Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Kesinlikle yerimseniben

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Dur kız görmüyon mu gözlerimi patlattın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuduruk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Tinkeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr kuduruk dedim de aklıma geldi aklinialirimsmile dün gecen nasıl geçti şekerim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

haklısın canım bende bilmiyorum niçin yediğimi offff kustursam mı kendimiii :bbo:

Dur kız görmüyon mu gözlerimi patlattın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kuduruk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

evet haklısınn..kocişin görse ne der???
---Dur bacımm.ben bile öyle öpmedimmm.... zaten emmemede izin vermiyo... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet haklısınn..kocişin görse ne der???
---Dur bacımm.ben bile öyle öpmedimmm.... zaten emmemede izin vermiyo... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi: ay hiç sorma şekerim yaaa, dün gece bi izin verdim boynumu sömürmesine, izi kalmış, sabah boynumu nasıl kapatacağımı şaşırdım valla, farketmesem rezil olacaktım bütün okula :roflol: :roflol: :roflol:

oooooo...dün parti vardı desenee... :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…