Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
karasuyum
ay haklısın da haftasonu psıkopata bagladım esım zorla kaldırdı...zaten kablosuz kullanmıyoz kablolu hale getırdık..esım benı kaldırdı ama kendı bı baktı oyuna oda ıkı saat kalkamadı..ama dedıgın gıbı zararlı bılıyorum...kafamçokkarıştı

cns yazdığını görmedim hayatım..kusura bakma..zaten karasu açıklamış... yerimseniben

bizim bu topiğin tüm kızları da birbirinden güzel valla maşallah topiğimize

3 tane yükleyebilmişim cnm çok sağollll oğlun olck galiba tişörtünden öyle anladım.Allah bağışlasın çok güzel görünüyorsun bebişinle birlikte

evet canım tickerımda mavı dıkkat edersen bu arada kasların cok hos ben bole uzun kasa bayılırım..........

kızlar resimleri silemiyorum yardımcı olurmusunz

Tatlım resimleri eklediğin mesaja gel, edit de, sonra gelişmiş düzene geç, eklenti ekleye tıkla yine orda eklediğin resimleri göreceksin, hemen karşılarında da sil butonu olacak, ona tıklayıp sileceksin ve değişiklikleri kaydedeceksin yerimseniben

Son düzenleme:
Kızlar eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıp dolaba kaldırıcam, yarın öğlende okula getirip arkadaşlarla soğuk soğuk yices cokacimcoook şimdiden ağzımın suları aktı beeeeeeeeeehhh cokacimcoook

ok sildim tatlım sağol....
ayyy bizde akşama anneme davetliyizzz kimbilir neler yapar şimdiii
kızlar bende 48 kilo ile evlendim ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
56 kiloyumsempatiksalakcinni.eşimde 63 kiloydu evlenirken şimdi 80kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…