Tatlım hiç korkma ben yaptırdım biliyosun, hiç acımıyo yerimseniben sadece yanık kokusu alıyosun :kedi: doktorum başlamadan önce birazdan kebap kokusu almaya başlicaksın diye güldürmüştü kaydirigubbakcemile3 gerçekten de kebap kokuyo ama :kedi: :kedi:
Sadece sonrasında bir iki hafta siyah akıntıların olacak, o da çok normal yanık doku atılacak ki yenilensin dimi yerimseniben
kızlar yaa bana bı fıkır verın ben bu ay ne yapayımmmm
dr uma ben acele ıstıorum ne gerekıosa başlansın mı dıyeyım yoksa dr umun da dediği gbı 1 yılın dolmasını mı bekleyeyımmmm bana akıl verın bşey dıyın ben dondum çnku artıkkkk :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay gerçekten mi kız :)) işallah acımaz düşününce stres oluyorum valla eyvahedigeldismile ama yeterki iyileşimde gerisi önemli değil sağol canımcımkaydirigubbakcemile5
seninde değerin düşmüş çok sevindim bi kaç güne de sıfırlanır..dediğin gibi bhcg düşsün diye beklemek hiç aklımıza gelmezdi ama napıcaksın işte herşeyin başı sağlık önce sen iyileşki sonra da bebeğin gelsin işallah:1hug:
her keze merhaba ben yeni katıldım yazınızı okudum kimyasal gebelikmiydi sizinkisi ben de geçirdim de
Canım sen istedikten sonra doktor ben seni tedavi etmem diyemez ki, ben de şu anki doktoruma ilk geldiğimde 7 aylık evliydim ve durumu anlattım, eğer bi sorunumuz varsa bir an önce öğrenip çaresine bakmak istiyoruz, beklemek istemiyoruz, zaten hiçbi sorun olmasa 7 aydır korunmasız ilişkiyle olması gerekiyodu dedim, daha önceki kimyasal gebeliklerimi de anlattım, hemen başladık tedaviye yerimseniben sen durumunu anlattıktan sonra doktorunun gelme diyeceğini hiç sanmıyorum yani olumunekankayizsmile
Canım bu mesaj banaydı galiba bilmiyorumkismile ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim ama kimyasal gebelikte zaten beta hcg çok büyük değerlere çıkamadığı için böyle bi sorun olmuyo, benimki şu an dış gebelik, ve beta hcg 1700e kadar fırladı birden, sonlandırmak için iğne oldum, beta hcg düşüşünü izliyoruz şu an yerimseniben
sana da geçmiş olsun tatlım, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin :Saruboceq:
bıtanem dedım ama dr olarak benı dınle 1 yıl bekle dıo bana ... bu aay gdeceğim zaten yıneee hormonlarıma baktrmak ıstıorum dedım tmm dedı.. olmazsa aynen açıklaman gbı bır açıklama yapıp başlayayım ben de yhaaaa ahyırlısı dıyıp bızmıllah dıyıp başlayayımm hımmmm:kedi:
sağol sana da geçmiş olsun allah isteyen her keze versin ben kimyasal gebelikten sonra ilk adetimi 30 gün sonra oldum şuan 3 gün geçti gerçi pekte umutlanmak istemiyorum.o yuzden bekliycem.
bu arada çok sevındım beta nın düşmesıne bıtanem allahım hayırlı sağlıklı bır şekılde tez zamanda bızım de kucaklarımızı meleklerımızle doldursun ınş. :Saruboceq:
Selam kızlar nasılsınız.
Karasu canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın .Bebeğin en hayırlı şekilde ve en hayırlı zamanda gelsin
karasu kaç aylık evlısın senle ben aynıyız sanırım şekerım
10 aylık evliyiz canım biz, senle bizim aramızda 1 ay falan vardı yanlış hatırlamıyosamyerimseniben
Canım ya daha çok yeni evliliğiniz.İlk günden beri istediniz o zaman.Benim 5 yıl olacak ama 3,5 yıl düşünmedim hiç...
10 aylık evliyiz canım biz, senle bizim aramızda 1 ay falan vardı yanlış hatırlamıyosamyerimseniben
Biz en başından çocuk hayaliyle evlendik zaten :kedi: :kedi: :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?