Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bebiş ismi düşünen var mı hiç? kız olursa? erkek olursa?

Tabi önce sağlık ama ben hep kızım olsun isterim ondan sonrasında.O yüzden ismimi buldum ama söylemeeeemmmm :) Çünkü olaki bizim çevreden biri bu yazılanları okusa direk ben olduğumu anlar ismi söylersem :)

bebiş ismi düşünen var mı hiç? kız olursa? erkek olursa?

eveeeet benim kızım olursa ismi Ceren olacak tabi Allah kısmet ederse :)) ismi taa ben bekarken hazırdı kaydirigubbakcemile3 ama erkek olursa umut olsun istiyordum ama babası beğenmedi o bulacakmış :dilcikar:

eveeeet benim kızım olursa ismi Ceren olacak tabi Allah kısmet ederse :)) ismi taa ben bekarken hazırdı kaydirigubbakcemile3 ama erkek olursa umut olsun istiyordum ama babası beğenmedi o bulacakmış :dilcikar:

çok güzel isimler canım yaaa...hadi bakalım hayırlısı hepimiz için!

tabiiki önce sağlık, ben hamile kaldıktan sonra cvs yaptırıcam bide 10. hafta kızlar. Benim için asıl bekleyiş o zaman başlayacak ((

çok merak ettim şimdi isminide!!!!!!

ben ilk defa yazıyorum bugun bu konuya yani görülmemiş olabilir zaten 1 kac saat olmustu yazalı sorun degil takıldım oyle ben :))16 kasımda adet gördüm bugun dayanamadım test yaptım ve cok silik bir cizgi cıktı ptesı gıbı bidaha yapıcam suan bıle kasıklarımda acayıp sızlama var hayırlısı bakalım

bazen benim de aklıma geliyor tanıdık birileri girse kesin ben olduğumu ismimden anlarr diye :)) ama ne yapim onlarımı düşünücem :umursamaz:

ben kızım olursa ki çok istiyorum bende kız olmasını; adı masal olacak.
oğlumuz olursada, yağız efe ...

Bence eşin bekarlığında umut diye birinden hoşlanmış olabileceğini ve o yüzden o ismi koymak isteidğini düşünüp kıskançlık yapmıştır kendi içinde ve ondan olmaz demiştir :) Yoksa beğenmediğinden değil :)

Ha bu arada Pembecim bugün okulda baktığımda 2.postayı halletmişsin diye okudum e akşama kadar 3 de olmuştur o :) Ne bu şiddet bu celal kız ;adamın sperm kalitesini düşüreceksin bu gidişle bebiş çabuk yapayım derken :1shok: sırnaşık şey

:)) bugün boş geçiyoruz. ben kaçıyorum o kovalıyooo, o kaçıyo ben kovalıyorum...

amanda amaannn bebek ısımlerı dusunulmeye baslanmıs ne guzeell..ya ben gıremedım bır turlu ev kalabalıktı..ne cok sayfa olmus okuyamıyom yaaa.bı lısteye bakım dedım onada raslamadım bır turlu..hamıs haberlerı varmı kızlar...

Evet şimdiye kadar gelmesi gerekirdi reglinin e,çizgiyi de görmüşsün ama silik diyorsun ya idrarına geç karııyor BHcg değerinin artışı ya da geç döllenme eğer herşey yolundaysa ;
hayırlısı olsun canım :)

bugün hamiş haberi yokkkk, angel üzdü bizi ( ama ümitliyiz ondan bu ay artık!!! çok çalışmalıyız çooookkk....

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra....................................21 ARALIK
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sorgunlu66...............26 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :) )
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
beleney.......................30 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…