Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de çıkıyorum herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

deryainci.................9 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kızlarrrrrrrrrrrr bugün doktora gittim
yumurtalıklarımda kist varmışşşşşş soldaki büyük sağdaki küçük.doktorum iyi huylu dedi ama ben yinede çok korktum birdahaki aya gel kistler kaybolmuşmu büyümüşüm bakıcaz eğer büyüdüyse doğum kontrol hapına başlıcaz dedi çok kötüyüm kızlar yaaaaaaaaaa

canım cok gecmiş olsun...bunda korkulacak birley yok benimde vardı kistim doğum kontrol hapı kullandım kücüldü..daha sonrada yumurta takibine başladık..yani bunlar hallolucak şeyler morelini bozma sakın...opuyorumnanaktan

arkdslar bana yardmcı olurmusunz kutfen moralım cok bozuk..4 gun önce kanda gebelık cıktı 295 ti degerım....bugn yaptrdm 305 dedıler telfnla aradım aksam...yarın gtcm dr a ama..dün ultrasonda rahmın kalınlaşmş dedı kese göremedı erken dedı...ama kandada katlanma yok....az oncde bı kac damla kan geldı..bana neler oluyor???????bnm gbı olup su an sağlıklı gebelıği olan war mı??????????katlanma sartmıdır yardm pleaseeeeeeeeeeee

yazdklarım neden cıkmıor delırcm artık..arkdslar kan degerım 295 dı katlanmamaış 305 cıktı...ultrasonde dahaca kese görnmedeı..azoncede bırz kan geldı kahverengi bana neler oluyor gebe deılmıyım yoksa vucudm bana oyunmu oynuyorrrrrrrrrrrr

es esxxxx canım sanırım düşük yaşayacaksın kendini üzme sakın tamam umarım bi sorun yoktur fakat kan değerin normnal değil üzülme lütfen.

Tatlım üzülme, artık her 3 kadından birinde var bu kistlerden, yumurtan çatlayamıyo ve kistleşiyo, genelde adet kanamasıyla atılıyo, atılmadığı zamanda da doğum kontrol hapı içiyosun 1 ay, geçiyo, allah dermansız dert vermesin, bu öyle büyütülecek bi sıkıntı değil, kistinden kurtulur yumurtlama takibiyle hamiş kalırsın inşallah :teselli:

Tatlım bunu ben iki kez yaşadım, sanırım bebeğin tutunamadı rahime, muhtemelen düşükle sonuçlanacak, ama üzülme en azından hamile kalabiliyosun, bidaha olur :teselli:

Kepeleklerim günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
Kahvaltımı yapıp geliyorum, siz de toplanın bu arada kaydirigubbakcemile

Saçmalamaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: onu mu demek istedim sanki aşk olsun :sinifsinif:

günaydın balımmmm.... opuyorumnanaktan
bağırma küççük kızaaa.. ohaoldumsmile
çıktınmı..ben sana şeyi soracaktımm..klomen kullanırken kaçıncı gün dr.çağırıyo yumurtalara bakmaya...çatlatma iğnesini nezaman yapıyo..ne zaman ilişki olacak diyo..hadi beni aydınlat balemmm...
Şeniz

günaydınnnn
ben hastalandım dün çok umutlanmıştım test bile yapmıştım..
neden geciktiki bukadar
yeni tarihim 06.05.2010 mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Klomene 2. gün başlayıp 5 gün kullanıyosun, 11. gün çağırıyo, yumurtanın durumuna bakıp eğer 18-19 mmye yaklaşmışsa 12. veya 13.gün çatlatma iğnesini vurduruyosun, çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtan çatlıyomuş, ona göre de beraber oluyosun işte yerimseniben
Benim 11. gün yumurtam 18mm'ydi, 12. güne çatlatma iğnesi verdi, iğneyi vurulduktan 24. ve 36. saatlerde birlikte olduk, ondan sonra da 3 gün boyunca akşamları yerimseniben
Tutturmuşuz boshayallersmile demek ki 36. saatle ilgili söyledikleri gerçekten doğru yerimseniben

kızlaaarrr.nerdesinizzz..ben birazdan sağlık ocağına gidicem.progesteron için kan verip gelivcemmm..ok.mi canlarımmm???

aaa..ben 5.gün başlanıyo diye okudum hep..sen niye ikinci gün başladınn..banada ikinci günmü derki..ay bide peş peşe birlikte olmuşsunuzz..benim kociş yokkkiii... senağlama senağlama senağlama

gunaydın kızlar ....
deryainci canım hayırlısı bolemıs...yapma lutfen sıkma kendını...bazen bu gecıkmeler olabılıyor...dusun benım bır keresınde 5 gun gecıkmıstı nasıl da umıtlenmöıstım..kendıme aynada bakıp bakıp guluyodum...o kadar kaptırmıstım ama malesef adet olmustum...ama bak sımdı hamıleyım...yanı olmucak dıye bır sey yok sadece zamanı degılmıs demekkı...ole dusun...moral topla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…