Hoşgeldin hatce bacııı :)
bizim çanakklaledeki akrabalar aradı arsada yatıolarmış deprem oldu diolar
deidm kokrmayın ben sallayanı bılıom dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay bunuda ilk defa duyuyorumm.demek çatlatma iğnesi engelliyoo..daha neler duycaz bakalımmm...caınm ben senden çok ümitliyimm.haid bakalımmm...gelsin bebeciklerr...
ay evet..insan oğlunu düşününce geri çekilir..ama böyle dediğime bakma.çocuğum olmadığı için bilemiycemm kıskanıtrmıyım..benim küçük kardeşlerim var..biri erkek..o benim kardeşim gib değil..çocuğum gibi meselaaa..onun sevgisinin tarifi yok..diyorum onu eşinden kıskanırmıyımm.hayııırrr..çok severim..anlayışlı olurummm... bayanssulusmile
yaylar gelgitleri çok olan bi burç helrade..bende mesela çok neşeliyken birden sinir küpü olabilirimmm...ve aynen katılıyorum...yalan asla söyleyemem..kızarmış piliç gib olurum bi keremm.. kaydirigubbakcemile3
E GÜZELİM ADI ÜSTÜNDE YAKMA İŞLEMİ.. YANİ YAKIYOLAR YARAYI.
YANİ ACIYO TABİ KÜÇÜK YARA İSE 10DK GİBİ. ANESTEZİ ALMAYA DEĞMEZ DEMİŞTİ BANA DR.UM.. 15DK SÜRMÜŞTÜ :S
slm kızlar
evet belkide doğru cümle bu gelgitleri olan bş burç
çünkü bende hemen ağlayıp hemen gülebilirirm birden değişririm yanii
bu arada demişsin insna oğlunu kıskanrımı vs diye....benim de erkek kardeşim benden
yaşça küçük düşünüyorum o evlense geline nasıl bi gözle bakarım fln diye
gıcık olsam geline sempatiksalakcinni hiç sesimi çıkartmam sırf kardeşim anlaşmış diye
yutarım diye düşünüyorum ama erkek kardeşim çok düşkündür bana şimdi ben onu
gelinle paylaşamayadabilirirm kararsızım böyle düşününce kendimden korkuyorum valllakııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızz ayşe bacım beni güldürdünya allahta seni güldürsün..:roflol::roflol::roflol::roflol:Hoşgeldin hatce bacııı :)
bizim çanakklaledeki akrabalar aradı arsada yatıolarmış deprem oldu diolar
deidm kokrmayın ben sallayanı bılıom dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
inşallah hayatım bende ümitlenmek istiyorum ama gecen ayda kendiliğinden catladı yumurtalar ama tuturamadık yine..ama bu ay tabi arısütü filanda kullandım belkim onun etkisi olurr..bekleyip görücez ay sonu...ay bunuda ilk defa duyuyorumm.demek çatlatma iğnesi engelliyoo..daha neler duycaz bakalımmm...caınm ben senden çok ümitliyimm.haid bakalımmm...gelsin bebeciklerr...
ay evet..insan oğlunu düşününce geri çekilir..ama böyle dediğime bakma.çocuğum olmadığı için bilemiycemm kıskanıtrmıyım..benim küçük kardeşlerim var..biri erkek..o benim kardeşim gib değil..çocuğum gibi meselaaa..onun sevgisinin tarifi yok..diyorum onu eşinden kıskanırmıyımm.hayııırrr..çok severim..anlayışlı olurummm... bayanssulusmile
yaylar gelgitleri çok olan bi burç helrade..bende mesela çok neşeliyken birden sinir küpü olabilirimmm...ve aynen katılıyorum...yalan asla söyleyemem..kızarmış piliç gib olurum bi keremm.. kaydirigubbakcemile3
Yaniiiiiiiiiiiiiii ikizler yola çıktı bileeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayyyy ben de sorarım o zaman gerekirse anesteziyle oluyosa olsunnn aslında dayanıklıyımdır böyle şeylere ama birden korktummmm:gitme:
Allah yardımcım olsunnnn ne diyimmboshayallersmile
AAA AĞRI KESıCı VURULUYOMUŞ BAK..
BANA VURMADI ZıLLı KADIN CAYIR CAYIR YAKTI BENı Çok üzgünüm çoook
Korkmaaaaaaaaaaaaaaalmaz: benim doktorum 15 dak. öncesinden bi ağrı kesici iğne vurdu, hiçbişey hissetmedim valla zemuszemus
AAA AĞRI KESİCİ VURULUYOMUŞ BAK..
BANA VURMADI ZİLLİ KADIN CAYIR CAYIR YAKTI BENİ Çok üzgünüm çoook
inşallah..bende siz böyle söyledikce daha bir heyecanlanıyorum.umarım bu ay tuttururuz...hatice bende sendne çok ümitliyim ya.dün çatladıysa dünde saladınız oldu bence ya
YAREN ÇOK HOŞSUN :roflol: SALLADINIZ YALNIZ :roflol:
HATİCECİM HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA SEVİNDİM
BENCE BUGÜN YARIN ÇALIŞIN CANIM ÜSTÜSTE YANİ.
KAÇIRMAYIN BU GÜZEL TEDAVİ SÜRECİNİ :1hug:
görümce kör köpçesin yani tammmmmmmm.... alsanaalsanasmile
kızz ayşe bacım beni güldürdünya allahta seni güldürsün..:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım ben kürtaj olurken yarası yakılanlar vardı uyuttular valla hep boshayallersmile korkma bence
Valla hayatım benim doktorum da seninki gibi anesteziye hiç gerek yok fazla acımicak dedi, ama yine de çok korkuyosan ağrı kesici bi iğne yapiyim dedi, 15 dak. önce iğnemi vurdu, yakma işlemim de 10 dak. sürdü, hiç acımadı zemuszemus, sadece burnuma kebap kokusu geldi kaydirigubbakcemile3 canım da çekti valla ne yalan söylim cokacimcoook
uu benim zilli gene rahim çıkışına vuruyo yaa akannehir acıdı valla hee
olmamaya çalışıcam ama bilemiyorum
geçenlerde nooldu bak annem diyo şu daireyi alalım 3 lensin daireler
biri ayşeye biri melteme
biri bilale diyo :) biz kızkardeşimle bir ağızdan aynen şunu dedik bak
nee evlenır evlenemz ev mı verceksın bırak kiracı olmak ne zormuş görsünler de
sonradan evi verince sen kıymetli olursun dedik düşünebiliyonmu
o kadar cadıyız yanii erkek kardeşim daha 15 yaşında
gelinin çekiceği var kaydirigubbakcemile3
ama zıtlaşmamak için elimizden geleni yapıcazz tabii bayanssulusmile
suuuu ne zmn operasyonnn
haftaya regl olcam canım o bitincede gidicem boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?