- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Ben gördüm canım!Tekrar tebrike derim kaydirigubbakcemile3
Tarayıcı ayarlarından muhtemelen görememiştir diye düşünüyorum.Demek hiç belirtin olmadı;benim de bir belirtim yok.7-8 günüm kaldı;belki benim de olur haaa ne dersin
İnşallah canımmm.:1hug: Forumdaki isteyen herkesin en kısa zamanda bebişi olur inşallah. Aminnnn. opuyorumnanaktan
selam smart-gırl adt gunumuz cok yakın akıntın varmı acaba
Benim normalde reglime bir hafta kala akıntım olur.yarından sonra muhtemel haliyle hamileliğe yoramam bunu.Peki ya sen de durum ne?
yaa benım akıntım cook..dıgerlerını saymıyorum tamamen psıkolojıktır.ama bısey daha sorcam..bılgın varsa alt kırpıklerın capraz olama durumunu duydun mu hıc?
Canım normalde akıntın olur muydu?Yoksa bu ay mı böyle akıntın arttı?yaa benım akıntım cook..dıgerlerını saymıyorum tamamen psıkolojıktır.ama bısey daha sorcam..bılgın varsa alt kırpıklerın capraz olama durumunu duydun mu hıc?
Evet,öyle bir efsane dolaşıyor internette;ama nasıl olur,kim fark eder... gibi şeylere dair hiçbir fikrim yok.Öyle bir durumun mu var?Bir de akıntın olmuyor muyud normalde senin regle yakın?
ya aslında akıntıya pek takılmamaya calısıyoum..ama gecen ay bu kadar erken yoktu..vee bu kırpık olayına uc aydır taktım kafayı.bu sayfalardan bırınde okumustum.her gun aynaya ne kadar baktıysam yoktu.yanlıs bu ay yumurtlamadan bır-ıkı gun sona farkettım capraz olmaya basladı..takıp ettıgım ıcın degısıklıgı farkettım..bakalım bu kırpık tezı benım acımdan bu ay gercek mı yalanmı ortaya cıkacak.kaldı 5 guuunnn..
Canım normalde akıntın olur muydu?Yoksa bu ay mı böyle akıntın arttı?
Canım Butter'ım sen misin yaaaa?Bir kaç gündür gör,yorum seni burda emin olamadım.Nick benzerliği mi diye ama artık eminim sensin :)
Ben diğer topiği de takip ediyorum hala ama malesef herkes o kadar yeni ki orda bir türklü ısınamadım muhabbetlerine.Selzeh'le rastlaşırsak konuşuyoruz ,e o da her an denk gelmiyor.
Ben de dedim ki sıcak bir ortam yaratabilirsem belki keyif alınabilir muhabbetlerden.
Senin de 20 Aralık beklediğin tarih biliyorum ama sen eklememi istemezsin belki diye yazmadım listeye kafamçokkarıştı
Canımmmm, evt çok dikkatlisin bakalım fark edecek mi dedim ama kaçmadı senden:1hug:
Evt canım ben de artık çok sık girmiyorum diğer foruma yeni arkadaşlar ii, hoş da ara verdiğimiz dönem bayaa bişey kaçırdık sıcaklık anlamında,,,Kısacası benim de pek kaynaştığım söylenemezCADIARZU
Ekle canım beni de bakalım seninle birlikte bekleyeceğiz bu ay.İnş güzel haberler veririz arkadaşlarla:teytey:
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile5 hafta sonu giremedim nete hamişler çoğalmış. zemuszemus
22 araligi bekliyorum:) oglusuma nezaman kardes gelecek bakalim...daha 1 kac aydir ikinci yavrumuzu istiyoruz, bir yakisiklim var 4 yasinda...rabbim herkesin gonlune gore versin, zamaninda hayirli evlatlar nasip etsin butun isteyenlere amin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?