Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Merhaba!Senin adını şekerden miii hatırlıyoruummm,yoksa bir ara yazdın mı yine topiğe ordan mı hatırlıyoruuummm ya da adın vardı da sesn çıkmadı diye sildik de ordan mııı hatırlıyoruummmm bilmiyorum.:bbo: Ama bir anımsatma yaptı bende... :) Gerçi adımı listeye yazın desen mutlaka yazardık,benim gözümden kaçsa bile su mutlaka söylerdi.

Demek on gün geçti,e peki test falan yaptın mı hiç son durumun ne?

ewet bende katılıyorum size kızalr. paylaşmadıktan sonra ne anlamı varki...sedos haber veririm diyordu en son ama, belkide morali bozuktur... mutlaka haber verir, çok heyecanlıydı en son...

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66...............26 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Olsun yaaa,dediğin gibi ben garanticiyimdir biraz :)

suozdek , yukarılara çıkmaya başladık iyice...

ewet bende katılıyorum size kızalr. paylaşmadıktan sonra ne anlamı varki...sedos haber veririm diyordu en son ama, belkide morali bozuktur... mutlaka haber verir, çok heyecanlıydı en son...

Evet hatırlıyorum heyecanlıydı o :) O yine neyse zaten yeni ekletmişti adını ama tutaş hemen hemen topik açıldı açılalı var listede iki satır yazsını görmedim.İnşallah okur bunları da başlar bülbül gibi şakımaya :))

Su topiğimizin üçüncü üyesi garibim en tepeyi daha hiiççç göremedi :) İnşallah ordan de şeref trübününe alırız onu sahada hiç bekletmeden :)

Ha tabi üçüncü üyeydi ama performansıyla bırak ilk ikiyi beni dahi zorluyo sıralamada :)

bende bir haftadır burdayım ama hayatımda büyük bir yer kaplıyorsunuz kızlar, benim ilk denemem diye mi bu kadar heyecan duyuyor yakınlık hissediyorum sizlere??? Belkide birbirimizi en iyi anlayanlar, bir aradayız, onun rahatlığı var burada...

Kuzucuğum da gelmiş sayfaları okuyor herhalde ses vermediğine göre :)

kızlar içimden bir ses, yılbaşına kadar birsürü hamişlerimizin olacağını söylüyor....Aralık dolu dolu hamişle bitecek, bakın görün. Uzatmaları oynuyoruz artık 2009 da!!!

evet canım hepimizin ortak bir amacı var herşeyimizi paylaşıyoruz aile gibiyiz biz ya vallahi ben çok seviyorum topiğimizi nazar değmesin

kızlar içimden bir ses, yılbaşına kadar birsürü hamişlerimizin olacağını söylüyor....Aralık dolu dolu hamişle bitecek, bakın görün. Uzatmaları oynuyoruz artık 2009 da!!!

işallllaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:

İlki sonu tabi çok da önemli değil o işin farklı bir boyutu;önemli olan yüreğini koyabilmek ve sen hakikaten yapıyorsun bunu.İçinden geldiği gibi konuşuyor ve elinden geldiğince yeni gelen ya da bişey danışan artı varsa kırılan birilerinin gönlünü almaya yardımcı olmaya çalışıyorusn :)

ben mi canım :))) valla gözümü burda açıp burda kapatıyorum ondan kaydirigubbakcemile3

:)) Seni altın harflerle yazacağım şeref tirübününe ; (ama idare et el de altın niyetine bi sarı var :S O da cırtlak duruyooo... :)

:)) Seni altın harflerle yazacağım şeref tirübününe ; (ama idare et el de altın niyetine bi sarı var :S O da cırtlak duruyooo... :)

kaydirigubbakcemile3 canım hiç farketmezzzzz şeref tribününe geçmek bile yeter :))) ayrıca çok teşekkür ederimm canımsınnnn :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…