Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anladım canım ama burası bize iyi geliyor derken acaba iyi gelmiyormu..bilinç altımıza hamişliğimi yerleştiriyoruz iyice acabaa... bilmiyorumkismile neysee...

canım o kişiden kişiye değişiyo bence sürekli burda olupta hamile kalan arkadaşlarımızda var ama tabi en önemlisi Allah bu zamana kısmet etmiş yinede çok düşünmemekte fayda var derim ben çünkü hiç ummadığım bu ay hamile olduğumu öğrendim

hamileler size bişey danışmak istiyorum ben ne zaman doktora gideyim sizce çarşamba gideyim diyorum 1 hafta daha bekle diyolar bende dış gebelikten falan korkuyorum sizce ne yapayım

ay bu kızımızda güzelmiş...ay biz nekadannn güzel kızlarız yahuuu... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

sağol tatlım sende çok güzelsin ayrıca saçlarının rengi sana çok yakışmış.bende fotolarınıza baktım herkes çok tatlı dur bende yükleyim dedim:dance:

4 ay daha çok erken hayatım, tabi yine de bi sorun varsa bir an önce öğrenip önünü görmek istiyo insan seni anlıyorum, inşallah en kısa zamanda gelir meleğiniz, çok bekletmez seni :Saruboceq:

canım kaşın gözün çok güzel Allah sahibine bağışlasın ama sanırım çok zayıfsın sen kaç kilosun

Şu an 48'im :sinifsinif: geçen ay 50 idim ama bu dış gebelik olayı falan çıkınca sıkıntıdan hemen iki kilo verdim :sinifsinif: çok zor alıyorum, çok kolay veriyorum ben kiloları malesef:sinifsinif:

inş tatlım hiçbirimizi bekletmez....hayat güzelll ya yaşamaya değer ve herşey zamanla olur yeterki sabretmesini bilelim.yaşamayı bilelim...

ayyy nekadar farklı geldinnnn...ama çok güzel olmuşsun..yaz için de uygun bi modelll...güle güle kullan canımmm...

Teşekkür ederim hayatım olumunekankayizsmile biraz da yazı düşünerek böyle bi model istedim zaten yerimseniben hatta tatile çıkmadan azıcık da ışıltı attıracam aralara bayanssulusmile
Neyse kaldıriyim artık, reklam olmayalım daha fazla kaydirigubbakcemile3

gule gule kullan cicim....yuppiiiiiiiiiiiiiiii bu gece türk malı var....gülme vakti....:roflol:

iki foto çok farklı canım düğüün resmin çok hoş olgun azönceki resim çok küçük böyle 18 gibi falan duruyosun kaç yaşındasın

Şu an 48'im :sinifsinif: geçen ay 50 idim ama bu dış gebelik olayı falan çıkınca sıkıntıdan hemen iki kilo verdim :sinifsinif: çok zor alıyorum, çok kolay veriyorum ben kiloları malesef:sinifsinif:

ayy aynı benim gibisnnn..çok gıcık bi durummm... :umursamaz:

ayy aynı benim gibisnnn..çok gıcık bi durummm... :umursamaz:

ay ne kadar zayıfsınız kız ama boy kaç o da önemli...ya 50 lı 48 o kıloda oldugumu hıc hatırlamıyom 54 le evlendım ıkı yılda 58 oldum....sımdı de 65 lerımı yasıyorum.....ya ben de hıc 60 gormemıstım...herhalde bu gıdısle 75 ı bulurum dogumda....ve de ben kolay kılo veremem...ama su ıcsem yarar...yapınızın kıymetını bılın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…