anladım canım ama burası bize iyi geliyor derken acaba iyi gelmiyormu..bilinç altımıza hamişliğimi yerleştiriyoruz iyice acabaa... bilmiyorumkismile neysee...
ay bu kızımızda güzelmiş...ay biz nekadannn güzel kızlarız yahuuu... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
İşte böyleeeeeeeeeeee
canım benimmm inşallah hakkında hayırlısı olur bebğin seni daha fazla bekletmez...bu yaşadıkların çok zor enazından çoğunu atlattın ben daha çok başındayım 4 ay oldu sanırım bu ayda hamile kalamadım.birdahaki aya doktora gitmeyi düşünüyorum.herşey normalmi değilmi baktırmak ve rahatlamak istiyorum....şu 1 yıl geçse bi diyorum enazından çoğu sıkıntıları yaşamış ve bitirmiş olurdum
İşte böyleeeeeeeeeeee
canım kaşın gözün çok güzel Allah sahibine bağışlasın ama sanırım çok zayıfsın sen kaç kilosun
ayyy nekadar farklı geldinnnn...ama çok güzel olmuşsun..yaz için de uygun bi modelll...güle güle kullan canımmm...
Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile biraz da yazı düşünerek böyle bi model istedim zaten yerimseniben hatta tatile çıkmadan azıcık da ışıltı attıracam aralara bayanssulusmile
Neyse kaldıriyim artık, reklam olmayalım daha fazla kaydirigubbakcemile3
Şu an 48'im :sinifsinif: geçen ay 50 idim ama bu dış gebelik olayı falan çıkınca sıkıntıdan hemen iki kilo verdim :sinifsinif: çok zor alıyorum, çok kolay veriyorum ben kiloları malesef:sinifsinif:
gule gule kullan cicim....yuppiiiiiiiiiiiiiiii bu gece türk malı var....gülme vakti....:roflol:
ayy aynı benim gibisnnn..çok gıcık bi durummm... :umursamaz:
cns ................fotonun buyuk halını goremedım cıcım...avatardamı var sadece
yitir yaa yitir yaaa allah bilanızı virmesin:dance:
gule gule kullan cicim....yuppiiiiiiiiiiiiiiii bu gece türk malı var....gülme vakti....:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?