Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ prensessssssssssssss ben kaçırmışım bunuuuu, hamile misin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm????????????

TEBRıKLERRRRRRRRRRRRRRR GÜLÜMMM çok sevindimmm gerçektennnnn...... :hooray: :hooray: :hooray: kupayı hakkettin :dance: :dance: :dance:

ayy nerdesiniz....sustunuz.....ben de tabii müşteri bekliyorummmm sıkılıyorum sizin işiniz çoktur :sinifsinif: yağmur da yağıyo ühüüü ühüüü

prensesss canım allah kucağınada almanı nasip etsin hayırlı olsun sayende çok güzel bir haber aldım bilgisayarımı açar açmaz :hooray:

canım benim çok sağol ayağını sürüdün bak bende geldim arkandan hadi bende sürüdüm gelin kızlar tez zamanda inş. :Saruboceq:

naneşekeri senin izin bitti ohh iyice bir dinlenmişsindir inşallah iyi geçmiştir canım hoşgeldin aramıza tekrardan

merhaba bende bişey sormak istiyorum
adetlerim çok düzenli 29 günde bir adet oluyorum her adet önceside şiddetli ağrılarım oluyo bu ayki adetim 5 mayıs olması gerek ama dün yani ayın 2 si birkaçdamla kan vardı ve hiç ağrım olmadı ve bu sabahta yumurta kokusundan acayip midem bulandı sizce benim problemim ne olabilir

Vallahi bilemiyorum adet gününü bekle, adet olmazsan bir test yaparsın o zaman görürürüz :CüvCüv: hamile olup olmadığını

bende süperim canım çok güzeldi tatil anacıgımla hasret giderdim bol bol...o kadar iyi geldiki üzerimdeki bütün o stresi negatif enerjiyi attım da geldim :lepi:

Süper!!! o zaman mayıs senin ayın olacakkkkkkkk

naneşekeri senin izin bitti ohh iyice bir dinlenmişsindir inşallah iyi geçmiştir canım hoşgeldin aramıza tekrardan

ewet canım çok iyi geçti yerimseniben iyi dinlendim valla denizin kokusunu içime çektim hergün her sabah ohhh dedim mis gibi:))
hoşbuldum canım benim saol yerimseniben

senin kırmızılar ne alemde canım? gelmedimi hala?

idilcan sen nasılsın bir rahatsızlığın yok demi daha olmasında inşallah mide bulantın bile olmasın sadece aşersen yeter

geldi geldi hatta bitti canım

idilcan sen nasılsın bir rahatsızlığın yok demi daha olmasında inşallah mide bulantın bile olmasın sadece aşersen yeter

yokkk bir rahatsızlığım yokk, bulantı filan yok....ama dünden beri acayip bi şekilde beyaz peynir yiyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 insan peynire aşerer mi??

ben şimdilik cıkıyorum canlar yemek vaktiii!!! herkese afiyet olsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…