ahh canım kıyamam ..kocişin gelicekmiydi sen çalıyosun o evde olucak yoksa..bende koçişim yok toparlıyorum birazcık..ebruşda hamileymiş cok sevindim..
darısı bize inş...biraz önce lavoboya girdim peceteye sanki sarıntırak bir akıntı gelmiş ama pembe gibide..galiba ben bu ay yine görücem kırmızı kartı..boshayallersmile
dün üst komşuma çıktım yan komşuda geldi..tabi olağan soru..SENİN VARMI BİŞEY...ama kötü niyetle sormuyolar..yan komşunun 5 yıl olmamışş.yumurtalıklarım çalışmıyomuş benim dedi..dr.un biri senin kesinlikle olmaz çocuğun demiş..sonra bi ilaç vermiş dr.u..hamile kalmış..o üç aylıkkkende bi daha kalmışş..ibi kızı bi oğlu var şimdi...ben gerçekten inanıyorum Rabbimin banada,,bizede vereceğinee...
haticecim bilgisayar başında değilsin heralde..çıkıyorum ben..hoşçakal...
zaten en sinir olduğum soru (senin yokmu daha birşey) tabikide kötü niyetle sormadıklarını biliyosun ama işte herkezinde sorması üzüyo beni..mafoldumbenmafoldumben.
canım kaptırmıyorum adetse gelir zaten akşama bekliyorum...anlamadığım yumurtluyorum yumurtladığım gün ilişkiye giriyorum peki nerde yanlış yapıyorumda tutturamıyorum bilmiyorum..bu ay dr,uma söylücem rahim filmini tekrar ceksin tıkanıksaki hala sağ tüp acsın barim..:sinifsinif:
tabikide inanıyorum rabbim büyük o ol deyince olucak biz ne yapsak boş...inanıyorumki bizlerde anne olucaz..olmadı cocuk esirgeme kurumundan alırım ne yapim ölüm yokya ucunda..ordakilerde anneye muhtaç bizde evlada...allah sağlık huzur versinde olur elbet birgün..boshayallersmile
selam kızlar herkese günaydın
sabah 5.15 uyandım ve o saatten beri uyuyamıyorum uyku tutmuyo bi türlü bu haberi önce kime versem nasıl versem diye düşündüm durdum ilk buraya yazıyorum ve şuan kimsenin haberi yok ama ben böyle güzel bi haber vericem kimseler yok burda olurmu ama bak eskilerden bi hamiş daha size :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey: :dance: :CüvCüv:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum şuan ve sabahtan beri deli gibi bi ağlayıp bi gülüyorum
o kadar mutluyumki 10 ay sonra geldi meleğim annesine darısı tüm olmayanların başına inş. çok dua ediyorum isteyenlerden için ve sizde çok dua edin ve hiç bir zaman yılmayın ben hep dua ettim gönülden dua ettim ve oldu Allah çok büyük dualarınızı geri çevirmeyecektir. kupamı bekliyorum en kısa zamanda
selam kızlar herkese günaydın
sabah 5.15 uyandım ve o saatten beri uyuyamıyorum uyku tutmuyo bi türlü bu haberi önce kime versem nasıl versem diye düşündüm durdum ilk buraya yazıyorum ve şuan kimsenin haberi yok ama ben böyle güzel bi haber vericem kimseler yok burda olurmu ama bak eskilerden bi hamiş daha size :CüvCüv:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey
HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :sm_cool: :teytey: :dance: :CüvCüv:
avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum şuan ve sabahtan beri deli gibi bi ağlayıp bi gülüyorum
o kadar mutluyumki 10 ay sonra geldi meleğim annesine darısı tüm olmayanların başına inş. çok dua ediyorum isteyenlerden için ve sizde çok dua edin ve hiç bir zaman yılmayın ben hep dua ettim gönülden dua ettim ve oldu Allah çok büyük dualarınızı geri çevirmeyecektir. kupamı bekliyorum en kısa zamanda
kızlar beni haziran 1 yazın..
ah canım ya kırmızılar gelmiş( üzülme olur mu hayırlısı böyle demekki hepimiz bekliyoruz o müjdeyi vermeyi ve bir gün olacak işallah sıkma canını :teselli: işallah önümüzdeki ay olur canımcım :teselli:
huuuu huuuu kızlarrrrr..nasılsınız..
sucum canım nisana yazmak daha mantıklı cünkü nisan ayında hamiş kaldı..sonucta 1 aylık hamile..
canım cok sağol üzülmiyeyim diyorum ama başaramıyorum..ha gerci dışıma belli etmiyorum üzüldüğümü ama herşeyi içimde yaşıyorum ve bu şekilde kendimi yıprattığımın farkındayım..oturdum ağla ağla koçişe yakalandım..canım kocacım oda benimle ağladı.onuda üzmeyi istemiyorum ama elimde değil..iyice yıprandım ve yıprattım...kocişde dr. konuşalım tüp bebeğe başvuralım diyo bilmiyorumki şuan bu psikolajiyle ne düşünücemi bilmiyorum..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dimi canım ben de öyle düşündüm nisana yazdım kaydirigubbakcemile5
ay canım ya kıyamam sana ağlama :teselli: eşlerimizde çok üzülüyor ama belli etmiyorlar seni çok iyi anlıyorum canım benim :teselli: ama elden birşey gelmiyor işte beklemekten ve dua etmekten başka..tüp bebeğin bazı şartları oluyordu sanırım canım ama bence bir kaç ay daha bekle olmazsa araştırırsın :teselli:
canımsınız yaaaaaaa iyiki sizler varsınız..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım ne yazıkki elden dua etmekten başka birşey gelmiyor..bekarken senin cocuğun olmucak deserlerdi inanmazdım heralde...alnımıza ne yazılmışsa onu yaşıyoruz..bekleyip görücez artık..canım bende 1 2 ay daha bekliyeyim daha sonra tüp bebeği düşüneyim diyorum..gerci önümde önce yapılması gereken daha aşılama var..oda olmassa tüp bebek öyle oluyor galiba.... şu preseed jeli danışıcam dr,uma bakalım bu ayda öyle deniyelim..haa bide kızların şu muhteşem 3,lüsü bal,arısütü,polen denicem..aklinialirimsmile.ne yapalım hayat devam ediyor yeni umutlar bizi bekliyor.boshayallersmileboshayallersmile.
canımm sen de iyiki varsınnopuyorumnanaktan
evet canım bence de umudunu asla yitirme,arısütü polen karışımını dene preseed de gerçekten etkili yani onunla hamile kalabilen çok kişi var zaten denemediğimiz şey kalmadı onu da dene nolcak :)) işallah o vesileyle hamile kalırsın..kısmet ne zamansa o zaman işte canımcım bak ben de hemen hamile kalacağımı sanıyordum herkes gibi ama birsürü şey çıktı ama napalım bunda da bir hayır vardır deyip şükrediyorum demekki daha zamanı gelmedi boshayallersmile ama hamile listesine en yakın zamanda adımızı yazağımıza inanıyorum işallahhhh baksana çok az kaldık artık sıra bizde :) opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?