Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar yaa ne güzel menüler gördüm öyle karnım acıktııı ya ben evde yalnızım kocis işte o yüzten tosta talim edicem

evet hala olmadım... sabah test yaptım negatif çıktı... benmi acele ediyorum bilmiyorumki... yarın kan testi yaptırıcam bugün 5. gün oldu artık... mafoldumben çok gerginim...

canım hiç üzülme.10 günü beklesen .. biraz önce üniveristeden bir arkadsımla konustum. 5 günde felan belili olmaya biliyomus. oda hamile 8 günde teste cıkmıs... test için biraz daha sabret ve kafana daha fazla takma oldumu :1hug:

kızlar bende kaçıyorum artık yemeklerımı hazır edeyım daha sofra hazırlıcam kendınıze ıyı bakın görüşmek üzere hoscakalın

ohhhhh masallah kızlar hepınızde annenızdesınız yaaaa benım annemde aynı sehırde benımle ama yınede uzak bana ve çalışıyo zaten

canım siz de bir haftasonu ayarlayın herkese tatil nasıl olsa beraber yemek yiyin valla iyi oluyor arada bir hazır sofraya konmak kaydirigubbakcemile3

uffff sıkıldım beklemekten
patron gelsede çıksam yeğenimin doğum günü daha ona bişe alcam hemide üç dene bi denesine alınca diğerlerinede almak gerekiyo

evet dayadıp bende
aslında yediklerime dikkat ederim sebze felan çok yerim ben ama ilaçda almadım geçer diye
bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…