Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar ben geldim ama geç kaldım galiba kimse kalmamış angell kan vermeye gitmişsin canım tüm dualarım seninle inşallah sonuç pozitif olur:Saruboceq:

Kızlar benim normalde yarın regl olmam lazım.Bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı.Ara ara sadece 1 er damla kanamam oluyor.Yalnız kendimi garip hissediyorum.Heyecandanmı bilemiyorum ama çok çarpıntım var.Resmen tüm vücudumda dolaşım sesi duyuyorum.Sizce normalmi?Şuan yurtdışındayım ve doktora gidemiyorum.Böyle şeyler yaşayan varsa lütfen yardııımmm

selam bayanlar kaç gündür kafam cok karısık benım 1 kızım var 6 yasında yeni sayılır birde düşük yaptım 2 hamileligimdede suan yasadıgım aynı sey oluyo kasıklarımın belirli noktaları acayıp agrıyo sankı birseyler batıyor gibi.. bugun test aldım cok cok silik 2. cizgi acaba pozitif olabılırmı sonuc :S 16 kasımda adet gördüm 10 gun gecıktı aslında ...

kocişim moral oldu bana... kafama takılan neden gelmedi... neden bana böyle bir zamanda oyun oynadı yumurtalıklarım aaa... bir sınavdan geçiyorum heralde... allahın takdiri diyecek bir şeyim yok... mafoldumben

hayal kırıklığının en büyüğünü yaşadım mafoldumben
test sonucu 0.5mafoldumben

canım yaaaaaaa olamaazzzzzzz
sıkma canını ama belki bidahaki ay hep beraber hamiş kalırız
verende Allah vermeyende daha zamanı gelmemiş demekki sakın umutsuzluğa düşme gelick bigün meleklerimiz biliyorum canım

canım ya um utlandırmak istemem ama büyük ihtimal hamile olabilirsin sen bu testlere pek güvenme bence yarın git kan testi yaptır hem için rahatlamış olur hamile değilsende 10 gün gecikme pek hayra alamet olmayabilir sen tedbirli davran canım

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

tatlım gecikmenin nedenide belli. belki bizimde aynısı olacak, bilemeyiz. Çok kaptırıyoruz kendimizi...üzülme sakın, hepimiz sağlıklı bireyleriz,eninde sonunda meleklerimizi alıcaz kucağımıza...
sakin olmamız lazım.hatta rahat!!

yaa gerçektenmiiii dualar etmiştim senin için (

ama ne yapalım hayırlısı olsun.. demekki reglin stresten gecikti yarına gelir mutlaka neyse canım en azından belirsizlikten kurtuldun o da ayrı bi stresti..işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etmek yok bidahaki aya işallah :Saruboceq::1hug:

canım eğer ben de hamileysem benimde yerleşme tarihim bugün aynı gün doğurcaz galiba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya yerleşme tarihi nasıl belli oluyo kızlar yaaa??? ben kaçırmışım bunu!!!!! kasıklarımda ağrı var nasıl kafayı yicem yakında:tomato:. hala yumurtlama dönemm diye biliorummmm ben.

Aaaaa!Negatif çıktı demek sonucun canim yaaa...... Ya Beguummm de önce idrar testinde silik de olsa ikici çizgiyi görmüştü,çok umutluydum ondan sabahta o söylemiş bebiş yok diye.

Offfffffffffffff!Canım çok üzüldüm ya!!!Nasılsın peki?Ruh halin nasıl?En kötü sonuç bile sonuçsuzluktan iyidir aslında;daha da umutlanmadan öğrenmiş oldun ama gel de bunu yüreğine anlat...
Eşin de çok üzülmüştür eminim!Offffffffffffff çok zor iş yaaaa bu hamile kalmak ben hep söylüyorum.Millet nasıl çatır çatır doğuruyor hayret...

Sakın oturup ağlayayım deme olurmu.Onun yerine paylaş içindeki sıkıntıyı öyle rahatla gerekkrse sabaha kadar dinleriz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…