bebiş ismi düşünen var mı hiç? kız olursa? erkek olursa?
bebiş ismi düşünen var mı hiç? kız olursa? erkek olursa?
eveeeet benim kızım olursa ismi Ceren olacak tabi Allah kısmet ederse :)) ismi taa ben bekarken hazırdı kaydirigubbakcemile3 ama erkek olursa umut olsun istiyordum ama babası beğenmedi o bulacakmış :dilcikar:
Tabi önce sağlık ama ben hep kızım olsun isterim ondan sonrasında.O yüzden ismimi buldum ama söylemeeeemmmm :) Çünkü olaki bizim çevreden biri bu yazılanları okusa direk ben olduğumu anlar ismi söylersem :)
selaaaaaammmm canlarımm nasılsınız?
Merhaba!Senin adını şekerden miii hatırlıyoruummm,yoksa bir ara yazdın mı yine topiğe ordan mı hatırlıyoruuummm ya da adın vardı da sesn çıkmadı diye sildik de ordan mııı hatırlıyoruummmm bilmiyorum. Ama bir anımsatma yaptı bende... :) Gerçi adımı listeye yazın desen mutlaka yazardık,benim gözümden kaçsa bile su mutlaka söylerdi.
Demek on gün geçti,e peki test falan yaptın mı hiç son durumun ne?
Tabi önce sağlık ama ben hep kızım olsun isterim ondan sonrasında.O yüzden ismimi buldum ama söylemeeeemmmm :) Çünkü olaki bizim çevreden biri bu yazılanları okusa direk ben olduğumu anlar ismi söylersem :)
eveeeet benim kızım olursa ismi Ceren olacak tabi Allah kısmet ederse :)) ismi taa ben bekarken hazırdı kaydirigubbakcemile3 ama erkek olursa umut olsun istiyordum ama babası beğenmedi o bulacakmış :dilcikar:
çok güzel isimler canım yaaa...hadi bakalım hayırlısı hepimiz için!
Bence eşin bekarlığında umut diye birinden hoşlanmış olabileceğini ve o yüzden o ismi koymak isteidğini düşünüp kıskançlık yapmıştır kendi içinde ve ondan olmaz demiştir :) Yoksa beğenmediğinden değil :)
Ha bu arada Pembecim bugün okulda baktığımda 2.postayı halletmişsin diye okudum e akşama kadar 3 de olmuştur o :) Ne bu şiddet bu celal kız ;adamın sperm kalitesini düşüreceksin bu gidişle bebiş çabuk yapayım derken :1shok: sırnaşık şey
Bence eşin bekarlığında umut diye birinden hoşlanmış olabileceğini ve o yüzden o ismi koymak isteidğini düşünüp kıskançlık yapmıştır kendi içinde ve ondan olmaz demiştir :) Yoksa beğenmediğinden değil :)
Ha bu arada Pembecim bugün okulda baktığımda 2.postayı halletmişsin diye okudum e akşama kadar 3 de olmuştur o :) Ne bu şiddet bu celal kız ;adamın sperm kalitesini düşüreceksin bu gidişle bebiş çabuk yapayım derken :1shok: sırnaşık şey
hımm bu benim aklıma hiç gelmemişti CADIARZU olabilir vallahii kaydirigubbakcemile3
ben ilk defa yazıyorum bugun bu konuya yani görülmemiş olabilir zaten 1 kac saat olmustu yazalı sorun degil takıldım oyle ben :))16 kasımda adet gördüm bugun dayanamadım test yaptım ve cok silik bir cizgi cıktı ptesı gıbı bidaha yapıcam suan bıle kasıklarımda acayıp sızlama var hayırlısı bakalım
ben kızım olursa ki çok istiyorum bende kız olmasını; adı masal olacak.
oğlumuz olursada, yağız efe ...
hımm bu benim aklıma hiç gelmemişti CADIARZU olabilir vallahii kaydirigubbakcemile3
erkek milleti kızım! bazen bizden beter bin düşünyorlar :)
selaaaaaammmm canlarımm nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?