Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Herkese merhabalar.Dün kahverengi bir damla kanamam odu.Bugün regl olmam gerekirken olmadım.Test yaptım.2.çizgi anında oluştu fakattt çok silik.sizce pozitifmi?

merhaba canım hosgeldın canım egerkı 2. çızgı anında olustuysa bence pzoıtıfdır ama yarın testını tekrar etmende fayda var bence

benımde regl yaklasıyo yaww bakalım neler olacak egerkı hamılysem dün yerlesmıs bebişim ooo kıyamam ona annesının göbüşündemıkı acaba

Herkese merhabalar.Dün kahverengi bir damla kanamam odu.Bugün regl olmam gerekirken olmadım.Test yaptım.2.çizgi anında oluştu fakattt çok silik.sizce pozitifmi?

olabilir canım..istersen bide kan testi yaptır..onda kesin sonuç çıkabilir...hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah...listeye biri dahamı ekleniyor yoksa..ayy inşallah... :Saruboceq:

Canım noldu yaa ( kötü bişey mi var
ben kaçırdım galiba (

sabah biraz moralim bozuktu...arkadaşlarla paylaştım saolsun moral verdiler..iyyim şimdi.. saol canım benim düşündüğün için... opuyorumnanaktan
ama sen biliyosun zaten sabah sende yokmuydun..???
valla kafam bulandı...hatırlayamıyorum...sanırım sürekli düşünmekten oluyo...

430. sayfada kalmış yazdıklarım canım... kızmadım kesinlikle sana..kızılacak bişey yokkki hem yerimseniben

yok canım benım kızmamıstır neden kızsınkı görmemiştır yazdıgını ondan cevap vermemıstır tatlım

canım benimde regli pazar günü heyecanla bekliyorum.
bu arada pazartesiye kadar yokum aksam yazmıstım.okumusundur blki. haftaya belki güzel haber veririm size işallah

teşekkür ederim herkese..Bakalım şu an oldugum yerde kan testi yaptıracak yer yok
yarın tekrarıycam testi Allah her isteyene versin saglıklı bebişlerrr

Haaaa o muydu, onu biliyorum da uzun süre giremeyip yine sana üzülme yazanları görünce başka bişey daha var sandım aman başka bişey olmasın da opuyorumnanaktan sen hala barışmadın mı kız kocişle Şeniz kıyamam yaa, yazık barışın bu akşam, sonra daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz Şeniz Şeniz

benımde regl yaklasıyo yaww bakalım neler olacak egerkı hamılysem dün yerlesmıs bebişim ooo kıyamam ona annesının göbüşündemıkı acaba

canım eğer ben de hamileysem benimde yerleşme tarihim bugün aynı gün doğurcaz galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…