KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ prensessssssssssssss ben kaçırmışım bunuuuu, hamile misin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm????????????
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRR GÜLÜMMM çok sevindimmm gerçektennnnn...... :hooray: :hooray: :hooray: kupayı hakkettin :dance: :dance: :dance:
canım benim çok sağol ayağını sürüdün bak bende geldim arkandan hadi bende sürüdüm gelin kızlar tez zamanda inş. :Saruboceq:
selamlar herkese
Ben çok iyiyim asıl seni sormalı??????? tatilin nasıldı??? annenle hasret giderdin mi bakalım???bende süperim canım çok güzeldi tatil anacıgımla hasret giderdim bol bol...o kadar iyi geldiki üzerimdeki bütün o stresi negatif enerjiyi attım da geldim :lepi:
merhaba bende bişey sormak istiyorum
adetlerim çok düzenli 29 günde bir adet oluyorum her adet önceside şiddetli ağrılarım oluyo bu ayki adetim 5 mayıs olması gerek ama dün yani ayın 2 si birkaçdamla kan vardı ve hiç ağrım olmadı ve bu sabahta yumurta kokusundan acayip midem bulandı sizce benim problemim ne olabilir
bende süperim canım çok güzeldi tatil anacıgımla hasret giderdim bol bol...o kadar iyi geldiki üzerimdeki bütün o stresi negatif enerjiyi attım da geldim :lepi:
naneşekeri senin izin bitti ohh iyice bir dinlenmişsindir inşallah iyi geçmiştir canım hoşgeldin aramıza tekrardan
geldi geldi hatta bitti canımewet canım çok iyi geçti yerimseniben iyi dinlendim valla denizin kokusunu içime çektim hergün her sabah ohhh dedim mis gibi:))
hoşbuldum canım benim saol yerimseniben
senin kırmızılar ne alemde canım? gelmedimi hala?
prensesss canım allah kucağınada almanı nasip etsin hayırlı olsun sayende çok güzel bir haber aldım bilgisayarımı açar açmaz :hooray:
tcikerr de hayırlı olsun yakışmış sanadaVallahi bilemiyorum adet gününü bekle, adet olmazsan bir test yaparsın o zaman görürürüz :CüvCüv: hamile olup olmadığını
Süper!!! o zaman mayıs senin ayın olacakkkkkkkk
idilcan sen nasılsın bir rahatsızlığın yok demi daha olmasında inşallah mide bulantın bile olmasın sadece aşersen yeter
:Saruboceq: inşallahcanım çok sağol Rabbim sizlerede nasip etsin en tez zamanda hayırlısıyla inş. :Saruboceq:
ohh güzel gülel bol bol kalsiyum al iyi oluryokkk bir rahatsızlığım yokk, bulantı filan yok....ama dünden beri acayip bi şekilde beyaz peynir yiyorumm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 insan peynire aşerer mi??
ben şimdilik cıkıyorum canlar yemek vaktiii!!! herkese afiyet olsun opuyorumnanaktan
ohh güzel gülel bol bol kalsiyum al iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?