YAREN inanma yalan söylüyo o :) Her gün açalışıyordu;adamın züerinden inmedi neredeyse hiç :)))
İyi şekercim ne olsun... Sen ansılsın taze anne adayım benim :) ?
Çalışma pek yapmadık biz bu ay eşim sadece bir haftalğına gelmişti.Dönem tam yum. döenmiydi ama ben çocuk istemekten vaz geçtiğim için yoğunlaşmadık olaya.Sadece bir kez o da eşim hala istiyor diye oldu.Hiiiiçççç beklemiyorum anlayacağın;ama dünden beri bir stres var bende reglim ya bugün ay da yarın olması gerekir ancak göğünslerim bile şişmedi.Şimdiye şişmiş olması gerekirdi.Gecikesecek sanırım.İnşallah hamile kalmamışımdır yaaa... CADIARZU
Yalnız ne komiğim haaa sırnaşık şey çalış çalış tutmadı ,nasıl zor tuttuğunu da gördük gözlermizle ama yine de sterse girdim işte ya tuttuysa diye. :1shok:
Bu yazı da böyle geçirmek istiyorum sanırım ben;ama sizlerle bebek bekleyenler için bebeği,hamiş kalmayı bekleyenler için hamişliğini beklemedeyim!:lepi:
YAREN inanma yalan söylüyo o :) Her gün açalışıyordu;adamın züerinden inmedi neredeyse hiç :)))
Aynen kız kaydirigubbakcemile3 hiçbişey anlamadım valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım ya, iki tane taşıyosun ya, ben şimdi onu düşündüm valla... ben bile 4,5 ayda oturup kalkarken zorlanmaya başlamıştım. pimpirikleniyo insan iyice zaten... kaç kilo aldın şeker sen???????
yaaa bnede pek anlamadımmm şenayyy.. bilmiyorumkismile
Ay ay ay belkim de hamişsindir kıs :lepi: her ne kadar sen artık istemiyorum desen de inşallah öylesindir oooooohhhhhh :dilcikar: :dilcikar:
ayşecim ikisinin aynı karede olduğu resimler sadece kafalarının üstünden çekilmiş
renklileri gördünüzmü orda elleriyle gözünü ovuşturuyo miniklerimden birii
videoda var elimdeee benim
bayanssulusmileKIZ KONTES ÇOK TATLU BU ZİLLİLERRRR
Yok canımcım yaaa...Psikolojik olarak hiç hazır değilim hamileliğe şu anda.Çok ara verdik ya ondan oldu herhalde.Göğünslerimde şişeyince strese girdim dünden beri. kafamçokkarıştı Bir yandan da diyorum ki hamilelerin öğünsü şişiyor hep benimki şişmedi işte daha ne;bebek yok işte delikafadulden E,öte yadan 'regl de mi olmayacağım bu nasıl iş' diyorum.Ya bugün ya da yarın olmam lazım benim.Pek olmaz bana ama gecikecek herhalde bu gidişle.
Yok canımcım yaaa...Psikolojik olarak hiç hazır değilim hamileliğe şu anda.Çok ara verdik ya ondan oldu herhalde.Göğünslerimde şişeyince strese girdim dünden beri. kafamçokkarıştı Bir yandan da diyorum ki hamilelerin öğünsü şişiyor hep benimki şişmedi işte daha ne;bebek yok işte delikafadulden E,öte yadan 'regl de mi olmayacağım bu nasıl iş' diyorum.Ya bugün ya da yarın olmam lazım benim.Pek olmaz bana ama gecikecek herhalde bu gidişle.
iyi canım nasıl olsa mide bulantıları başladı onunla uğraşıyorum
nasıl yani sen şimdi hamile kalmak istemiyomusun tuhafsın sımartcım yaaa sen böyle diyosunya bide birde bir tutuyomuş olaya bak sen sana en büyük bedduam inş. kalmışsındır hamiş bizede güzel bi anı olur bu hihoyyyt hihoyyyt :teytey:
ay ilk ay öyledi di mi yaaa... :roflol::roflol::roflol:
az kaldı başlıcaz yine adamın tepesinden inmicem valla.... kaçıyodu artık benimki, köşe bucak :hooray:
kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz bugünde.... öğünlerimiz şaştı iyice ....
iyi bakın kendinizede, kocanızıda, bebişlerede....
ay-she, fotolara baktım şimdi, o kadar güzelki!!!!!!!! gözlerim doldu inan.
allah bağışlasın bebeklerimiz bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?