Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
lalem gelmişşş nerelerdesin sen ya çok özledim kız seniii opuyorumnanaktan

Ankaradaydım hafta sonu smartla buluştuk senindee lafın geçti sende ankaradaymışsın ulaşma sansımız olsaydı arardık ama malesef yoktu canımcım :gitme:

selam kızlar gününüz aydın olsunnn

sanada günaydın canımm... opuyorumnanaktan

asm canım günaydın... opuyorumnanaktan

lalem gelmişşş nerelerdesin sen ya çok özledim kız seniii opuyorumnanaktan

Günaydın ballı bööööreğim olumunekankayizsmile

günaydınlar tekrardan ay dur sizi bulmuşken bişi sorıyymm

pazartesi sabahı bacağıma karmp girmişti hala kasılan yer ağrıyo ve
bugunle beraber 3 gundur topallayarak yürüyorum yaa kafamçokkarıştı
bu ağrıyı yok etmek için napayım kızlar yaa ovdum masaj yaptım dinlendim
cıx geçmiyoo zaten göbüşte büyüdü denge kurmakta zorlanıyom böle olunca sempatiksalakcinni

Ankaradaydım hafta sonu smartla buluştuk senindee lafın geçti sende ankaradaymışsın ulaşma sansımız olsaydı arardık ama malesef yoktu canımcım :gitme:

ewet haberinizi aldım..valla çok isterdim beraber olmayı...inşallah balım bidahaki sefere ayarlayalımda görüşelim.şahsen çok sevinirim ve gerçekten harika olur... opuyorumnanaktan

SariLale+, ay_she+, naneseker+, bayankarasu+, su1983, tinkerbell09
Selam kızlar, nasılsınız bakalım??

aslm canım hoşgeldin...ben kendi adıma iyiym sen nasılsın tatlım?

günaydınnn zemuszemus

günaydın berenimmmmm opuyorumnanaktan

Ay valla hiç bi fikrim yok tatlım yaa, doktora git demekten başka hiçbişey gelmiyo aklıma bilmiyorumkismile

ewet haberinizi aldım..valla çok isterdim beraber olmayı...inşallah balım bidahaki sefere ayarlayalımda görüşelim.şahsen çok sevinirim ve gerçekten harika olur... opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis yuppiiii
ben bu aralar sık sık geleceğe benziyorum bilmiyorumkismile ilk gelişimde sen ben smart görüşelim ya aslında suyu görmeyide çok istiyom ama

umarım :gitme:

boşverin beni siz neler yapıosunuz
sende son durum nedir

Geçen ayki dış gebelikten sonra ilk adetimi oldum, doktorum bitince gel dedi, bugün gidiyorum kontrole, saat 4'e randevumu aldım yerimseniben
İnternetten araştırdığım kadarıyla dış gebelikten sonra durumun ciddiyetine göre 3-6 ay arası korunmak gerekiyomuş, bakalım doktorumuz bize ne dicek bugün çok merak ediyorum bilmiyorumkismile
Onun dışında süperim hayatım :lepi:

krampa ne iyi gelirki canım masaj yapmaktan başka bilemiyorum :sm_confused: sen yine masaj yapmaya devam et canım eminim iyi gelicektir... zemuszemus

sıcak su ile masaj yapsan ve volteren sürsen ama tam emin dilim aslında zararlı bişide değil

kuzummmm senmi geldin :lepi:
asıl sen hoşgeldin yavrumm:1hug:
nasılsın bakalım görüşmeyeli :roflol:

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile BEN EŞŞEĞıMMMM

sayfanın sonuna düşünce görmemişim canımcım
görüşmeyeli aynıyım sırnaşık şey değişisen bi b.k yok ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…