Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

bilemicem artık eşşekmi desem :dilcikar:
estağfırullah canımcım :roflol: :roflol:
anladım canım hayırlısı herşey napalım
afedersin g...tümüzü de yırtsak olacağı engelleyemeyiz:1hug:

hadi bakalım umarım sıpanın gelişine az kalmıştır :Saruboceq:
seninde bu neşende maşAllah Allah bozmasınnnnn vereliniortak

kızlaaaarrrr...ay telde adam bakılıyo dedi ama meğer bakılmıyomuş sağlık ocağında progesterona... :gitme: mümkün değil gidemem bugün merkeze.. napıcam yaaa...herşeyi düzenli sırasıyla yapmaya çalışıyorum şansa bakın..şimdi tekrar izin alamam hastane içinnn.. mafoldumben ne yapsamkii...

bilemicem artık eşşekmi desem :dilcikar:
estağfırullah canımcım :roflol: :roflol:
anladım canım hayırlısı herşey napalım
afedersin g...tümüzü de yırtsak olacağı engelleyemeyiz:1hug:

herşey çirkinleşiyor berenim ya :gitme:
hayırlısı olsun bakalımm

üfffff fisfisfis
ama bugün yapılacaksa mecbur izin alcan gülüm:bbo:

hadi bakalım umarım sıpanın gelişine az kalmıştır :Saruboceq:
seninde bu neşende maşAllah Allah bozmasınnnnn vereliniortak

İnşallah canım yaa, artık oluruna bıraktım zaten, bikaç ay ara verip sonra hiç stres yapmadan başlarız bu kez çalışmalara allah nasip ederse :lepi:

Bugün senin kaçıncı günündü ki hayatım, progesterona neden baktıracaktın anlamadım ben bilmiyorumkismile

alkisalkisalkis yuppiiii
ben bu aralar sık sık geleceğe benziyorum bilmiyorumkismile ilk gelişimde sen ben smart görüşelim ya aslında suyu görmeyide çok istiyom ama

harikaaaa :lepi: o zaman suyu da ayarlayalım görüşelim ya süpper olur :lepi:

canımmmm ŞenizŞeniz

balimmmmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Ay valla hiç bi fikrim yok tatlım yaa, doktora git demekten başka hiçbişey gelmiyo aklıma bilmiyorumkismile

olumunekankayizsmile

hoşbuldum minikim nasılsın.. olumunekankayizsmile

iyiyim aplacım yaa krampım ağrıyo valla adım topal ayşeye çıkck kaydirigubbakcemile3
ya bide komik oluyom ki anlatamam hayır güzel güzel giyinmişim gayeet karizmatik
bir iş hatunu olarak ofisime yürüyorum lakin hey hat topallıyorum olayın vehametine bakarmısın kaydirigubbakcemile3

krampa ne iyi gelirki canım masaj yapmaktan başka bilemiyorum :sm_confused: sen yine masaj yapmaya devam et canım eminim iyi gelicektir... zemuszemus

artık nanecim masaja devam etcez o zaman :)

volteren nedir bilmiyom ama ağrı kesici başka bi krem var sürsem zararı olur mu diye
düşündüm düşündüm sürmedim eve gidince bide ılık duş alayım bari
ya lalecim her pazartesi sabahı aynı şey istifra + kramp gına geldi artık :)
bebişdemı pazartesi sendromu oldu ne bılmıyom kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım yaa, artık oluruna bıraktım zaten, bikaç ay ara verip sonra hiç stres yapmadan başlarız bu kez çalışmalara allah nasip ederse :lepi:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

deme öyle.. bundada vardır bi hayır diyip geçeceksin
ardına bakmadan..

öle diyorummm yapacak bişiyim yok ki

harikaaaa :lepi: o zaman suyu da ayarlayalım görüşelim ya süpper olur :lepi:

vereliniortak anlaştık msne eklim seni olurmu

herşey çirkinleşiyor berenim ya :gitme:
hayırlısı olsun bakalımm

Aaaaaaaaaaaaaa sen topik kurallarını unuttun galiba :mymeka:
Karamsarlık yok, umudunu kaybetmek yok klava: herşey güsel olacak, bunlar da bizim sınavımız ve kesinlikle sınıfta kalmicaz anlaştık mı :teselli:

Sedef35, ELSON+, SariLale, bayankarasu+, ay_she+, tinkerbell09+, naneseker+, idilcan+
selammm kızlar nasılsınızzzzz???

Bugün senin kaçıncı günündü ki hayatım, progesterona neden baktıracaktın anlamadım ben bilmiyorumkismile

yumurtlama durumu ne alemde diye işte..yumurtalarım büyümemişti ama.. 21.gün bugünnn...
karasu dediğim gibi yapayımmı..düşük bi değer söyleyip sonuş kağıdını evde unuttum diyimmii??
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

agrı kesici krem volteren... nbirde ayagını dümdüz uzatman lazım kramp için çözüm olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…