ben yarın burdayım kızlar görşürüz inş
canım hoşgeldina.s. umarım bebeğin seninledir güzel haberler ver bize olur mu yerimseniben
evet hala olmadım... sabah test yaptım negatif çıktı... benmi acele ediyorum bilmiyorumki... yarın kan testi yaptırıcam bugün 5. gün oldu artık... mafoldumben çok gerginim...
ohhhhh masallah kızlar hepınızde annenızdesınız yaaaa benım annemde aynı sehırde benımle ama yınede uzak bana ve çalışıyo zaten
kızlar bende kaçıyorum artık yemeklerımı hazır edeyım daha sofra hazırlıcam kendınıze ıyı bakın görüşmek üzere hoscakalın
sen de mi gidiyorsun canım
kızlar yaa ne güzel menüler gördüm öyle karnım acıktııı ya ben evde yalnızım kocis işte o yüzten tosta talim edicem
yok hayatım biraz geç çıkacam bugün
normalde haftasonu olmuyorum ya o yüzden yazdım:1hug:
ah canım kıyamam :teselli: bari bi çorba yapsaydın kız kuru kuru tostla karın mı doyarklava:
kızlar yaa ne güzel menüler gördüm öyle karnım acıktııı ya ben evde yalnızım kocis işte o yüzten tosta talim edicem
yok canım doymaz valla şimdi annemleri aradı yemeklerini alıp bana geliyolar oohhhhhkaydirigubbakcemile2
tamam tatlım çok sevindim hihoyyyt
yok canım doymaz valla şimdi annemleri aradı yemeklerini alıp bana geliyolar oohhhhhkaydirigubbakcemile2
:1hug:
ya bende bi haftadır bozmuşum sindirim sistemini heralde anlamadım gitti
niye canım üşüttün falan mı yoksa yediğin bişeymi dokundu
söylemesi ayıp bağırsaklar fena zor atıyorum kendimi helayakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?