hoşgeldin canım..
hoşbuldummm :)
Öyle yapim en iyisi canım 5 10 tane test alim ben her gün bir kaç tane yaparım kaydirigubbakcemile3 emin olamam yoksa teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ayyyy hadi hayırlısı olsun yakamoozzz çok sevindim. darısı başımızaa zemuszemus
iyi canım sen nasılsın
iyiyim bendee regl tarihim yaklaştıkça kendimi hamiş hissetmelerimde başladı heheheheh her ayki gibi boshayallersmile bi an önce regl olsamda bu stresten kurtulsam diye gün sayıyorum. sen nasılsınn
kaydirigubbakcemile3
ayyyy yazık kız valla çok üzülüyorum yengem de öyle bir şey yiyemiyorrr kusuyo midesi bulanıyo....ama benim maşallahım var öküz gibi yiyorum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tavuk patates pide lahmacun haşlanmış sebze başka gelmiyo aklıma
superisi hoşgeldin canım...
hoşgeldin canım..
hoşbuldummm :)
ayyyy hadi hayırlısı olsun yakamoozzz çok sevindim. darısı başımızaa zemuszemus
iyi canım sen nasılsın
iyiyim bendee regl tarihim yaklaştıkça kendimi hamiş hissetmelerimde başladı heheheheh her ayki gibi boshayallersmile bi an önce regl olsamda bu stresten kurtulsam diye gün sayıyorum. sen nasılsınn
salla regli sen.. takılma belirti falan olmuyo genelde.
bende inan hiç olmamıştı 3senedir belirti aradım durdum bende
yok yani hiç bişi olduğu yok. inan bana :1hug:
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 kızzz pide mideee demeyin banaaaa ayyy canım çektiii...offff
ben kusmuyorum şükür ama midem hep karışık bulantı halindeyim
o yüzden canım bişi istemiyor
senin tabirinle öküz gibi açım ama yiyemiyorum :roflol::roflol:
ayyy valla benimde canım çok çektiii kafamçokkarıştı olsada yesekkk
bayankarasu+, ELSON, yaren0144 Selam kızlar, nasılsınız????
evet fenerlilere çok geçmiş olsun hahahhahaha
bu arada benim lekelenmelerim tekrarlanmadı....ama yine de dikkatli olmaya çalışıyorum gerçekten çok korkmuştum kızlar
bayankarasu+, ELSON, yaren0144 Selam kızlar, nasılsınız????
evet fenerlilere çok geçmiş olsun hahahhahaha
bu arada benim lekelenmelerim tekrarlanmadı....ama yine de dikkatli olmaya çalışıyorum gerçekten çok korkmuştum kızlar
umarım geçer bu bulantılarınız yaaaa....çok kötü gerçektenn
ben kendime hayret ediyorum...normalde midem çok hassas ama hiçç midem bulanmadı bugüne kadar...maşallah diyin kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 kızzz pide mideee demeyin banaaaa ayyy canım çektiii...offff
ben kendime hayret ediyorum...normalde midem çok hassas ama hiçç midem bulanmadı bugüne kadar...maşallah diyin kaydirigubbakcemile3
pembe dana hoşgeldin...
salla regli sen.. takılma belirti falan olmuyo genelde.
bende inan hiç olmamıştı 3senedir belirti aradım durdum bende
yok yani hiç bişi olduğu yok. inan bana :1hug:
senın oğlusun olcak ben gıbı cunku aynı ben gıbısın...
avcunu yala memene sur canım...aman zaten pis onlar senın yemen yasak ...kımbılır at mı esek mı ne bılcen ole dusun...sositososito
maşallah canım ama, benim 3. ay bittikten sonra başlamıştı.....
neeee yasakmıııı :1shok: hadi yaaaaa ben hamiş olunca ne yicem o zamannnn çok seviyorum öyle şeylerii cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?