teşekkür ederim herkese..Bakalım şu an oldugum yerde kan testi yaptıracak yer yok
yarın tekrarıycam testi Allah her isteyene versin saglıklı bebişlerrr
haha kaydirigubbakcemile3 saol canım sende... hoşgeldin bu arada...:1hug:
Anacım ben de iyice edepsiz oldum yaa :kedi:
hep bu AngellL'ın yüzündenklava:
canım benimde regli pazar günü heyecanla bekliyorum.
bu arada pazartesiye kadar yokum aksam yazmıstım.okumusundur blki. haftaya belki güzel haber veririm size işallah
hobulduk tatlım regl olmamısın daha
Haaaa o muydu, onu biliyorum da uzun süre giremeyip yine sana üzülme yazanları görünce başka bişey daha var sandımaman başka bişey olmasın da opuyorumnanaktan sen hala barışmadın mı kız kocişle Şeniz kıyamam yaa, yazık barışın bu akşam, sonra daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz
canım eğer ben de hamileysem benimde yerleşme tarihim bugün aynı gün doğurcaz galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Anacım ben de iyice edepsiz oldum yaa :kedi:
hep bu AngellL'ın yüzündenklava:
barıştık gibi...yine ben alttan aldım... çok güzel bi mail attım ona...hoşuna gitti ama akşam bakalım davranışı ne olur...görücez bakalım...
evet hala olmadım... sabah test yaptım negatif çıktı... benmi acele ediyorum bilmiyorumki... yarın kan testi yaptırıcam bugün 5. gün oldu artık... mafoldumben çok gerginim...
canım bende bılmıyodum dün oldugunu arkadasım bakmıs o dedı bana ama dün hiç aklıma gelmedı taaa eve gelıp yemek yıyıne dek nasılda unutmusum bılmıyorum yanı ben hiç unutmam genelde hep aklımda oldugu için bebek ama aklımdan çıkmasıda ıyı olmus yoksa dün hep düşünürdüm ben neyse senınde bugün demek heeee ayyyy aynı günmü dogurcaz kızvereliniortak
Kızlar ben şimdi çıkıyorum, akşam giremem, hafta sonu da giremiyorum malum( artık pazartesi görüşürüz tekrar, inşallah ozamana kadar hamiş haberleri gelmiş olur,( senin sonucunu dört gözle bekliyorum AngellL) ,
bu arada hafta sonu benim kocişin ailesine gidiyoruz, yine bebiş yapın diye sıkıştırıp duracaklar, biz istemiyoruz diye biliyo da onlar laf aramızda :kedi:
Bir an önce gelse de meleğim ben de kurtulsam artık senağlama
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim... :Saruboceq:
Sizleri Seviyorum Canlarımmmmmmm....opuyorumnanaktan
Kızlar ben şimdi çıkıyorum, akşam giremem, hafta sonu da giremiyorum malum( artık pazartesi görüşürüz tekrar, inşallah ozamana kadar hamiş haberleri gelmiş olur,( senin sonucunu dört gözle bekliyorum AngellL) ,
bu arada hafta sonu benim kocişin ailesine gidiyoruz, yine bebiş yapın diye sıkıştırıp duracaklar, biz istemiyoruz diye biliyo da onlar laf aramızda :kedi:
canım bu kadar şeye artık gönlünü alır merak etme yoksa onu döveriz vallaklava:
kaydirigubbakcemile3 evet canım bizim çocuklar kanka olur artık :)))
canım bu kadar şeye artık gönlünü alır merak etme yoksa onu döveriz vallaklava:
klava: klava: klava: klava: klava: klava: sen çok yaşa emi kıssss
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?