Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar herkese günaydın
sabah 5.15 uyandım ve o saatten beri uyuyamıyorum uyku tutmuyo bi türlü bu haberi önce kime versem nasıl versem diye düşündüm durdum ilk buraya yazıyorum ve şuan kimsenin haberi yok ama ben böyle güzel bi haber vericem kimseler yok burda olurmu ama bak eskilerden bi hamiş daha size :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey: :dance: :CüvCüv:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum şuan ve sabahtan beri deli gibi bi ağlayıp bi gülüyorum
o kadar mutluyumki 10 ay sonra geldi meleğim annesine darısı tüm olmayanların başına inş. çok dua ediyorum isteyenlerden için ve sizde çok dua edin ve hiç bir zaman yılmayın ben hep dua ettim gönülden dua ettim ve oldu Allah çok büyük dualarınızı geri çevirmeyecektir. kupamı bekliyorum en kısa zamanda

Canım çok tebrik ederim.Bu topikte yer alıp,hamile kalan ve bu topiğe takip etmeye çalışan biri olarak senin de ne denli uğraştığını,beklediğini biliyordum.Ve sonunda mükafatını aldın.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım:Saruboceq:

canım benim Allah razı olsun evet dualarımın karşılığını aldım çok ağlamış çok dua etmiştim Rabbime ve hayırlısı bu zamanaymış inş. sorunsuz bi gebelik geçirir ve hayırlısıyla alrım bebeğimi kucağıma sizlerde iyiki varsınız sizlerden çok şey öğrendim ben sabretmeyi öğrendim o yüzdende ilk sizle paylaştım hala eşimin haberi yok 1 çift patik aldım ve testle beraber paket yapıp akşama sana hediyem var diyerek vericem inş. anlatırım sonra olanları size

canım çok tebrik ederim çok duysalım ben okurken gözlerim yaşardı gerçekten senin adına çok sevindim Rabbim hayırlısıyla ve saqlıklı bir şekilde kucaqına almayı nasip etsin inş. bende bu ay hamile kalırım...

çok sağol canım inş. dualarım hep sizinle sizlerde çok dua edin hiç umutsuzluğa düşmeyin

canım aqrın oldumu kasık ve bel bölgesinde reqlim önümüzdeki cuma ama belim ve kasıklarım çok aqrıyor

canım şöyle bişey anlatayım ben bugüne kadar hep belirti aradım kasık ağrımda oldu bel ağrımda ama hep negatif sonuç gördüm ben bu ay biraz streli mevzular yaşadım aileyle ilgili ve çok ağladım ama tabi eşimle çalışmalar devam ediyodu bide ben ateş ölçmeye balşladım ama yinede bu aydan hiç umudum yoktu ve ben bir haftadır badanayla temizlikle uğraşıyorum acayip yoruldum yani daha dün akşam bitti temizliğim ve bu sabah hamile olduğumu öğrendim yani bel ağrım sırt ağrım olduysada hep yorgunluğa vurdum yani ama şunu söyliyim yumurtlama dönemimden hemen sonra göğüslerim feci şekilde ağrımaya başladı normalde hep gecekince yada adet günümde ağrırdı bu sefer daha şiddetli ve 10-12 gün önceden ağrımaya başladılar birde benim akıntım hep süt beyaz krem kıvamında olurdu bu sefer sarı oldu hep yani benim için sadece ikisi gerçek belirti ben bunları daha önce hiç yaşamamıştım

bende gecen ay çok aqrı çektim seninde dediqin gibi gögüslerim 15 gun önceden başladı acımaya gecen ay çok belirtim oldu hamile olduquma çok emindim ama deqilmişim bu ay ümitlerim kırıldıqı için oralı olmamaya çalışıyorum bu aqrılarıda önemsememeye çalışıyorum 2 gundür çok aqrım var duramıyorum özellikle belim kopucak gibi

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrr................:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

canım çok sevindim. allah eline almayıda nasip etsin işallah. seni çok öpüyorum taze annecikkk...

ebrulicimmmm ya nasıl sevindim bir bilsen.. mutluluktan havalara ucuyoz bebişim ve bennn teyzesi..
bugün doktora gittim ama doktorlarda izinliymiş 1 mayısta.. haftaya kaldı artıkk.
allahım herkese bu mutlugu yasatsın işallahhhh....................

elif ve gökce seamlar kılzr nasılınuızz

ıyıyım canım sen nasılsınnn

geçmişi okuyordum PRENSES E çok ama çok sevındım allahım tum ısteyenlere sağlıklı hayırlı evlat versın bana da tez zamanda inş...

gerçi ben de bu stres ağlama zırlama olduğu surece :kedilmaz bılıorum ama hayırlısı ne dıyım allahım buyuk içimı rahatlatır ınş.

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn canım :Saruboceq: çok teşekkür ederim Rabbim çok büyük bizede gösterdi bu günleri

sağol canım benim sendende güzel haberler bekliyorum sende bebeğine sağ salim kucağına alısın inş.

sağol canım Allah sanada nasip etsin tüm olmayanlar için dua ediyorum çünkü bende isterdim hamile değilken dualarınızı şimdi bende sizler için çok çok çok dua edicem Rabbim hepinize tattırsın bu mutluluğu inş. :Saruboceq:

prensessss tebrik ederim hayatımmm..kupanı ben verecektim ilk ama telde..sorun çıktı... ama yinede vericem..Allahı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayatımmm..çook öpüyorum... :hooray: :hooray:

prensessss tebrik ederim hayatımmm..kupanı ben verecektim ilk ama telde..sorun çıktı... ama yinede vericem..Allahı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayatımmm..çook öpüyorum... :hooray: :hooray:

sağol canım benim darısı başına olsun inş. hepiniz dualarımdasınız Allah sizlerede tez zamanda yaşatsın inş. :Saruboceq:

prensesim canım inan cok sevindim yaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o kadar cok istiyodunki hamile kalmayı en sonunda başardın...cok cok tebrik ederim hayatım...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ee peki kandamı baktırdın yoksa idrar testinde cıktımı..
allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım..:Saruboceq:
darısı bana artık..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım naber...bi hamişimiz daha oldu...hadi darısı başımızzaa..

Son düzenleme:
bende çalışıyorum bugün..temizlik yapıcaktım halbuki evdee.

ahh canım kıyamam ..kocişin gelicekmiydi sen çalıyosun o evde olucak yoksa..bende koçişim yok toparlıyorum birazcık..ebruşda hamileymiş cok sevindim..
darısı bize inş...biraz önce lavoboya girdim peceteye sanki sarıntırak bir akıntı gelmiş ama pembe gibide..galiba ben bu ay yine görücem kırmızı kartı..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…