Kızlar eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıp dolaba kaldırıcam, yarın öğlende okula getirip arkadaşlarla soğuk soğuk yices cokacimcoook şimdiden ağzımın suları aktı beeeeeeeeeehhh cokacimcoook
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeen cokacimcoook
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
beeeeeeeeen
Kızlar eve gidince zeytinyağlı taze fasulye yapıp dolaba kaldırıcam, yarın öğlende okula getirip arkadaşlarla soğuk soğuk yices cokacimcoook şimdiden ağzımın suları aktı beeeeeeeeeehhh cokacimcoook
ok sildim tatlım sağol....
ayyy bizde akşama anneme davetliyizzz kimbilir neler yapar şimdiii
kızlar bende 48 kilo ile evlendim ama şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
56 kiloyumsempatiksalakcinni.eşimde 63 kiloydu evlenirken şimdi 80kaydirigubbakcemile3
na da cacıkkkkkk
bende yaptım hafta sonu...kocişe ali nazik yapmak istiyorum bu hafta...közlenmiş patlıcan hazır satılıyo diye hatırlıyorum..hazxır alırım onu..deneyen varmı öylee..
na da cacıkkkkkk
benim patlıcanları kayınvaldem közlüyorrr hazır alıp yamadım hiç.zaten eşim patlıcandan nefret eder.
yeni bir tatlı tarifi aldım yaptım ve harika oldu şerbetli tatlı hiç yemem sütlü tatlıları severim bu her ikiside...çok hafif
keki için:
4 yumyurta,2 su bardağından 2 parmak eksik un,kabartma tozu,1 limon kabuğu rendesi
kreması için:
4 yamak kaşığı mısır nişastası,1 litre süt,1 yemek kaşığı tepeleme un.
1 paket kaymak tadında kremşantiyi 1 su bardağı sütle çırpılcak
şerbeti için:
2 su bardapı şeker,2 su bardağı su (kaynayınca hemen kapat)
yapılışı:keki yağlanmış borcama dök 175derece fırında pişir.şerbet kaynayınca ılıması için bırak kekte şerbette ılıkken şerbeti keke dök.
kremayı nişasta ve sütle pişir (şeker yok kremada)
krema soğuyunca kaymak tadında kremşantiyi çırp kremaya ekle
kekin üstüne dök.
süper bir tatlı ben servis yaparken üstünede çilek rondalamıştım onu döktüm
misafirler bayıldıııı herkes tarif aldı
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 93'e düşmüş beta hcg delikafadulden ay bu hızla düşmeye devam ederse inşallah çarşambaya kadar sıfırlanmış olacak delikafadulden
Kim derdi ki bigün beta hcg.min artışına değil de düşüşüne sevinecem diye :gitme: bak duygusala bağladım yine :gitme:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 93'e düşmüş beta hcg delikafadulden ay bu hızla düşmeye devam ederse inşallah çarşambaya kadar sıfırlanmış olacak delikafadulden
Kim derdi ki bigün beta hcg.min artışına değil de düşüşüne sevinecem diye :gitme: bak duygusala bağladım yine :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?