Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sileyimmmi artık
nasıl siliniyorduuuu:uhm:

Edit butonundan gelişmiş cevaba gir yine, aynı yere, yani eklenti ekleye tıkla, orda eklediğin resimleri göreceksin, karşılarındaki sil butonuna tıklayıp sileceksin, değişiklikleri kaydet diceksin bukadar hayatım yerimseniben

hadi hayırlsıı diyelim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızalr merhaba herkese tekrardan yeni gelen canlarım benimmmm

merhaba şekerciimm :)

amin canım sanada tekrar nasib olru inşallahh bu sefer sağlıkla hayrılısıylaa :)

kızlarrrrr asalet yazım geldiiii..tayin isteyebilirim artıkınnnn... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlarrrrr asalet yazım geldiiii..tayin isteyebilirim artıkınnnn... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oo hayırlı olsun canımmm asaletin tasdiklendi hemüüüü
saraylı elüfüm benüümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oo hayırlı olsun canımmm asaletin tasdiklendi hemüüüü
saraylı elüfüm benüümm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canımmmm...artıkın sizinle takılmam...avam tabakasıııı... bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
Eeeeee asil kadınsın şekerim bayanssulusmile sana da bu yakışır dimi ama bayanssulusmile bayanssulusmile

e yani..tam üstüne bastın dostummm.. bayanssulusmile bayanssulusmile
OHH OHH hayırlı olsun:sm_cool::sm_cool:

sağol bitanem....

kızlar şaka biyana..bi an içimden ne geçirdim biliyomusunz..sıra tayinde...bu aty bebek içinde uğraşıcaz..Allahım peş peşe üç güzel olay..biri gerçekleşti..kaldı ikii...Allahım şu mübarek günde hepsi peş peşe olur inşşş... sositososito sositososito sositososito

canım o vıdeo ısını ben yapıyom kadın anlatıyo bız de ekranı cekıyoz makınayla...sonra sıkıldıkca ozledıkce ızlıyom oglusumu...bence ole yapabılırsın..hem cok guzel hatıra kalıyo..tekmelere gelınce o anlatılamaz bır duygu...

ELSON, tinkerbell09+, smart_girl+, Sedef35+, bayankarasu+, yaren0144, ay_she+, kontes26, aydemet26

Selam kızlar nasılsınız bakıyım?? şenay ben göremedim cimcimelerin ultrason resimleriniii

Var mı ki aranızda hamile olduğu ay regl olacağı zaman göğünsü şişmemiş olan birileri?????
bilmiyorumkismile
Bi de tuttuysa bittim ben haaa.... :S Bir sürü plan yaptım yaz için!

ELSON....Hadi gözün aydın canım yaaa;çoks evindim.Aertık bu ayzdan itibaren eşinle oalcaksın inşallah. :)

Var mı ki aranızda hamile olduğu ay regl olacağı zaman göğünsü şişmemiş olan birileri?????
bilmiyorumkismile
Bi de tuttuysa bittim ben haaa.... :S Bir sürü plan yaptım yaz için!

İnşallah hamile kalırsın smart kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ELSON....Hadi gözün aydın canım yaaa;çoks evindim.Aertık bu ayzdan itibaren eşinle oalcaksın inşallah. :)

sağol bitanemmmmmm..... Şeniz
sana bişey söyliyimmiii...bebekler onları en umursamadığımız anda geliyolar sanırım...ve seninkide geliyo..bütün planlarını altüst edecek....bak görrrrr...geliyor geliyorrrr... :teytey: :teytey: :teytey:

ELSON, tinkerbell09+, smart_girl+, Sedef35+, bayankarasu+, yaren0144, ay_she+, kontes26, aydemet26

Selam kızlar nasılsınız bakıyım?? şenay ben göremedim cimcimelerin ultrason resimleriniii

hoşgeldin balımmm.naberr??? kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…