Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım, seni de tekrar tebrik ederim, geçmişte tebrik etmiştim ama görmemişsindir.Umarım sağlıcakla da kucağına alırsın. opuyorumnanaktan
Darısı bize artık boshayallersmile
Kızlar çarşamba doktorla randevum var...korkuyorum...olumsuz bir şey söylicek diye çok korkuyorum :sinifsinif:
Bi gün benim bebeğimin tickerını yapmak da sana nasip olur inş. hayatım :Saruboceq:
Ayşe'cim canım geçmiş olsun :icecream: Böyle yeme daha dondurmaları :roflol: Umarım en kısa zamanda iyileşirsin hayatım...
Tickerın hayırlı uğurlu olsun kuşum olumunekankayizsmile
afiyet olsun karasucum :)
İnşallah sağlıkla sonunu görmek de nasib olur canım amin amin inşallah :)
Rica ederim tickercibaşı olrk görevimiz kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın?
Süslü raziyeeeeee bayanssulusmile
Çok güzel olmuş tickerin :1hug: hayırlı olsun
EBRULİ
canım benim, yeni anne, canım çok çok çok sevindim ya.
Allah'ım dualarını kabul etti ne güzel.
Ya valla acayip sevindim anlatamıyorum bile duygularımı,
aynı şeyleri yazıp duruyorum :1hug:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
prenses tebirkler sağ salim kucağıanda alırısn inş.herkese slm bu arada
kızlar nerdesinizzz...
çok kötüyüm ben...sabah araba çok salladı..istifra ettim..öğlende bişey yiyemedim..bayılacak gibiyim...
folik plus aldım..bal arısütü polen aldım..markası heli jelly mi ne..10 lira ucuz geldi..niye okadar ucuz diye terddüt ettim ama..nette bakındım biraz...siyah üzüm aldım bide...kendimi bi bakıma çekeyimm..zayıfladım bu ara ....
kızlar nerdesinizzz...
çok kötüyüm ben...sabah araba çok salladı..istifra ettim..öğlende bişey yiyemedim..bayılacak gibiyim...
folik plus aldım..bal arısütü polen aldım..markası heli jelly mi ne..10 lira ucuz geldi..niye okadar ucuz diye terddüt ettim ama..nette bakındım biraz...siyah üzüm aldım bide...kendimi bi bakıma çekeyimm..zayıfladım bu ara ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?