sileyimmmi artık
nasıl siliniyorduuuu:uhm:
İyi şekercim ne olsun... Sen ansılsın taze anne adayım benim :) ?
Çalışma pek yapmadık biz bu ay eşim sadece bir haftalğına gelmişti.Dönem tam yum. döenmiydi ama ben çocuk istemekten vaz geçtiğim için yoğunlaşmadık olaya.Sadece bir kez o da eşim hala istiyor diye oldu.Hiiiiçççç beklemiyorum anlayacağın;ama dünden beri bir stres var bende reglim ya bugün ay da yarın olması gerekir ancak göğünslerim bile şişmedi.Şimdiye şişmiş olması gerekirdi.Gecikesecek sanırım.İnşallah hamile kalmamışımdır yaaa... CADIARZU
Yalnız ne komiğim haaa sırnaşık şey çalış çalış tutmadı ,nasıl zor tuttuğunu da gördük gözlermizle ama yine de sterse girdim işte ya tuttuysa diye. :1shok:
Bu yazı da böyle geçirmek istiyorum sanırım ben;ama sizlerle bebek bekleyenler için bebeği,hamiş kalmayı bekleyenler için hamişliğini beklemedeyim!:lepi:
kızalr merhaba herkese tekrardan yeni gelen canlarım benimmmm
kızlar biz kahvaltıya gidiyoruz bugünde.... öğünlerimiz şaştı iyice ....
iyi bakın kendinizede, kocanızıda, bebişlerede....
ay-she, fotolara baktım şimdi, o kadar güzelki!!!!!!!! gözlerim doldu inan.
allah bağışlasın bebeklerimiz bize...
kızlarrrrr asalet yazım geldiiii..tayin isteyebilirim artıkınnnn... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlarrrrr asalet yazım geldiiii..tayin isteyebilirim artıkınnnn... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
OHH OHH hayırlı olsun:sm_cool::sm_cool:kızlarrrrr asalet yazım geldiiii..tayin isteyebilirim artıkınnnn... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
evet canımmmm...artıkın sizinle takılmam...avam tabakasıııı... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmileoo hayırlı olsun canımmm asaletin tasdiklendi hemüüüü
saraylı elüfüm benüümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eeeeee asil kadınsın şekerim bayanssulusmile sana da bu yakışır dimi ama bayanssulusmile bayanssulusmile
OHH OHH hayırlı olsun:sm_cool::sm_cool:
canım geçen haftaki hallerini keşke videoya çekip verselerdi bana yiyesim geldii oynamaktan rahat durmuyolardı valla okdar güzelki ya ben daha yeni yeni bunalrı anlıyorum acaba tekme atmaya başladıkları zaman nasıl hissedecem bombardımanamı tutacaklar beniii
Var mı ki aranızda hamile olduğu ay regl olacağı zaman göğünsü şişmemiş olan birileri?????
bilmiyorumkismile
Bi de tuttuysa bittim ben haaa.... :S Bir sürü plan yaptım yaz için!
aaa süpermişşşş çok sevindim canım ya
çok istiyodum tez zamanda iste tayinini arkadaşım :1hug:Şeniz
ooooo cok sevındım gozun aydın
ELSON....Hadi gözün aydın canım yaaa;çoks evindim.Aertık bu ayzdan itibaren eşinle oalcaksın inşallah. :)
ELSON, tinkerbell09+, smart_girl+, Sedef35+, bayankarasu+, yaren0144, ay_she+, kontes26, aydemet26
Selam kızlar nasılsınız bakıyım?? şenay ben göremedim cimcimelerin ultrason resimleriniii
ELSON, tinkerbell09+, smart_girl+, Sedef35+, bayankarasu+, yaren0144, ay_she+, kontes26, aydemet26
Selam kızlar nasılsınız bakıyım?? şenay ben göremedim cimcimelerin ultrason resimleriniii
hoşgeldin balımmm.naberr??? kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin balım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?