Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ama dr.lar niye böyle yapıyor anlamıyorum..yani olumsuz elektrik verdi bana...bana bi cümle söylese ohh diycem....bu korkulacak bişey değil..ilaçla tedavisi mümkün..çoğu insanın başına geliyor falan filannn...

Canım benim progesteron da normal değildi ama kaçtı desen hatırlamıyorum inan :uhm: ama sende pko olduğu için normal bu söyledikleri, muhtemelen aynı bana yaptığı gibi sana da klomen+çatlatma iğnesi verecek, korkulacak bişey yok, gördüğün gibi ben ilk aydan hamile kaldım yerimseniben

İlhan İrem benim gençlik yıllarımın sanatçısı.. süper bi sesi var adamın. şarkıları ayrı güzel.. canım sen kaç yaşındasın ki İlhan İrem baya eskidi çünkü. benim gibi
:roflol::roflol:

yanlışmı okudumki.bilmiyorumkismile .tansiyonumda düştü.mazur görünn...boshayallersmile

üzülme olur mu kuşum, doktorun söylediklerine de takılma hiç, benden pay biç, klomene başlayınca yumurtaların büyüyecek hiç merak etme olumunekankayizsmile

moral vermiyolar pek ona sinir oluyorum..bizim memlekette bi dr.var..çok olumlu pozitif..hastasıda çoktur..ona gitmek isterdim ama hastanede tanıdıkla rastlaşma ihtimali ve stresi beni mahvediyor..acayip dedikodu yaparlar..bildiğiniz gibi değil..bide yengem ebe o hastanede...hemen yayarlar çocuğu olmuyor diye... :sinifsinif:

SELAM canım dr kötü birşey dememişki işte yumurtanı büyütüp çatlatabilecekler bu iyi bir şey değilmi sonra gelsin bebişlerr

yanlışmı okudumki.bilmiyorumkismile .tansiyonumda düştü.mazur görünn...boshayallersmile

yok yok şimdi anladım.. doğru söylüyor ebru. bi ara bunalıma girmişti kıyamam..
o dönemde gitmesini söylemiştim burdan uzaklaşırsa iyi geleceğini falan

üzülme olur mu kuşum, doktorun söylediklerine de takılma hiç, benden pay biç, klomene başlayınca yumurtaların büyüyecek hiç merak etme olumunekankayizsmile

karasu şeyi merak ediyorum..sanada tedaviye başlamadan önce alttan bakıpta aynı şeylerimi söyledi..hiç büyümemişmiydi seninde..yoksa biraz büyümüşte yeterli büyüklükte değilmiydi???bilmiyorumkismile

canım 25 yaşındayım....kız o adamı dinlemek için yaşlı mı olmak lazım....vallahi benim küçüklüğümde de hatırlardım şarkılarını kliplerini...80 kuşağıyız sonuçta...cok ta yenı sayılmayız...ama benım esım hayranıdır..sayesınde ben de tum sarkılarını 45 lıklerını ezberledım...bılmıyom ya ruhumu dınlendırıyo..bılınmeyen o kadar guzel sarkıları var kı....

bunun bi önemi yokki canım
ha yeterli büyüyememiş ha hiç büyümemiş ne farkeder
sonuçta ikiside olumsuzluk yani
hiçç telaşlanma
bak tedaviyle olacak inşallah :1hug:

slm kızlarrrr
ben malesef akşamları girebiliyıordum pek kimse olmuyor...bugün gündüz müsait oldum ayy herkes burdaa:)
nasılsınız kızlarrrrrr ayyy hamiş varmı aranızda bnm adetime 7 gün kaldı ama umudum yok çünkü ateşim bu sabah yine düşük çıktı sanırım bu ayda olmadııı napalım:1no2:
bayankarasu hamilemiiii haberim yoktu cnm hayırlı olsun darısı bizim başımızaaaa

hımmm yok öyle demek istemedimde. hani sanki nostalji takılıyosun gibi anlatınca.
benim yaşlarımda falan sandım seni.. evet gerçekten dinlendiriyo insanı süper

SELAM canım dr kötü birşey dememişki işte yumurtanı büyütüp çatlatabilecekler bu iyi bir şey değilmi sonra gelsin bebişlerr

ya demedide biraz olumlu cümleler bekliyor insan...

yok yok şimdi anladım.. doğru söylüyor ebru. bi ara bunalıma girmişti kıyamam..
o dönemde gitmesini söylemiştim burdan uzaklaşırsa iyi geleceğini falan
anladım...

bunalım bu bunalım
yok kız bunalımdan değil..sabah kahvaltı yapmadım..araba çok salladıı..istifra ettim..yemekte yiyemedim..keyifsizliğimin çoğu ondan..yoksa ben biliyordum bana söyleyeceklerini..klomen tedavisi göreceğimi...Rabbim daha zor şeylerle sınamasın...hem diyorum ya ben hep ikiz isterdim belkide tedaviyle ikiz olacak bellimi olur....
he ama şunu itiraf edeyim..ben hiçbizaman karasu kadar güçlü ve olumlu olamam... helal benim arkadaşımaaa... alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tatlım benim birden fazla yumurtam hiç olmamıştı bi aya kadar, her ay bitane oluyodu, ama çatlamıyodu, çok büyüyodu benimki çatlamıyodu, kistleşiyodu her ay, o yüzden adetlerim de çok sancılı geçerdi yerimseniben ama seninkinin aynısı ablamda vardı, ona da doktoru klomen+çatlatma iğnesi vermişti, onun ilk ay 3 yumurtası oldu hamile kalamadı, ikinci ayında iki yumurtanın ikisi de döllendi, ikizlere hamile kaldı :lepi:
Senin de öyle olacak inş. :Saruboceq: korkma :teselli:

Tatlım öyleydim ama uzun sürmedi mutluluğum malesef :sinifsinif: dış gebelikmiş, sonlandırmak zorunda kaldık :sinifsinif:

hımmm yok öyle demek istemedimde. hani sanki nostalji takılıyosun gibi anlatınca.
benim yaşlarımda falan sandım seni.. evet gerçekten dinlendiriyo insanı süper

ben eski şarkıları daha çok seviyorum..fikret kızılok..cem karaca bayılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…