Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ıyım gusel ve yenı anneeeeeeeeeee sen nasılsın asıllll valal ben bazen ıyı bazen kötuyummmmm devam işteeeeeeeeeeeeeeealkisalkisalkis

aynen canım bizler de öyleyiz :))

iyidir canımmmmm sen nasılsın nasıl gidiyor:CüvCüv:

hep iyi olun canlarım!! :teselli: ben iyiyim canım ne olsunnn aynı tas aynı hamam.......bugün biraz sıkıcı bir gündü, yağmurlu bir hava....ayy ne bilim bugün bir tuhaftı

hep iyi olun canlarım!! :teselli: ben iyiyim canım ne olsunnn aynı tas aynı hamam.......bugün biraz sıkıcı bir gündü, yağmurlu bir hava....ayy ne bilim bugün bir tuhaftı

sıkma sıkma canınıııııııııııııııı yağmurda çık guselce bı yuruyuş yapppppppp oh ohhhhh:icecream:

sıkma sıkma canınıııııııııııııııı yağmurda çık guselce bı yuruyuş yapppppppp oh ohhhhh:icecream:

ben sebzeli kuru fasulyeee , erişte çorbası ve pılav yapıorum hayatımmmmkaydirigubbakcemile5

cokacimcoook ben ne pişirsemmmm acabaaaa, saat 8'de anca evdeyim...offfff normalde akşam hazırlıyorum yemekleri zaman olmuyor....bu akşam yemek yok...ne pişirsem kız :1closedeyes:

evet canım bence de yürüyüş iyi gelebilir :)

kızlar akşama ne yemek pişiriyorsunuz? ben çok açımmmmm

ben de çok acıktım valla..kız canın falan çeker söylemeyelim kaydirigubbakcemile3

cokacimcoook ben ne pişirsemmmm acabaaaa, saat 8'de anca evdeyim...offfff normalde akşam hazırlıyorum yemekleri zaman olmuyor....bu akşam yemek yok...ne pişirsem kız :1closedeyes:

geçen kızlar konuşuyordu hemen bi çorba yap yanına da makarna haşla üstüne de sos yap canım ohh daha ne olsun :)

Kızlar fırtına var ne yürüyüşü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay ben hava kapalı hafif yağmur var sandım :)) tamam tamam çıkma o zaman :)

yok yok söyle sen, yemek fikri olsun bana daa a.s

bizde de tavuk pilav ve patates kızartması var söylemesi ayıp :kedi: :))

kız biliyo musun bizimki makarnadan nefret eder..ben çok severim ama o sevmiyo :umursamaz: ayyy ne yapıcam bennn

CADIARZUhımm pratik olsun diye söylemiştim o zaman gökçenin dediği gibi sulu köfte yap sen canım :)

KARASUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU nerelerdesın sen yaaaaaaaa gerçi hep buralardasın daaa ben gıremıorum öğlenlerıııı neler yapıosunnn nasıl gıdıo

ben geçen çok ağlamıştım bır kaç gun once elson ve diğer arklarım senı oernk verdı .cıdden maşallah sana ne kadar gçlüsün yha allah nazarlardan korusun bıtanem..ben hemen kendımı koyverıp ağlayıp zırlıorum yhaaaaaaaaaaa

kızlar yaa bana bı fıkır verın ben bu ay ne yapayımmmm

dr uma ben acele ıstıorum ne gerekıosa başlansın mı dıyeyım yoksa dr umun da dediği gbı 1 yılın dolmasını mı bekleyeyımmmm bana akıl verın bşey dıyın ben dondum çnku artıkkkk :sinifsinif:

Tatlım hiç korkma ben yaptırdım biliyosun, hiç acımıyo yerimseniben sadece yanık kokusu alıyosun :kedi: doktorum başlamadan önce birazdan kebap kokusu almaya başlicaksın diye güldürmüştü kaydirigubbakcemile3 gerçekten de kebap kokuyo ama :kedi: :kedi:
Sadece sonrasında bir iki hafta siyah akıntıların olacak, o da çok normal yanık doku atılacak ki yenilensin dimi yerimseniben

Be hep burdayım tatlım, sen özletiyosun kendini olumunekankayizsmile iyi gidiyo çok şükür beta hcglerim düşmeye başladı, bugün en son 93 çıktı, çarşamba da kontrolüm var kesem küçülmüş olacak inş. diye dua ediyorum işte :Saruboceq:

Tatlım ben ne kadar olumsuz ne kadar karamsar olursam bebeğim de benden okadar uzaklaşacak diye düşünüyorum, o yüzden de ne olursa olsun ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum, yoksa aslında öyle duygusalım ki kendimi bi salsam kimse toplayamaz beni, bidaha da çocuk mocuk hak getire, kendimi biliyorum yani :sinifsinif:

Allah dermansız dert vermesin bitanem, bizim sıkıntılarımızın tedavisi, bi çaresi var en azından, hiç ümidi olmayanları düşünüp halimize şükretmeliyiz değil mi olumunekankayizsmile
Ben inanıyorum hepimiz bi gün anne olucaz yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…