afiyet olsun canımben şimdilik cıkıyorum canlar yemek vaktiii!!! herkese afiyet olsun opuyorumnanaktan
iyiyim canım çok saol işte 2 gün tatil gibi oldu banada iyi geldi ohh misssafiyet olsun canımmm cokacimcoook
sen nasılsın canım? kırmızılar gelmiş...
çok teşşekür ediyorum canım evet çok istedim kalmayı çok dua ettim dualarım karşılığını buldu sonunda önce idrar testi yaptım hemen çıktı çift çizgi hiç beklemedim sonra hemen sabah 7,30 da kan tahliline gittim 8,45 te sonuç elimdeydi ve 257,9 değerim
canım benim çok sağol iyiki sizler varsınız tüm sıkıntılarımı sizlerle atlattım ben sanada çok teşşekkür ederim 2 ay beni uzaklaştırdığın için kesinlikle faydası oldu
sağol canım evet 10 ay bekledim ve sonunda geldi meleğim çok gözyaşı döktüm çok ağladım ama şimdi onlar sevinç gözyaşlarına dönüştü duaların için sağol inş. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip eder hepiniz inan dualarımdasınız canımcım
çok sağol canım evet ilk sizlerle paylaşmak istedim çünkü burası benim ilk topiğim ve herşeyimi sizlerle paylaştım en kötü zamanlarımda siz oldunuz yanımda o yüzden ilk siz duyun istedim darısı hepinizin başına olsun inş. dualarım sizlerle ayağımı sürüyorum arkamdan gelin
canım çok sağol darısı başınıza olsun inş.
teşekkür ederim canım amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
evet canım evet söylemiştin evet inandım 10. ayın uğuruna inş sizlerdende duyarız bu güzel haberleri çok dua ediyorum hepiniz için
:Saruboceq:
sağol canım inan şuan o kadar şaşkınımki hala inanamıyorum ama çok çok çok mutluyum dualarım kabul oldu şimdi tek endişem görebilecekmiyim onun için çok dua ediyorum sağ salim gelsin bize inş.
sağol canım evet Rabbim çok büyük ve herşeyin bi zamanı var bizimde bu zamana kısmetmiş herşeyin önce hayırlısı darısı başınıza olsun inş. tez zamanda
sapol canım Allah sendende razı olsun inş. arkamdan herkes gelir tek tek ve hamile topiğine dönüşürüz yakında canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım 30 mart son tarihim evet bana ticker yapın lütfen ben anlamıyorum
sağol canım amin inş. sende takma kafana gelsinlerde hayırlısıyla sonra öğrenirsin cinsiyetini
kızlar kusura bakmayın biraz uzun oldu ama hepğinize tek tek teşekkür etmek istedim iyiki varsınız diliyorum Rabbimden tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
SELAMLAR KIZLARR
PRENSESS ÖNCEKİ SAYFALARDA KUTLADIM SENİ
GENE TEBRİK EDİYİM CANIMMM
KUPANI VERİM GENE. :hooray::hooray:
tickerin burda canım
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev003pr___.png nereye yapıştırcanı bılıyosun :)
bilmiyosan anlatırım tekrar muhtemel doğum tarihi 04 ocak 2011 :)
sağlıkla kucaklarsın inşallah .:)
ayyy olmuş inanmıyorum çok güzel olmuş sağol ayşecim ellerine sağlık
Çok açım çoooooooooooooooooook cokacimcoook hemen bi yemek yiyip geliyom ballı bööööreklerim
sağol canım benim aldım kupamı sağol canımcım:hooray:
sağol canım hemen yapıtırıp geleyim o zaman çok merak ediyorum hep özenirdim sizinkilere banada nasip oldu :Saruboceq: olmayanlarada nasip olsun inş. :Saruboceq:
afiyet olsun karasucum :)
İnşallah sağlıkla sonunu görmek de nasib olur canım amin amin inşallah :)
Rica ederim tickercibaşı olrk görevimiz kaydirigubbakcemile3
kızlar selam, nasılsınız bakalım?
Kızlaaaaaaaaaar, saçlarımı sıcak kahveye boyattım bi de perçem kestirdim bu sabah bayanssulusmile acayip moral oldu valla boshayallersmile günlerdir kan kaybetmekten öyle solgunlaştı ki yüzüm, böyle bi değişikliğe ihtiyacım vardı yani :sinifsinif:
Ayyyyyyyyy nekadaaannnnnnnnn mikkemmel bi kadınım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Süslü raziyeeeeee bayanssulusmile
Ay evet gerçekten öyleyim galiba :kedi: :kedi: :kedi:
prenses tebirkler sağ salim kucağıanda alırısn inş.herkese slm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?