Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
niye istemiyoki su perisi.ne kadarlık evliyiiniz siz cnm

canım biz ekimde 2 yıllık evli olcaz. ama bu yıl yeni ev aldık ve kredi borcumuz var yüksek bi mebla ödüyoruz her ay. iyi bi yerden ev aldık ve aslında boyumuzu aşan bi yükün altına girdik sanırım o yüzden korkusu. bizim maaşlarımız biraz yükseldiği zaman sanıyorumki o kendisi istiycek bunu. boshayallersmile

ahh canım ya valla bu erkekleri anlamak çok zor;ama hamile kalsaydın elbetteki sevinirdi şimdi öyle söylediğine bakma..e sebebi neymiş yani neden istemiyormuş?bişey de konuşmuyorlar ondan sonra biz tabi senaryoları yazmaya başlıyoruzlmaz: sen sıkma canını tatlım zaten onun bi zamanı var o zaman gelince istese de istemese de hamile kalacaksın..ve o gün geldiğinde eşinin ne kadar sevineceğini hayal bile edemezsin :) ayrıca madem öyle istemiyor sen de tamam de üsteleme bakalım ne yapacakkafamçokkarıştı

hmmmmm güzel bir soru ben şahsen sucuklu kuru fasulye ve pilav yaptım. ama eğerki dünden yemeğimi, hazırlamış olmasaydım bugün patates biber patlıcan ve kuru köfte kızartırdım. zemuszemus

ayy ikisi de çok güzellllll hım olsada yesek :)) cokacimcoook

ayyynennn öyle yaptım su. hiçbişey demedim sormadım sadece neden dedim cevap vermeyince sustum hiçbişey demedim. ve aynen bende çok merak ediyorum ne yapıcağını.. ama bence kararsız durumda şuanda. yani birilerinin gazına gelmek istemiyo kendi vermek istiyo bu kararı biri bebek düşünüyomusunuz dese hayır hayııııırr çok erken demeye başladı ama hala korunmuyo. bence kafası karışmış durumda ve ben onu yönlendirmek istemiyorum. bakalım ne olcak....

kızlar bugün takipte kalamadım ama hepinizi çok seviyorum yarın görüşürüz inşallah hepinizi tek tek öptümm

hımm CADIARZU belki bi bildiği vardır kendince ama en azından sana söylese evet istiyordum ama şöyle bi durum var,kafama bunlar takıldı veya işte borcumuz bitsin vs.. açıkca söylese beraber bi karara varırdınız..seni de düşünmeli yani şimdi sen kendi kendine sorup duruyosun acaba neden istemiyor sebebi ne diye..ama zaten sormamakla iyi yapmışsın canım belki kendisi daha sonra sana söyler neden ertelediğini..hayırlısı olsun canım bekle bakalım dediğin gibi ne olacak bilmiyorumkismile

hıı.bizde cnm ayın 20sinde 11 aylık evli oalcağız.1 yıl olamsın diye düşnüdk hep o da saydı duyud.bizmde düğünden sonra borçalrımız vardı.sonra dayanamadık geçen ayalrda bırakıtk işte aman olsun deidk ksımetiyle gelir.herşey satın alınırda bebek alınamz diye bıkraıtk korunamyıda.
şimid ben korunmak istesem eşim isteemz mesela.yeni demelerimz olamsına rağmen olmaynca ne akdar üüzlüyor.
bende kaç ay olmaması onuda strese sokmuş olabilir cnm

evet kafasında ne var diye düşünmezdim en azından. borcun bitmesini beklemek istemiyo bunu hep söylüyo zaten çok yaşlı bi adam olcak borç bitince 39 yaşında olcak o da onu korkutuyo ama şimdide erken buluyo demekki. neyse bekliycem ve görücem .

işte demekki gerçekten buna karar vermiş istiyor. benim eşim kararsız olduğu için bööle oldu. neyse canım her işte bi hayır vardır. nasip kısmet böyle şeyler. allah bilir aslında ne zaman olacağını biz koyamayız doğumun ve ölümün vadesini. hayırlısı neyse o olsun inşallah. ben çıkıyorum hepinizi öptümmmmmmm a.s.

evt hayırlısı.yinede sen istediğini söyle.sonuçta ikiniz ortak kararı olası gerke.o istemiyo diye şimilik seni bebek sevgiisdne mahrm bırakmayada hakkı yok bence ki yaşıda varmı.
ileriide düşünmek gerek bebek olacak büyücek okula gidecekkk.yannda dedesi gibi kalmak istemz heralde.arkadaş gibi olur büyür çocuğunu

hayırlısı olsun canım..ben de öptüm görüşürüz opuyorumnanaktan

slm suuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn

selam canım iyidir ne olsun sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…