bnm 10 gun gecti hani ben yokum listede :1rolleyes: olumsuz sonuc alan arkadaslar sakın ümidinizi kaybetmeyin ALLAH korusun bebeğinize birsey olsa dahamı iyi herseyde hayır vardır dogru zamanı inş gelicek sizinde sabır kızlar hepimiz mutlu olucas dualarım hepimizle
evet canım oba çiğdemi ben de bi ara hatırlıyorum ama sanırım reglini bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam :sm_confused:sedosta 2 gün önce heyecanla bekliyordu ama bidaha girmedi.. evet bu konuda ben de katılıyorum sana bence de yani amaç oraya sadece isim yazdırmak değilki ama bizde merak ediyoruz sonucu istiyoruzki sevinelim hamişlerimiz artsın ama hergün aynı kişiler burdayız yani diğerlerinden ses yok :hulya:
:) sen de benim gibi huylusun demekki ben de öyleyim hemen birşey olurmu diye düşünürüm:)) ama daha yumurtlama haftana vardı canım içeceğin 1 hafta falandı hem onların yumurtaya bir etkisi olacağını sanmam ama tabi yine de sen işini garantiye al yerimseniben geçmiş olsun canım tekrardan a.s.
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66...............26 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
ewet bende katılıyorum size kızalr. paylaşmadıktan sonra ne anlamı varki...sedos haber veririm diyordu en son ama, belkide morali bozuktur... mutlaka haber verir, çok heyecanlıydı en son...
Evet hatırlıyorum heyecanlıydı o :) O yine neyse zaten yeni ekletmişti adını ama tutaş hemen hemen topik açıldı açılalı var listede iki satır yazsını görmedim.İnşallah okur bunları da başlar bülbül gibi şakımaya :))
suozdek , yukarılara çıkmaya başladık iyice...
Su topiğimizin üçüncü üyesi garibim en tepeyi daha hiiççç göremedi :) İnşallah ordan de şeref trübününe alırız onu sahada hiç bekletmeden :)
Ha tabi üçüncü üyeydi ama performansıyla bırak ilk ikiyi beni dahi zorluyo sıralamada :)
bende bir haftadır burdayım ama hayatımda büyük bir yer kaplıyorsunuz kızlar, benim ilk denemem diye mi bu kadar heyecan duyuyor yakınlık hissediyorum sizlere??? Belkide birbirimizi en iyi anlayanlar, bir aradayız, onun rahatlığı var burada...
kızlar içimden bir ses, yılbaşına kadar birsürü hamişlerimizin olacağını söylüyor....Aralık dolu dolu hamişle bitecek, bakın görün. Uzatmaları oynuyoruz artık 2009 da!!!
bende bir haftadır burdayım ama hayatımda büyük bir yer kaplıyorsunuz kızlar, benim ilk denemem diye mi bu kadar heyecan duyuyor yakınlık hissediyorum sizlere??? Belkide birbirimizi en iyi anlayanlar, bir aradayız, onun rahatlığı var burada...
işallllaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
ben mi canım :))) valla gözümü burda açıp burda kapatıyorum ondan kaydirigubbakcemile3
:)) Seni altın harflerle yazacağım şeref tirübününe ; (ama idare et el de altın niyetine bi sarı var :S O da cırtlak duruyooo... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?