tebrik edrim canım hamilesin...buarada ben aranıza yeni katıldım kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim...22 aralık sat tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim
Gebelik testi yaptım ikinci cizgi toz pembe çıktı çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm çok sağolunnnnnnnnnnnn yuppiiiii:CüvCüv:
benide ekleyin umudum yok ama 5 ocak beklenen gün...
iyi geceler smart girl, en başından beri topicini okudum hayırlı olsun, beni de ekler misin listene, beklenen adet tarihim 3 OCAK inşallah senin listen uğur getirir bana, eee yaş 35 oldu olacak nerdeyse insan korkuyor vallahi
bu ay 4. ay beklediğim yani aslında uzun benim hikayem korunmayı bırakalı diyeyim geçen 48 günde regl olabildim o da duphaston ile maalesef kistim olmuş ben bebiş var diye umutlanırken yaşadığım hayal kırıklığını tahmin bile edemezsiniz kızlar,
3 ocak diyorum ama tabii bilemiyorum kistim geçti mi duruyor mu, adet oldum ama işte hayatımda ilk kez böyle bir şey başıma geldi, normalde 25-26 gündür siklusum, son üç aydır da 28. günde olmuştum, geçen ayı saymıyorum inşallah bu ay normale dönerim,
kızlar böyle olan var mı yani kist çıkıp da sonraki ay normale dönen arkadaşlar var mı, hee benimki over kistiydi, yani çikolata kisti falan değil......
smart girl, yarın gördüğünde listene beni de eklersen sevinirim canım, topicini çok sevdim
smart_girl, canım görmediğini düşünerek tekrar hatırlatayım dedim tatlım, bi zahmet beni de ekleyiversen listemize.....
kızlar iyi akşamlar herkese..bende sorayım bişey sizlere. en on adetimi 15 gün geciktikten sonra söktürücü kullandım ve 19. gün adet oldum.. ama ne idrarda,ne kanda bişey çıkmadı... garip bir geckmeydi yani.. şimdi adet günüme yaklaşık 10 gün falan var ve az önce durup dururken istifra ettim.. ve hala midem çok kötü.farklı birşey yemedim bugün.. ayrıca midem çok sağlamdır hayatta mide bulantısı,istifra bilmem.. ne bu şimdi sizce? umudum yok gerçi ama içim bi kıpırdadı gibi..
sağol tatlım ben teşekkür ederim, ilgin bile bizlere moral veriyor gerçekten umarım bütün üst listedekiler hepimiz alt listeye geçeriz bu ay hep birlikte
Ben de bugün test yaptım , ikinci çizgi çıktı . kaydirigubbakcemile3
Bunlarda resimler.
http://img109.imageshack.us/img109/3575/bbtest2.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/6931/test1y.jpg
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tebrikler canım :) Listemizde adın olmadığı için reglin geçeli ne kadar olduktan sonra testi yaptığını öncesindeki belirtilerini.... vs bilemiyoruz. paylaşır mısın bizimle?
selam berrakada diğer topicte tebrik etmiştim seni, burda da edeyim canım, hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin ama ben senin testinin resimlerini göremiyorum yaaa. Web sayfası bulunamadı diyor yaa nasıl görebilirim ki
Teşekkür ederim canımmm,darısı başına :1hug: .Neden göremiyosun acaba ,diğer arkadaşlar görebiliyo mu resimleri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?