iki foto çok farklı canım düğüün resmin çok hoş olgun azönceki resim çok küçük böyle 18 gibi falan duruyosun kaç yaşındasın
Ay evet yaaaa nekadaaaannnnnnnnnn mikkemmel bi dizi dimi amaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ay ben yaprak dokumu ızlemıyom sınırımı bozuyolar ya..entirika ve komedı
yanı askımemnu ve de turk malı favorim............
Selam kızllarr
kızlar nerdesinizzz...
çok kötüyüm ben...sabah araba çok salladı..istifra ettim..öğlende bişey yiyemedim..bayılacak gibiyim...
folik plus aldım..bal arısütü polen aldım..markası heli jelly mi ne..10 lira ucuz geldi..niye okadar ucuz diye terddüt ettim ama..nette bakındım biraz...siyah üzüm aldım bide...kendimi bi bakıma çekeyimm..zayıfladım bu ara ....
canım şimdi yükleyeceğim sonra silebileceğim bir yer varmı ordan yükleyim birkaç resmimi
canım şimdi yükleyeceğim sonra silebileceğim bir yer varmı ordan yükleyim birkaç resmimi
elson nasıl siliniyor.o şekilde yüklenince.canı mesela ben seninde resminin büyük halini göremiyorum
cnm 4 resim yükledim sanırım yükleyebildim
bejewelet blitz kızlar facebookta bu aralar bu oyuna fena taktım ...zeka oyunu ama super evde sıkılanlar gırıp oynasın zaman nasıl gecıyo anlamıyo ınsan
çok tatlısın canım maşallah.... çok yakışmışsınız eşinle
cnm 4 resim yükledim sanırım yükleyebildim
hayatım ben ıkı tane gordum dıgerlerını acmadı nıyese...ama begendımbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?