Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bu sana ders olsun da bidaha kaçırma 2. gününü :mymeka: :mymeka: :mymeka:

ya sanada yaranamadımmm.. :sinifsinif: bi kan vermeyeee teeee nerlere gittim.. :dilcikar: hormon tahlili yaptırdım ya adetin ikinci günü.ondada fsh-lh oranı bozuktu...ama hiç 21.gün progesterona bakılmamıştı..onuda gördük..şimdi sıra klomendee...inş Rabbimin sınavı bukadardırrr...bilemeyiz tabiii...en iyisini ol bilirr...

kızlar biraz önce sucuklu bir sandviç yedim....acılı acılııı ohhhhhhhhh...napıyım çok canım çekti bilmiyorumkismile
ha bişey sorcam size, ben hala folik asit kullanıyorum ne zamana kadar kullanmam lazım?? doktorum bana bir şey demedi..hamileler siz ne zaman bıraktınız folik asiti?

Adetinin 2. günü hemen gidiyosun, ve bu kez kesinlikle mazeret kabul etmiyorum klava: ben senin doktorun olacaktım ki bak seni elime geçirince neler ediyorum :mymeka:
Bu ay kesinlikle başlıyosun klomene ona göre, arı sütü bal polenini de hazır et adetten önce klava:

Sucuğu iyi pişmiş miydi bari :uhm: dikkat etmen lazım biliyosun yerimseniben

tamam beee...:sinifsinif: kocişim yok diye hor görüyosun dimi... :sinifsinif:
yok hayatım allahtan bi mani çıkmazsa cumartesi dr.a yazdırıyorum klomeni... arı sütünüde alıyorum... boshayallersmile
ay ben size söyledimmi..geçen akşam üst komşum geldi..kadın çocuklardan bahsederken yine demesinmi..elif bide ikiz oluyomuş diyeee... ohaoldumsmile
bilmiyo ilaç içeceğimi..çocuk düşünmüyoruz diye biliyo... bilmiyorumkismile ayyy allah söyletmiştir inşşş....

İLK 3 AY İÇİYORSUN İDİL SEN NİYE BÖLE YAPIYON KIZIM ILLE DE YICEKSEN İLK SUCUKLARI PİSİRSINLER....SONRA TOSTU YAPSINLAR ONLAR BASMISTIR ÇIĞ ÇIĞ...SONRA PİSMAN OLCAĞIN SEYLER YAPMA BENCE..:mymeka:

HEM SAVUNMANDA YOKMUS GÖRMEYIM Bİ DAHA...FOLİĞE DE DEVAM...klava:

idilciim

az sabret en azından ilk üç ay yeme ya...ben sımdı arada kacamak yapıyom ama ılk uc ay yememıstım...kız pastırmayı bıle pısırıyodum yanı...sımdı kacamaklarda bıle mutlaka pısırıyom...sabah ben de salam yememek ıcın zor tuttum kendımı ...meredin pısmısı de guzel degıl kı...ama yemedım engelledım kendımı...hem dun haberlerde dedı en kalıtelılerınde bıle hıle varmıs sarkuterı urunlerının...100 de 100 dana alıyon ama ıcınde at esek katır domuz ne ararsan varmıs..ben ıyıce sogudum ya...en kotusu de cok zararlı katkı maddelerı var ıclerınde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…