Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

İnşallah canımmm.:1hug: Forumdaki isteyen herkesin en kısa zamanda bebişi olur inşallah. Aminnnn. opuyorumnanaktan

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.......................14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
banu77...........................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca..........................7 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Son düzenleme:
Benim normalde reglime bir hafta kala akıntım olur.yarından sonra muhtemel haliyle hamileliğe yoramam bunu.Peki ya sen de durum ne?

yaa benım akıntım cook..dıgerlerını saymıyorum tamamen psıkolojıktır.ama bısey daha sorcam..bılgın varsa alt kırpıklerın capraz olama durumunu duydun mu hıc?

yaa benım akıntım cook..dıgerlerını saymıyorum tamamen psıkolojıktır.ama bısey daha sorcam..bılgın varsa alt kırpıklerın capraz olama durumunu duydun mu hıc?

Evet,öyle bir efsane dolaşıyor internette;ama nasıl olur,kim fark eder... gibi şeylere dair hiçbir fikrim yok.Öyle bir durumun mu var?Bir de akıntın olmuyor muyud normalde senin regle yakın?

Evet,öyle bir efsane dolaşıyor internette;ama nasıl olur,kim fark eder... gibi şeylere dair hiçbir fikrim yok.Öyle bir durumun mu var?Bir de akıntın olmuyor muyud normalde senin regle yakın?

ya aslında akıntıya pek takılmamaya calısıyoum..ama gecen ay bu kadar erken yoktu..vee bu kırpık olayına uc aydır taktım kafayı.bu sayfalardan bırınde okumustum.her gun aynaya ne kadar baktıysam yoktu.yanlıs bu ay yumurtlamadan bır-ıkı gun sona farkettım capraz olmaya basladı..takıp ettıgım ıcın degısıklıgı farkettım..bakalım bu kırpık tezı benım acımdan bu ay gercek mı yalanmı ortaya cıkacak.kaldı 5 guuunnn..

Bilmiyorum ki yaaa,bana kirpik olayı pek mantıklı gelmiyor.Hani hangi hormona ne oluyor da kirpikler çaprazlaşıyor.Bunun mantıklı bir açıklamasını duymadım ki kimseden gamyoncuiremsu

Ama madem sen üç aydır kontroldesin;bu rezi bir de sende deneyelim alkisalkisalkis

Canım normalde akıntın olur muydu?Yoksa bu ay mı böyle akıntın arttı?

Canım Butter'ım sen misin yaaaa?Bir kaç gündür gör,yorum seni burda emin olamadım.Nick benzerliği mi diye ama artık eminim sensin :)

Ben diğer topiği de takip ediyorum hala ama malesef herkes o kadar yeni ki orda bir türklü ısınamadım muhabbetlerine.Selzeh'le rastlaşırsak konuşuyoruz ,e o da her an denk gelmiyor.

Ben de dedim ki sıcak bir ortam yaratabilirsem belki keyif alınabilir muhabbetlerden.
Senin de 20 Aralık beklediğin tarih biliyorum ama sen eklememi istemezsin belki diye yazmadım listeye kafamçokkarıştı

Arkadaşlar!Ben artık yatmalıyım.Umarım herşey gönlünüzce olur.

Canımmmm, evt çok dikkatlisin bakalım fark edecek mi dedim ama kaçmadı senden:1hug:
Evt canım ben de artık çok sık girmiyorum diğer foruma yeni arkadaşlar ii, hoş da ara verdiğimiz dönem bayaa bişey kaçırdık sıcaklık anlamında,,,Kısacası benim de pek kaynaştığım söylenemezCADIARZU
Ekle canım beni de bakalım seninle birlikte bekleyeceğiz bu ay.İnş güzel haberler veririz arkadaşlarla:teytey:

22 araligi bekliyorum:) oglusuma nezaman kardes gelecek bakalim...daha 1 kac aydir ikinci yavrumuzu istiyoruz, bir yakisiklim var 4 yasinda...rabbim herkesin gonlune gore versin, zamaninda hayirli evlatlar nasip etsin butun isteyenlere amin!

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5 hafta sonu giremedim nete hamişler çoğalmış. zemuszemus

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.......................14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:

burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
cicegim7979...................19 ARALIK
butterfly45...................20 ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
banu77...........................22 ARALIK
Kuzucugum...........................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
pcpca..........................7 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Son düzenleme:
kızlar günaydın ne güzel kaynatmışsınız hafta sonu malesef ben yoktum. bu arada hamile kalan kalan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum darısı başımıza. günü geçen arkadaşlarında iyi haberlerini bekliyoruz. hamile kaldıklarını öğrenip sevinçten bizi unutmasınlar buralarda ok.kaydirigubbakcemile2

Ekledim bile :) Bak,başka forumlarda da aynı nicki kullanmanın artısı bu oluyormuş demek ki :)) Yoksa nasıl tanıyacaktık birbirimizi :1hug:

Son bir haftamız ama bende hiçbir numara yok.Sende durum ne?

22 araligi bekliyorum:) oglusuma nezaman kardes gelecek bakalim...daha 1 kac aydir ikinci yavrumuzu istiyoruz, bir yakisiklim var 4 yasinda...rabbim herkesin gonlune gore versin, zamaninda hayirli evlatlar nasip etsin butun isteyenlere amin!

Hoşgeldin aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…