hoşgeldin sucummm..
iyiyim canım..bi yandan çalışıyorum..bi yandanda burası işte... boshayallersmilehoşbulduk canımm nasılsın opuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız
selam kızlar ben de geldim :)) opuyorumnanaktan
hu hu ben geldimmmm... bayanssulusmile
iyiyim canım..bi yandan çalışıyorum..bi yandanda burası işte... boshayallersmile
Hoşgeldiniz kızlar!
hu hu ben geldimmmm... bayanssulusmile
evet nhayet kalabalıklastık canlar...ama bu seferde ben derse gırıyorum çüüüüüüüzzzzzzzz...arada gırerım yıne...
Aldın mı sonucunu?
napiiyosunuz kızlaarr :) çıkmadan önce işlerimi toparlıyorum been :)
bide kızımla ilk önce teoman dinledik şimdide manganın yeni
albümünü dinleyip kopuyoruzz :lepi: :lepi: :lepi:
canımmm aradımm..2.95..yani yumurtlama yok..okumuştum daha önce..5 üzeri yumurtlama olduğunu 10 üzeri kaliteli olduğunu gösterirmişşş... boshayallersmile
mrblar bu siteyi daha yeni keşfettim baya bi geç oldu ama sonunda gerçekten bilgi alabilicek güzel bi site ve şeker insanlar buldum =)danışmak istediğim şey bi çoğumuzun başına gelen şeyle aynı=) ben 28.mart.2010 da evlendim eşimi çocuk için kandırma çabalarım 1 ay sonra son buldu 16 nisanda regl oldum şu anda 3 günüm daha kaldı dün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı yalnız biri silikti çok heycanlandım ama ümitlenmek istemedim 1saat sonra tekrar yaptım sadece tek çizgi vardı sizce hamilemiyimdirne yapmam gerekir tekrar test yapmalı mı yoksa 3 gün daha beklemelimiyim inş.bebiş vadırrr
napiiyosunuz kızlaarr :) çıkmadan önce işlerimi toparlıyorum been :)
bide kızımla ilk önce teoman dinledik şimdide manganın yeni
albümünü dinleyip kopuyoruzz :lepi: :lepi: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?