Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iki foto çok farklı canım düğüün resmin çok hoş olgun azönceki resim çok küçük böyle 18 gibi falan duruyosun kaç yaşındasın

25 yaşındayım hayatım, normalde hep çocuk gibiyimdir, minyonum ben, boyum da 1.55 boshayallersmile ama düğünde özellikle makyajımı saçımı falan beni daha olgun gösterecek şekilde yaptırdım çünkü kocişim koooocccamaaaaaaaaaaaaaaaan guclubacismile

ay ben yaprak dokumu ızlemıyom sınırımı bozuyolar ya..entirika ve komedı
yanı askımemnu ve de turk malı favorim............

Hoşgeldin canımmm

Geçmiş olsun Elifcim.......dikkat et kendine

elson nasıl siliniyor.o şekilde yüklenince.canı mesela ben seninde resminin büyük halini göremiyorum

canım şimdi yükleyeceğim sonra silebileceğim bir yer varmı ordan yükleyim birkaç resmimi

Tatlım gelişmiş cevap kısmında aşağıda eklenti ekle var ordan ekliyosun, silmek istediğinde de edit bölümünden yine gelişmiş cevaba gelip aynı yerden, eklenti ekleye tıklayınca görüyosun orda eklediğin resimleri, sil butonu var tıklayıp siliyosun, değişiklikleri kaydet diyosun siliniyo ok yerimseniben

bejewelet blitz kızlar facebookta bu aralar bu oyuna fena taktım ...zeka oyunu ama super evde sıkılanlar gırıp oynasın zaman nasıl gecıyo anlamıyo ınsan

bejewelet blitz kızlar facebookta bu aralar bu oyuna fena taktım ...zeka oyunu ama super evde sıkılanlar gırıp oynasın zaman nasıl gecıyo anlamıyo ınsan

Tatlım bilgisayara çok yakın oturma sen de artık emi, bak çok zararlı, hele diz üstü bilgisayarsa kesinlekle dizine koyma, göbüşünün tam karşısına geliyo ozaman daha zararlı yerimseniben bi de 10dak.da bir kalk dolaş biraz, ya da cama çık temiz hava al, saatlerce bilgisayar başında kalma sakın yerimseniben

hayatım ben ıkı tane gordum dıgerlerını acmadı nıyese...ama begendımbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…