Herkese merhabalar.Dün kahverengi bir damla kanamam odu.Bugün regl olmam gerekirken olmadım.Test yaptım.2.çizgi anında oluştu fakattt çok silik.sizce pozitifmi?
iyi olmaya çalışıyoz..saolsun arkadaslar güzel moral veriyolar... yerimseniben
pardon ya ben keyifler güzel dedim ama canını sıkan bişey mi var canım
Herkese merhabalar.Dün kahverengi bir damla kanamam odu.Bugün regl olmam gerekirken olmadım.Test yaptım.2.çizgi anında oluştu fakattt çok silik.sizce pozitifmi?
yok canım nanesekerın bıraz canı sıkkındı da onun için dedım ben ama suanda ıyı masallah
Canım noldu yaa( kötü bişey mi var
ben kaçırdım galiba(
ama bana kızdı galiba keyifler güzel deyince baksana cevap yazmıyo(
ben üzgün oldugunu bilmiyodumm
ama bana kızdı galiba keyifler güzel deyince baksana cevap yazmıyo(
ben üzgün oldugunu bilmiyodumm
AngeIIIIL canım ya sen çok yasa emı kız yazdıklarına ne güldüm yaaakaydirigubbakcemile3
yok canım benım kızmamıstır neden kızsınkı görmemiştır yazdıgını ondan cevap vermemıstır tatlım
430. sayfada kalmış yazdıklarım canım... kızmadım kesinlikle sana..kızılacak bişey yokkki hem yerimseniben
sabah biraz moralim bozuktu...arkadaşlarla paylaştım saolsun moral verdiler..iyyim şimdi.. saol canım benim düşündüğün için... opuyorumnanaktan
ama sen biliyosun zaten sabah sende yokmuydun..???
valla kafam bulandı...hatırlayamıyorum...sanırım sürekli düşünmekten oluyo...
öpüyorum sekerim seni hiç kimseyi kırmak istemem.
ama iş yerindeyim sayfaların hepsini okuyamıyom.
benımde regl yaklasıyo yaww bakalım neler olacak egerkı hamılysem dün yerlesmıs bebişimooo kıyamam ona annesının göbüşündemıkı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?