kızlar akşama ne yemek yapsam sizce
niye istemiyoki su perisi.ne kadarlık evliyiiniz siz cnm
evet oda hazır zaten oyuncakları bile var. ama bi anda vazgeçti işte. bana doktor fitil verdi hatta daha bugün bitti yumurtada 16,11 mm olmuş dedi doktor bana 6 günlük tedaviydi fitil. bende dedimki yazık oldu bu ayki yumurtamda gelişmek üzereymiş boşa gitti bu ay dedim. gitsin zaten iyi oldu ben istemiyorum dedi. bende şaşırdım. benim duygularım allak bullak oluyo bu ikidir aynı şeyi yapıyo bana. bi daha ona aldanmıycam. hatta ona sordum peki madem istemiyosunda niçin korunmuyosun 4 aydır ben hamile kalabilirdim yalnız dedim. hiçbişey demedi sustu sadece demekki hamile kalsam sevinmiycekmiş bunu anladım ben karşımda bunu duyunca havalara uçacak birini görmek isterim. bunun içinde bana ben gerçekten bebeğimiz olsun istiyorum kesin kararımı verdim dediği zamanı beklemek zorundayım. :çok üzgünüm: en güzeli bu olcak :umursamaz:
hmmmmm güzel bir soru ben şahsen sucuklu kuru fasulye ve pilav yaptım. ama eğerki dünden yemeğimi, hazırlamış olmasaydım bugün patates biber patlıcan ve kuru köfte kızartırdım. zemuszemus
ahh canım ya valla bu erkekleri anlamak çok zor;ama hamile kalsaydın elbetteki sevinirdi şimdi öyle söylediğine bakma..e sebebi neymiş yani neden istemiyormuş?bişey de konuşmuyorlar ondan sonra biz tabi senaryoları yazmaya başlıyoruzlmaz: sen sıkma canını tatlım zaten onun bi zamanı var o zaman gelince istese de istemese de hamile kalacaksın..ve o gün geldiğinde eşinin ne kadar sevineceğini hayal bile edemezsin :) ayrıca madem öyle istemiyor sen de tamam de üsteleme bakalım ne yapacakkafamçokkarıştı
ayyynennn öyle yaptım su. hiçbişey demedim sormadım sadece neden dedim cevap vermeyince sustum hiçbişey demedim. ve aynen bende çok merak ediyorum ne yapıcağını.. ama bence kararsız durumda şuanda. yani birilerinin gazına gelmek istemiyo kendi vermek istiyo bu kararı biri bebek düşünüyomusunuz dese hayır hayııııırr çok erken demeye başladı ama hala korunmuyo. bence kafası karışmış durumda ve ben onu yönlendirmek istemiyorum. bakalım ne olcak....
kızlar bugün takipte kalamadım ama hepinizi çok seviyorum yarın görüşürüz inşallah hepinizi tek tek öptümm
evet kafasında ne var diye düşünmezdim en azından. borcun bitmesini beklemek istemiyo bunu hep söylüyo zaten çok yaşlı bi adam olcak borç bitincehımm CADIARZU belki bi bildiği vardır kendince ama en azından sana söylese evet istiyordum ama şöyle bi durum var,kafama bunlar takıldı veya işte borcumuz bitsin vs.. açıkca söylese beraber bi karara varırdınız..seni de düşünmeli yani şimdi sen kendi kendine sorup duruyosun acaba neden istemiyor sebebi ne diye..ama zaten sormamakla iyi yapmışsın canım belki kendisi daha sonra sana söyler neden ertelediğini..hayırlısı olsun canım bekle bakalım dediğin gibi ne olacak bilmiyorumkismile
hıı.bizde cnm ayın 20sinde 11 aylık evli oalcağız.1 yıl olamsın diye düşnüdk hep o da saydı duyud.bizmde düğünden sonra borçalrımız vardı.sonra dayanamadık geçen ayalrda bırakıtk işte aman olsun deidk ksımetiyle gelir.herşey satın alınırda bebek alınamz diye bıkraıtk korunamyıda.
şimid ben korunmak istesem eşim isteemz mesela.yeni demelerimz olamsına rağmen olmaynca ne akdar üüzlüyor.
bende kaç ay olmaması onuda strese sokmuş olabilir cnm
evet kafasında ne var diye düşünmezdim en azından. borcun bitmesini beklemek istemiyo bunu hep söylüyo zaten çok yaşlı bi adam olcak borç bitince39 yaşında olcak o da onu korkutuyo ama şimdide erken buluyo demekki. neyse bekliycem ve görücem .
ben çıkıyorum hepinizi öptümmmmmmm a.s.
slm suuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?