Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mercan hoşgeldinnnnn...

Haticeee progesterona bakıldımı senin hiç..kaç çıktığını hatırlıyomusunnn...

hihoyyyt very hothihoyyyt

ama gece değildi canım asansörde başlayıp dusta ılerledı yatakta son buldu...

Vay anasınııııııııııııııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen neymişsin be tinker kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

açmışsınız yine +18 yaş konularını

Şekerim ben çözdüm bu işin sırrını, bana bu saatlerde bi kudurukluk geliyo, herkesi de peşime sürüklüyom kaydirigubbakcemile3
onlar da az değil demek ki hemencecik sökülüveriyolar :roflol: :roflol: :roflol:

ay kızlar çok kötüsünüz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............olan var olmayan varrrr... :gitme: :gitme: :gitme:

aman canım bırak okadar da olsun uc hafta gecmıs aradan ...yazık benımkını gorcektınız salak gıbıydı..ınanamadı bu senmısın dıye...ama nıyese ısın sakası bı yana cok rahattı gecen seferkıler gıbı degıldı...ege nın kulağını cektım sakın tekmeleme uyu bakalım dedım..o da anlayıs gosterdı kuzum benım hıc tekmelemedı...opuyorumnanaktan

Vay anasınııııııııııııııı aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile sen neymişsin be tinker kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmileoleyımdr hyatım sen bakma bole masum kız numarası cekıyom size..asıl benim gibi sinsilerden korkacaksın....aklinialirimsmile

az bir ışık buldunmu döktürüyorlarkaydirigubbakcemile2

aferin egeyeee....

ay kızlar benburdakı resımlerımı sıleyım barı kız tanıdık bırı tastgelır tokattan rezıl olurum vallahııı

aferin egeyeee....

ya kızlar ciddi ciddi bu cocuk annecı olcak herhalde baba elını koydugu an duruyo oynamıyo...ne zaman esım konussa hemen duruyo ya yabancı gelıyo ses...tanımaya calısıyo ...ne bıleyım ben ne zaman konussam sarkı solesem yada ıcımden gecırsem oynasa bıraz dıye hemen baslıyo ya...gecende uzandım ...durgundu..egeeeee dedım anında bır tekme geldı...letısım olayı super arkadaslar ben eskıden pek ınanamazdım ama yasayınca ınsan anlıyo...senın anne oldugunu bılıyo ya ...:asigim:

hadi yaaaa..çok güzel bişeyyyyy.... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…