gelir canımmmmmm..

Canım ilk bebeqimde bende üstüne görmüştüm dediqin gibi ilk başta kahverengili lekeler geldi sonra 2-3 gun çok çok az kırmızı leke oluştu çok azdı sadece pedime sürülüyordu bizde 3 aydır korunmuyoruz ama hamile kalamadım daha geçne ay bnmde başta çok az kahverengi ve pembe lekeler geldi ama ertesi gün tamamen reql oldum ve hayel kırıklıqına uqradın canım eqer doktorun 1 mayıs dediyse tel aç ve gelen lekelerden bahset hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir

kızlar ben çıkıyorum bügün kontrolüm varr ögleden sonra gelirimm..

bence hem doktorunu ara hemde emin olmak için test yapsana canım.leklenme sanırım yerleşme zamanında oluyo ama. en iyisi test yapman

arıcam erkenmı acaba saat 9 beklesemmı bıre yerleşme kanaması bukadar uzun surermı bu arada suan hala gelıyo reglmı oldum acaba offfffff

arıcam erkenmı acaba saat 9 beklesemmı bıre yerleşme kanaması bukadar uzun surermı bu arada suan hala gelıyo reglmı oldum acaba offfffff

canım stres yapma sakın bekle biraz reql olup olmadıqını anlarsın çünkü yerleşme kanaması çok çok az olur leke şeklinde sürülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…