hadı ben kactım by...
Aman canım okadacık kusur bende bile var bayanssulusmile :roflol:
Daha dersin bitmesine 17 dak. var yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif: geçmek bilmedi bugün de bu dersler beeee :sinifsinif: dersim biter bitmez ben de kaçar kızlar
delisin kız senn... :roflol: :roflol: :roflol:
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere beni özleyin anacııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, ders bitmek üzere, hepinizi öpüyorum en kocamanından opuyorumnanaktan yarın görüşmek üzere beni özleyin anacııııııııııııııııııııııım bayanssulusmile
kızlarrrrr selaaaam. nasılsınızzz_???
kızlarrrrr selaaaam. nasılsınızzz_???
karasu gitmişşş....
kızlar bende çıkıyorum..öptüm siziiii...
ay hadi inşallahhhh en kısa zamanda hamile kalırsın. çok acımıyo yaa korkma sakınnn.selam kızlarr opuyorumnanaktan
bugün doktora gittim tahlillerimin hepsi temiz çıktı çok şükürr:Saruboceq: ama yarada bi gelişme yok tabi aynen duruyoo da bu ayki reglimden sonra yakılacak..yine uzun bi süre beklicem boshayallersmile birde onun stresi sardı şimdiden acıyor mu acımıyor mu diye..neyse buna da şükür Allah dermansız dert vermesinn..işallah yakmadan sonra da hamile kalabilirim hayırlısı olsunboshayallersmile
hoşbuldum fıstığımm. hadi hayırlısııı. inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.hoşgeldin canımmm..ben dr.a gittim..önümüzdeki ay kloemen başlıycam inşş..başak bi haber yok benden..sen nasılsın??
selam canım iyiyiz sen nasılsın :1hug:
bende iyiyim su. bu ayda geçsin beni yazmana gerek kalmadı. çünkü ben artık deneyemiycem. eşim çok kararsızdı zaten. şimdide kıvırıyo o gerçekten istekli olunca hamile kalmayı düşüncem. bu ayda korunmadık ama sanırım gelecek ay korunmaya başlıycaz. ben buralarda olucam yine zaten
ay hadi inşallahhhh en kısa zamanda hamile kalırsın. çok acımıyo yaa korkma sakınnn.
bende iyiyim su. bu ayda geçsin beni yazmana gerek kalmadı. çünkü ben artık deneyemiycem. eşim çok kararsızdı zaten. şimdide kıvırıyo o gerçekten istekli olunca hamile kalmayı düşüncem. bu ayda korunmadık ama sanırım gelecek ay korunmaya başlıycaz. ben buralarda olucam yine zaten
ay işallah canım ya acımaz ve sonra da hamile kalırım işallahhhhh:Saruboceq:
neden istemiyor canım? hani bi ara oda falan hazırlıyordu ne oldu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?