ya yerleşme tarihi nasıl belli oluyo kızlar yaaa??? ben kaçırmışım bunu!!!!! kasıklarımda ağrı var nasıl kafayı yicem yakında:tomato:. hala yumurtlama dönemm diye biliorummmm ben.
canım banada smart söylemişti bi siteden son reglini yazıyorsun orada rahim içine ekilme günü diye çıkıyor..
google'a hamilelik hesaplama yaz ordan çıkar canım ilk sayfa..
Kızlar benim normalde yarın regl olmam lazım.Bugün test yaptım 2.çizgi silik çıktı.Ara ara sadece 1 er damla kanamam oluyor.Yalnız kendimi garip hissediyorum.Heyecandanmı bilemiyorum ama çok çarpıntım var.Resmen tüm vücudumda dolaşım sesi duyuyorum.Sizce normalmi?Şuan yurtdışındayım ve doktora gidemiyorum.Böyle şeyler yaşayan varsa lütfen yardııımmm
Reglin on gün geçti ve çok silikse testi tekrarla derim;diğer saydığın belirtiler evet senin de daha çnceden yaşadığın ve herkesin söylediği hamilelik belirtileri;umarım herşey gönlünce olur.selam bayanlar kaç gündür kafam cok karısık benım 1 kızım var 6 yasında yeni sayılır birde düşük yaptım 2 hamileligimdede suan yasadıgım aynı sey oluyo kasıklarımın belirli noktaları acayıp agrıyo sankı birseyler batıyor gibi.. bugun test aldım cok cok silik 2. cizgi acaba pozitif olabılırmı sonuc :S 16 kasımda adet gördüm 10 gun gecıktı aslında ...
yaa gerçektenmiiii dualar etmiştim senin için(
ama ne yapalım hayırlısı olsun.. demekki reglin stresten gecikti yarına gelir mutlakaneyse canım en azından belirsizlikten kurtuldun o da ayrı bi stresti..işallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım pes etmek yok bidahaki aya işallah :Saruboceq::1hug:
ayyy ayyyy, çok heyecanlandım şimdi ben. 28i çıktı... daha var ben çalışırım daha :)))))
bebeğin ilk kalp atışına 8 ocak diyoooooo....yaaaaopuyorumnanaktan
ya yerleşme tarihi nasıl belli oluyo kızlar yaaa??? ben kaçırmışım bunu!!!!! kasıklarımda ağrı var nasıl kafayı yicem yakında:tomato:. hala yumurtlama dönemm diye biliorummmm ben.
Canım yumurtan spermle birlşetikten sonra rahime doğru giden yol kimine göre 7 kimine göre 10 günlük bir süreç işte bu süreci tamamlarken rahimde kendine yer açmaya çalışıyor ve eğer alan darsa bu itişmede kılcallar çatlayıp az da olsa kanayabiliyor buna yerleşme kanamsı deniyor ve herkeste olması kesinlikle şart değil;ve tam bu sürecin sonu da YERLEŞME dediğimiz şey.Yani bebek artık beslenmek ve büyümek için yerini ayarlamış oluyor
Artı yumurtlama döneminde kimi kadınalrda sancı olabilir;yani yumurtlama döneminde olduğun düşünüyprsan öylesindir :)[/QUOTE
allahımmmm!! günler geçmiyor sanki. birtek bana mı öyle mi geliyor yaa, adet günüm gelsin. olucaksa olsun artık...
Smartt nerdesin sen canım sabahtan beri? şimdide ne bir selam ne sabahklava:
Offfff!Bir yıldız daha kaydı listedenPeki oba_çiçeğim,tutaş ve sedoştan haber var mı kızlar?
Sayfaları okudum canımcım yaaa....Kaç gündür okula gitmiyordum ya;bugün ilk kez gittim ve bir de nöbetçiydim;sen düşün halimi işte ne zaman 5dk fırsat bulsam şöyle bi bakıp kaçmak zorunda kaldım hemen malesef.
E,akşam güzel haberler çıkmıştır Angeldan dedim listeyi yenileyeyim;evet yeniledim ama hiç de istediğim gibi değil yaaaniii...
Hadi kızlar yaaaa,sıra sizlerde artık;güzel haberlerle gelin bize :)
canım ben görmedim onları sabahtan beri burdayım ama gözümden kaçmadıysa tabi :) işallah onlardan güzel haber gelir :Saruboceq:
ay canım bi de hastaydın sen nasıl nöbetçi kaldın o halinle( yorgunsundur baya ( ilaçlarını alıyormusun bakiim?
evet ben de çok üzüldüm angell'a...ne diyelim hayırlısı olsun..
benim reglime kaç gün var saymıyorum bile canım çok rahatım valla regl olursam da üzülmem artık stres yapmıyorum akışına bıraktım ama tabi buraya bebek haberiyle gelmeyi ççoooooooook isterimmm o ayrı yerimseniben
Oba sanki bir ara bişeyler dedi diye hatırlıyrum:
tutaştan hiç ses yok.Sedostan da sanırım
En çok daadını yazdırıp ondna sonra tekrar girmeyenlere kızıyorum;sen bir şeyler paylaşmadıkça adının listede olmasının ne anlamı var.Bir anlık hevesle yazdırıyorlar e biz de kırmıyoruz tabi;ama üzerine bir de merak ediyoruz acaba ne oldular diye.Ne kötü bişey bu
Evet söylediğin gibi bir yorgunluk var üzerimde tam iyileşmedim ya ondan sanırım;ama iyiyim çok şükür.İlaçlara gelince iki gün kullandım bıraktım;sebebine gelince:
1.si ilaç kullanmaktan zaten nefret ederim
2.si tam testleri mestleri de almışken yumurtanın olacağı varsa engel olmayayım dedim.
Ama doğal gıdalara devam tabiki.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?