Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya yerleşme tarihi nasıl belli oluyo kızlar yaaa??? ben kaçırmışım bunu!!!!! kasıklarımda ağrı var nasıl kafayı yicem yakında:tomato:. hala yumurtlama dönemm diye biliorummmm ben.

canım banada smart söylemişti bi siteden son reglini yazıyorsun orada rahim içine ekilme günü diye çıkıyor..

google'a hamilelik hesaplama yaz ordan çıkar canım ilk sayfa..

canım banada smart söylemişti bi siteden son reglini yazıyorsun orada rahim içine ekilme günü diye çıkıyor..

google'a hamilelik hesaplama yaz ordan çıkar canım ilk sayfa..

ayyy ayyyy, çok heyecanlandım şimdi ben. 28i çıktı... daha var ben çalışırım daha :)))))

bebeğin ilk kalp atışına 8 ocak diyoooooo....yaaaaopuyorumnanaktan

Kalp çarpıntıların muhtemelen çom düşündüğün için heyacandan oluyordur.Reglin eçtikten sonra da kanamalrın devam ederse ve hala 2.çizgiyi görüyorsan mutlaka doktora git;yerleşme kanaması olabileceği gibi düşük tehdidi de olabilir.
Reglin on gün geçti ve çok silikse testi tekrarla derim;diğer saydığın belirtiler evet senin de daha çnceden yaşadığın ve herkesin söylediği hamilelik belirtileri;umarım herşey gönlünce olur.

Offff!Bu hayal kırıklığı ne kötü bişey yaaaa... İŞte ben bu yüzden kim 'sen de bişey var'dediyse desin hep 'olumsuz' düşündüm ki eğer yoksa üzülmeyyeim.Ki nitekim de öyle oldu eğer var diye düşünmeye başlasam çok üzülürdüm. O yüzden de kolay kolay kimseye hamilesin bence de demek istemiyorum çok içimden gelmedkçe. Hani umut vermek iyi güzel;bunada ihtiyacımız var;ama bak kızcağız ne kadar üzüldü şimdi

ayyy ayyyy, çok heyecanlandım şimdi ben. 28i çıktı... daha var ben çalışırım daha :)))))

bebeğin ilk kalp atışına 8 ocak diyoooooo....yaaaaopuyorumnanaktan

:)) evet canım insan orda okuyunca heyecanlanıyor ya bakalım hamilemiyiz daha

ya yerleşme tarihi nasıl belli oluyo kızlar yaaa??? ben kaçırmışım bunu!!!!! kasıklarımda ağrı var nasıl kafayı yicem yakında:tomato:. hala yumurtlama dönemm diye biliorummmm ben.

Canım yumurtan spermle birlşetikten sonra rahime doğru giden yol kimine göre 7 kimine göre 10 günlük bir süreç işte bu süreci tamamlarken rahimde kendine yer açmaya çalışıyor ve eğer alan darsa bu itişmede kılcallar çatlayıp az da olsa kanayabiliyor buna yerleşme kanamsı deniyor ve herkeste olması kesinlikle şart değil;ve tam bu sürecin sonu da YERLEŞME dediğimiz şey.Yani bebek artık beslenmek ve büyümek için yerini ayarlamış oluyor

Artı yumurtlama döneminde kimi kadınalrda sancı olabilir;yani yumurtlama döneminde olduğun düşünüyprsan öylesindir :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Smartt nerdesin sen canım sabahtan beri? şimdide ne bir selam ne sabah klava:

Offfff!Bir yıldız daha kaydı listeden Peki oba_çiçeğim,tutaş ve sedoştan haber var mı kızlar?

