Bu sana ders olsun da bidaha kaçırma 2. gününü :mymeka: :mymeka: :mymeka:
ya sanada yaranamadımmm.. :sinifsinif: bi kan vermeyeee teeee nerlere gittim.. :dilcikar: hormon tahlili yaptırdım ya adetin ikinci günü.ondada fsh-lh oranı bozuktu...ama hiç 21.gün progesterona bakılmamıştı..onuda gördük..şimdi sıra klomendee...inş Rabbimin sınavı bukadardırrr...bilemeyiz tabiii...en iyisini ol bilirr...
kızlar biraz önce sucuklu bir sandviç yedim....acılı acılııı ohhhhhhhhh...napıyım çok canım çekti bilmiyorumkismile
ha bişey sorcam size, ben hala folik asit kullanıyorum ne zamana kadar kullanmam lazım?? doktorum bana bir şey demedi..hamileler siz ne zaman bıraktınız folik asiti?
Sucuğu iyi pişmiş miydi bari :uhm: dikkat etmen lazım biliyosun yerimseniben
bilmiyorumkismile evet dikkat etmem lazım...bakmadım benneyaptımki
Adetinin 2. günü hemen gidiyosun, ve bu kez kesinlikle mazeret kabul etmiyorumklava: ben senin doktorun olacaktım ki bak seni elime geçirince neler ediyorum :mymeka:
Bu ay kesinlikle başlıyosun klomene ona göre, arı sütü bal polenini de hazır et adetten önceklava:
horman testi nasıl yapılıyor kzılar.adetin 2.günü giidp kan mı verliecek sadece
:mymeka: anlaşıldı bugün dayak atma günümdeyim ben, ama kaşınıyosunuz anacım siz de :mymeka: :mymeka:
:mymeka: anlaşıldı bugün dayak atma günümdeyim ben, ama kaşınıyosunuz anacım siz de :mymeka: :mymeka:
döv kız dövvv...haketti...klava:
döv kız dövvv...haketti...klava:
Bi tek o muklava: ikiniz de dayaklıksınız klava: klava: klava:
CEREN VARDIR İNŞ BEBİŞ.elif görüşütnmü doktorla ne olacak şimdi
kızlar biraz önce sucuklu bir sandviç yedim....acılı acılııı ohhhhhhhhh...napıyım çok canım çekti bilmiyorumkismile
ha bişey sorcam size, ben hala folik asit kullanıyorum ne zamana kadar kullanmam lazım?? doktorum bana bir şey demedi..hamileler siz ne zaman bıraktınız folik asiti?
Bi tek o muklava: ikiniz de dayaklıksınız klava: klava: klava:
tamam tamam... affet örtmenimmmm... olumunekankayizsmile
Lanet olsun içimdeki insan sevgisine beeeeehhhh olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?