Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim herkese..Bakalım şu an oldugum yerde kan testi yaptıracak yer yok
yarın tekrarıycam testi Allah her isteyene versin saglıklı bebişlerrr

bence de hamilesin zaten dün lekelenmen olmuş güzel haberlerini bekliyoruz canımhihoyyyt

barıştık gibi...yine ben alttan aldım... çok güzel bi mail attım ona...hoşuna gitti ama akşam bakalım davranışı ne olur...görücez bakalım...

canım eğer ben de hamileysem benimde yerleşme tarihim bugün aynı gün doğurcaz galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bende bılmıyodum dün oldugunu arkadasım bakmıs o dedı bana ama dün hiç aklıma gelmedı taaa eve gelıp yemek yıyıne dek nasılda unutmusum bılmıyorum yanı ben hiç unutmam genelde hep aklımda oldugu için bebek ama aklımdan çıkmasıda ıyı olmus yoksa dün hep düşünürdüm ben neyse senınde bugün demek heeee ayyyy aynı günmü dogurcaz kızvereliniortak

Kızlar ben şimdi çıkıyorum, akşam giremem, hafta sonu da giremiyorum malum ( artık pazartesi görüşürüz tekrar, inşallah ozamana kadar hamiş haberleri gelmiş olur,( senin sonucunu dört gözle bekliyorum AngellL) ,
bu arada hafta sonu benim kocişin ailesine gidiyoruz, yine bebiş yapın diye sıkıştırıp duracaklar, biz istemiyoruz diye biliyo da onlar laf aramızda :kedi:
Bir an önce gelse de meleğim ben de kurtulsam artık senağlama
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim... :Saruboceq:
Sizleri Seviyorum Canlarımmmmmmm....opuyorumnanaktan

barıştık gibi...yine ben alttan aldım... çok güzel bi mail attım ona...hoşuna gitti ama akşam bakalım davranışı ne olur...görücez bakalım...

canım bu kadar şeye artık gönlünü alır merak etme yoksa onu döveriz valla klava:

evet hala olmadım... sabah test yaptım negatif çıktı... benmi acele ediyorum bilmiyorumki... yarın kan testi yaptırıcam bugün 5. gün oldu artık... mafoldumben çok gerginim...

canım bencede kan testı yaptır egerkı hamıle degılsen hemen doktora basvurursun tatlım ama sana sunuda söyleyeyım benım arkadasım ıdrarda gebelıgını reglden tam 10 gün geçınce ögrendı yanı ondan önce test yaptı ama hiç çıkmadı tatlım olabılıyo bazen

kaydirigubbakcemile3 evet canım bizim çocuklar kanka olur artık :)))

kendıne çok ıyı bak görüşmek üzere tatlım by

tamam cicişim... kim ne derse desin üzme kendini.. :1hug: inşallah pazartesiye mutlu haberler vererek başlarım bende... :Saruboceq:

hadi iyi çalışmalar size canım yerimseniben inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...
bizde seni çok seviyoruz... opuyorumnanaktan

selam kızlar benide listenize eklermisiniz
21 aralıkta regl olmam gerekiyordu olmadım
pazartes günü test yaptım negatif çıktı
hala gelen giden yok

klava: klava: klava: klava: klava: klava: sen çok yaşa emi kıssss
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

canım kendine iyi bak kimsenin ne dediğine de kafanı takma boşver yerimseniben iyi tatiller canım muckss Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…