Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bende yaptım hafta sonu...kocişe ali nazik yapmak istiyorum bu hafta...közlenmiş patlıcan hazır satılıyo diye hatırlıyorum..hazxır alırım onu..deneyen varmı öylee..

buarada evleneli 1 yıl oldu ama 6 ayda aldık bu kiloları..karı koca durmadan yedik sanırsambilmiyorumkismile

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeen cokacimcoook

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
beeeeeeeeen

hemen kargoyla yolluyorum kaydirigubbakcemile3

benim de valla cokacimcoook

ben de 52 kiloydum , şimdi 64 maşallah diyin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çok fazla kilo aldım yaa göbek aldı başını gitti

ha bu arada cns çok tatlısın resimlerini gördümmm....

bende yaptım hafta sonu...kocişe ali nazik yapmak istiyorum bu hafta...közlenmiş patlıcan hazır satılıyo diye hatırlıyorum..hazxır alırım onu..deneyen varmı öylee..

benim patlıcanları kayınvaldem közlüyorrr hazır alıp yamadım hiç.zaten eşim patlıcandan nefret eder.

benim patlıcanları kayınvaldem közlüyorrr hazır alıp yamadım hiç.zaten eşim patlıcandan nefret eder.

ya fırında közlemek çok uzun sürüyor sanırım..ocaktada hiç denemedim..tinker 250 derecede kaç dakika bekliyosunn...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa elsoncum....

lmaz:klava: klava: üşenme közle gayet kolay oluyo kendi yaptıgın gıbı olmaz bebısım ..yaptınmı barı guzel olsun...:mymeka: nasıl kaynana moduna gırdımmı....

canım hıc te uzun surmuyo yarım saatte bıtırırsın 45 dk kadada yemegın hazır...

fırında kırmızı biber harika közleniyor.ama patlıcanları mangalda közlüyoruz.geçen sene patlıcan közleme tavası çıktı onlar çok pratikmiş

yeni bir tatlı tarifi aldım yaptım ve harika oldu şerbetli tatlı hiç yemem sütlü tatlıları severim bu her ikiside...çok hafif

keki için:
4 yumyurta,2 su bardağından 2 parmak eksik un,kabartma tozu,1 limon kabuğu rendesi
kreması için:
4 yamak kaşığı mısır nişastası,1 litre süt,1 yemek kaşığı tepeleme un.
1 paket kaymak tadında kremşantiyi 1 su bardağı sütle çırpılcak
şerbeti için:
2 su bardapı şeker,2 su bardağı su (kaynayınca hemen kapat)
yapılışı:keki yağlanmış borcama dök 175derece fırında pişir.şerbet kaynayınca ılıması için bırak kekte şerbette ılıkken şerbeti keke dök.
kremayı nişasta ve sütle pişir (şeker yok kremada)
krema soğuyunca kaymak tadında kremşantiyi çırp kremaya ekle
kekin üstüne dök.

süper bir tatlı ben servis yaparken üstünede çilek rondalamıştım onu döktüm
misafirler bayıldıııı herkes tarif aldı

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 93'e düşmüş beta hcg delikafadulden ay bu hızla düşmeye devam ederse inşallah çarşambaya kadar sıfırlanmış olacak delikafadulden
Kim derdi ki bigün beta hcg.min artışına değil de düşüşüne sevinecem diye :gitme: bak duygusala bağladım yine :gitme:

Hemen aldım çıktısını hayatım, hafta sonu denerim yerimseniben

tinkerrrr üşenmiyom hayatımmm.yeterki olsun..hem onun yorucu bi tarafı yok..at fırına ama bi kere kırmızı biber közledik..bekle allah bekleee...patlıcanda güzel olmazmıki diyorumm...

bnm daha ne tarfilerim var oldu bitti mutfağa merakım vardır herşeyide güzel yaptığımı söylerler.canlar sizlerle sohbete doyum olmaz ama annem beni bekliyormuş inş sonra görüşrüz k.i.b kızlar öpüldünüz

kız sus....burda sevinmen gereken bi olay var..bağlama piskopata hemen
hem o benim işim biliyosunnn...
kaydirigubbakcemile3

haydi bakalımmmmmmmmm :teytey: :teytey:

hadi bakalım inş cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…