Offff!Bu hayal kırıklığı ne kötü bişey yaaaa... ıŞte ben bu yüzden kim 'sen de bişey var'dediyse desin hep 'olumsuz' düşündüm ki eğer yoksa üzülmeyyeim.Ki nitekim de öyle oldu eğer var diye düşünmeye başlasam çok üzülürdüm. O yüzden de kolay kolay kimseye hamilesin bence de demek istemiyorum çok içimden gelmedkçe. Hani umut vermek iyi güzel;bunada ihtiyacımız var;ama bak kızcağız ne kadar üzüldü şimdi

evet canım ya haklısın ((

Smartt nerdesin sen canım sabahtan beri? şimdide ne bir selam ne sabah klava:

Sayfaları okudum canımcım yaaa....Kaç gündür okula gitmiyordum ya;bugün ilk kez gittim ve bir de nöbetçiydim;sen düşün halimi işte ne zaman 5dk fırsat bulsam şöyle bi bakıp kaçmak zorunda kaldım hemen malesef.

E,akşam güzel haberler çıkmıştır Angeldan dedim listeyi yenileyeyim;evet yeniledim ama hiç de istediğim gibi değil yaaaniii...

Hadi kızlar yaaaa,sıra sizlerde artık;güzel haberlerle gelin bize :)

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66...............26 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Evet kızlar listenin son hali bu bu yıl için son tahminlerinizi alayım?

ay canım bi de hastaydın sen nasıl nöbetçi kaldın o halinle ( yorgunsundur baya ( ilaçlarını alıyormusun bakiim?

evet ben de çok üzüldüm angell'a...ne diyelim hayırlısı olsun..

benim reglime kaç gün var saymıyorum bile canım çok rahatım valla regl olursam da üzülmem artık stres yapmıyorum akışına bıraktım ama tabi buraya bebek haberiyle gelmeyi ççoooooooook isterimmm o ayrı yerimseniben

canım ben görmedim onları sabahtan beri burdayım ama gözümden kaçmadıysa tabi :) işallah onlardan güzel haber gelir :Saruboceq:

Oba sanki bir ara bişeyler dedi diye hatırlıyrum:
tutaştan hiç ses yok.Sedostan da sanırım

En çok daadını yazdırıp ondna sonra tekrar girmeyenlere kızıyorum;sen bir şeyler paylaşmadıkça adının listede olmasının ne anlamı var.Bir anlık hevesle yazdırıyorlar e biz de kırmıyoruz tabi;ama üzerine bir de merak ediyoruz acaba ne oldular diye.Ne kötü bişey bu

Evet söylediğin gibi bir yorgunluk var üzerimde tam iyileşmedim ya ondan sanırım;ama iyiyim çok şükür.İlaçlara gelince iki gün kullandım bıraktım;sebebine gelince:
1.si ilaç kullanmaktan zaten nefret ederim
2.si tam testleri mestleri de almışken yumurtanın olacağı varsa engel olmayayım dedim.
Ama doğal gıdalara devam tabiki.... :)

evet canım oba çiğdemi ben de bi ara hatırlıyorum ama sanırım reglini bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam :sm_confused:sedosta 2 gün önce heyecanla bekliyordu ama bidaha girmedi.. evet bu konuda ben de katılıyorum sana bence de yani amaç oraya sadece isim yazdırmak değilki ama bizde merak ediyoruz sonucu istiyoruzki sevinelim hamişlerimiz artsın ama hergün aynı kişiler burdayız yani diğerlerinden ses yok :hulya:

bnm 10 gun gecti hani ben yokum listede :1rolleyes: olumsuz sonuc alan arkadaslar sakın ümidinizi kaybetmeyin ALLAH korusun bebeğinize birsey olsa dahamı iyi herseyde hayır vardır dogru zamanı inş gelicek sizinde sabır kızlar hepimiz mutlu olucas dualarım hepimizle

:) sen de benim gibi huylusun demekki ben de öyleyim hemen birşey olurmu diye düşünürüm:)) ama daha yumurtlama haftana vardı canım içeceğin 1 hafta falandı hem onların yumurtaya bir etkisi olacağını sanmam ama tabi yine de sen işini garantiye al yerimseniben geçmiş olsun canım tekrardan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…