Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
klava: klava: klava: klava: klava: klava: sen çok yaşa emi kıssss
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yirim sizi yirim tatlı şeyler sizi

selam kızlar benide listenize eklermisiniz
21 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım
pazartes günü test yaptım negatif çıktı
hala gelen giden yok

anaaaaaaammm... hihoyyyt bendensin.. 21 aralık regl tarihimdi... hala gelmedi sabah test yaptım negatif çıktı.. benim reglim hiç şaşmaz... yarın kan testi yaptırıcam...
sende bi belirti varmı? bende hiç regl belirtisi yok.. sadece ayın 21inde belirti vardı sonra kayboldu... :lepi:

selam kızlar benide listenize eklermisiniz
21 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım
pazartes günü test yaptım negatif çıktı
hala gelen giden yok

hoşgeldin aramıza... biraz daha bekle istersen teste hemen cıkmıyor olabilir...bir kaç gün sonra yine bi test yap bakalım...inşallah hayırlı haberler verirsin bize... yerimseniben

önce ben yazayım bari bugün evde oldugumdan kocişime güzel yemek yapayım dedım
Menüm
Fırında köfte
Patates püresi kasarlı
Salata
Ayran
Çaylı kek

Son düzenleme:
kızlarrrrrr bu aksam ne yemek yapıcaksınızcokacimcoook

mercimek çorba sebzeli tavuk salata bide kakaolu muzlu puding yerimseniben ben bunları yapmayı düşünüyorum... sizler ne yapıcaksınız? opuyorumnanaktan

valla benim kayınvaldemle kayınpederim geldi bize altınoluktan yılbaşı için... onla arnavut ciğeri yapmışlar akşama menüde o var hihoyyyt

hosgelın canım benım ınsallah senden de güzel haber alırız tatlım
hb canım inşallahhhhhhhkaydirigubbakcemile3
yumurtalıklarım agırlaştı sanki yürürken düşecek gibi oluyor başka işi yok yada var ben anlamıyorum belki
meraktan ölmek üzereyimm
inşallah hamişizdir canım yaa
hoşgeldin aramıza... biraz daha bekle istersen teste hemen cıkmıyor olabilir...bir kaç gün sonra yine bi test yap bakalım...inşallah hayırlı haberler verirsin bize... yerimseniben
hb canımkaydirigubbakcemile3
pazartesiye kadar bekliyeyim diyorum inşallah hamişimdir yaaa

kızlarrrrr ellerinize sağlık çokta acıkmıştım yemekler süper ya cokacimcoook ben bugün annemdeyim yemekleri o yaptı oh ne rahat hazır sofraya oturmak sositososito bizim menüde de çorba,köfte,patates,pilav ve salata varr

menüler süper valla acıktıgımı hissettim... neyse ben artık cıkıyorum mesai bitti.eve gitme vakkti..inşallah gece vakit bulursam girerim katılırım muhabbetinize...
kendinize iyi bakın kızlar...hepinizi çok seviyorum...bugünkü destekleriniz için çok tesekkür ederim..herkese iyi akşamlar..afiyet olsun...!!! kaydirigubbakcemile5

bende bugün annemdeyim kızlar
yemeklerde güzelmiş ben her zaman okadar çeşit yapamıyom yetişmiyo valla hoş benim kocama bi tatlı yapsam yetiyo

canım benım kendıne dıkkat et görüşmek üzere çok öptüm by

canım biz de seni seviyoruz işallah kocişin akşam gönlünü alır :1hug: çok öptümmm iyi akşamlarr tatlım opuyorumnanaktan

ohhhhh masallah kızlar hepınızde annenızdesınız yaaaa benım annemde aynı sehırde benımle ama yınede uzak bana ve çalışıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…