klava: klava: klava: klava: klava: klava: sen çok yaşa emi kıssss
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
selam kızlar benide listenize eklermisiniz
21 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım
pazartes günü test yaptım negatif çıktı
hala gelen giden yok
hala gelen giden yok
hala gelen giden yok
inşallah inşallah...kıyamam ben kocişime dömeyin onu kaydirigubbakcemile3 yerimseniben saol canım...
kızlarrrrrr bu aksam ne yemek yapıcaksınızcokacimcoook
:1hug:Şeniz
hb canım inşallahhhhhhhkaydirigubbakcemile3hosgelın canım benım ınsallah senden de güzel haber alırız tatlım
yumurtalıklarım agırlaştı sanki yürürken düşecek gibi oluyor başka işi yok yada var ben anlamıyorum belkianaaaaaaammm... hihoyyyt bendensin.. 21 aralık regl tarihimdi... hala gelmedi sabah test yaptım negatif çıktı.. benim reglim hiç şaşmaz... yarın kan testi yaptırıcam...
sende bi belirti varmı? bende hiç regl belirtisi yok.. sadece ayın 21inde belirti vardı sonra kayboldu... :lepi:
hb canımkaydirigubbakcemile3hoşgeldin aramıza... biraz daha bekle istersen teste hemen cıkmıyor olabilir...bir kaç gün sonra yine bi test yap bakalım...inşallah hayırlı haberler verirsin bize... yerimseniben
hala gelen giden yok
menüler süper valla acıktıgımı hissettim... neyse ben artık cıkıyorum mesai bitti.eve gitme vakkti..inşallah gece vakit bulursam girerim katılırım muhabbetinize...
kendinize iyi bakın kızlar...hepinizi çok seviyorum...bugünkü destekleriniz için çok tesekkür ederim..herkese iyi akşamlar..afiyet olsun...!!! kaydirigubbakcemile5
menüler süper valla acıktıgımı hissettim... neyse ben artık cıkıyorum mesai bitti.eve gitme vakkti..inşallah gece vakit bulursam girerim katılırım muhabbetinize...
kendinize iyi bakın kızlar...hepinizi çok seviyorum...bugünkü destekleriniz için çok tesekkür ederim..herkese iyi akşamlar..afiyet olsun...!!! kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?