Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnn
ben hastalandım dün çok umutlanmıştım test bile yapmıştım..
neden geciktiki bukadar
yeni tarihim 06.05.2010 mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canımmm..lütfen ama..üzülmeee...yazın tatildi gezmeydi tozamaydı stresten uzakk..bi bakmışın gelmiş bebişş..lütfennn... :teselli:

Son düzenleme:
günaydınnnn
neden geciktiki bukadar

Canım üzülme yaaaa :teselli: bidahaki aya olur inş. :Saruboceq: sen hiç yumurta takibi yaptırdın mı adetin geciktiyse belki pko olabilir sende de, bence 2. gününde git bi doktora görün bitanem :teselli:

aaa..ben 5.gün başlanıyo diye okudum hep..sen niye ikinci gün başladınn..banada ikinci günmü derki..ay bide peş peşe birlikte olmuşsunuzz..benim kociş yokkkiii... senağlama senağlama senağlama

Valla ben internette araştırdım, heryerde iğneden sonra 36. saat çatlıyo yazıyodu, hatta doktor sitelerine de baktım, doktorlar da aynı şeyi söylüyo, sen ozaman iğeni olduktan sonra 24. ve 36. saatlerde yap, gerisini boşver yerimseniben biz nolur nolmaz diye bikaç gün daha yaptık ama gerek yokmuş aslında, zaten hissediyosun çatladığını, acayip bi şişkinlik ve gaz oluyo çatladığı gün, ertesi güne iniyosun tamamen yerimseniben
İşte o şişkinliğinin olduğu günü kaçırma yeter hayatım olumunekankayizsmile

tamam balımm.küs değiliz dimi??? :sinifsinif:

bayankarasu+, naneseker+, ELSON, tinkerbell09+

Günaydın kızlaar :)

günaydınnnn
neden geciktiki bukadar

deryacım üüzlme polyannacılık fln yapmıyorum ama
hastanlanmayabilirdin ki bu daha kötü bişey olurdu bebek yokken....
adet görmen herseyın yolunda olduguna bi gösterge tekrar denersiniz canım :)

sanada günaydın canımm... opuyorumnanaktan

Arkadaslar yenİ gelenlede selam.....

asm canım günaydın... opuyorumnanaktan

selam kızlar gününüz aydın olsunnn

lalem gelmişşş nerelerdesin sen ya çok özledim kız seniii opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cicim olumunekankayizsmile hiç rastlaşamıyoruz son zamanlarda :sinifsinif:

evet ya pek girmiyorum ben artık :gitme: hayatım azıcık karışık düzene oturtmaya çalışıyorum umarım yakında gelirim yine sohbetinizi özledim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…