kızlar bende kaçtımm.öptüm sizii..
kızlarrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim
yumurtalıklarımda kist varmışşşşşş soldaki büyük sağdaki küçük.doktorum iyi huylu dedi ama ben yinede çok korktum birdahaki aya gel kistler kaybolmuşmu büyümüşüm bakıcaz eğer büyüdüyse doğum kontrol hapına başlıcaz dedi çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
nasıl yaniii..yeterki derkennn..okadar uzak bi ihtimalmii... senağlama senağlama senağlama
kızlarrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim
yumurtalıklarımda kist varmışşşşşş soldaki büyük sağdaki küçük.doktorum iyi huylu dedi ama ben yinede çok korktum birdahaki aya gel kistler kaybolmuşmu büyümüşüm bakıcaz eğer büyüdüyse doğum kontrol hapına başlıcaz dedi çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa
arkdslar bana yardmcı olurmusunz kutfen moralım cok bozuk..4 gun önce kanda gebelık cıktı 295 ti degerım....bugn yaptrdm 305 dedıler telfnla aradım aksam...yarın gtcm dr a ama..dün ultrasonda rahmın kalınlaşmş dedı kese göremedı erken dedı...ama kandada katlanma yok....az oncde bı kac damla kan geldı..bana neler oluyor???????bnm gbı olup su an sağlıklı gebelıği olan war mı??????????katlanma sartmıdır yardm pleaseeeeeeeeeeee
Saçmalamaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: onu mu demek istedim sanki aşk olsun :sinifsinif:
günaydın balımmmm.... opuyorumnanaktan
bağırma küççük kızaaa.. ohaoldumsmile
çıktınmı..ben sana şeyi soracaktımm..klomen kullanırken kaçıncı gün dr.çağırıyo yumurtalara bakmaya...çatlatma iğnesini nezaman yapıyo..ne zaman ilişki olacak diyo..hadi beni aydınlat balemmm... Şeniz
Klomene 2. gün başlayıp 5 gün kullanıyosun, 11. gün çağırıyo, yumurtanın durumuna bakıp eğer 18-19 mmye yaklaşmışsa 12. veya 13.gün çatlatma iğnesini vurduruyosun, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtan çatlıyomuş, ona göre de beraber oluyosun işte yerimseniben
Benim 11. gün yumurtam 18mm'ydi, 12. güne çatlatma iğnesi verdi, iğneyi vurulduktan 24. ve 36. saatlerde birlikte olduk, ondan sonra da 3 gün boyunca akşamları yerimseniben
Tutturmuşuz boshayallersmile demek ki 36. saatle ilgili söyledikleri gerçekten doğru yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?