Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ben kusmuyorum şükür ama midem hep karışık bulantı halindeyim
o yüzden canım bişi istemiyor
senin tabirinle öküz gibi açım ama yiyemiyorum :roflol::roflol:

ben kusmuyorum şükür ama midem hep karışık bulantı halindeyim
o yüzden canım bişi istemiyor
senin tabirinle öküz gibi açım ama yiyemiyorum :roflol::roflol:

umarım geçer bu bulantılarınız yaaaa....çok kötü gerçektenn
ben kendime hayret ediyorum...normalde midem çok hassas ama hiçç midem bulanmadı bugüne kadar... maşallah diyin kaydirigubbakcemile3

tatlım hiç endişelenme, 2. ydayken bendede akıntı ve pembe pembe lekelenme başlamıştı. 10 dk. toplanıp uçmuştum dr.a !!! hemen muayene etti polip warmış rahimağzında. hamileyken büyüyomuş ve akıntıyı kanamayı yapan oymuş. zararsız bişey ama insanın yüreği ağzına geliyor tabii...
yani diyeceğim kontrolde neden olduğu ortaya çıkıyor, hiç endişelenme...bi daha olmaz inşallah...

tatlım hiç endişelenme, 2. aydayken bendede akıntı ve pembe pembe lekelenme başlamıştı. 10 dk. toplanıp uçmuştum dr.a !!! hemen muayene etti polip warmış rahimağzında. hamileyken büyüyomuş ve akıntıyı kanamayı yapan oymuş. zararsız bişey ama insanın yüreği ağzına geliyor tabii...
yani diyeceğim kontrolde neden olduğu ortaya çıkıyor, hiç endişelenme...bi daha olmaz inşallah...

ben kendime hayret ediyorum...normalde midem çok hassas ama hiçç midem bulanmadı bugüne kadar... maşallah diyin kaydirigubbakcemile3

senın oğlusun olcak ben gıbı cunku aynı ben gıbısın...
hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile3 kızzz pide mideee demeyin banaaaa ayyy canım çektiii...offff

avcunu yala memene sur canım...aman zaten pis onlar senın yemen yasak ...kımbılır at mı esek mı ne bılcen ole dusun...sositososito

salla regli sen.. takılma belirti falan olmuyo genelde.
bende inan hiç olmamıştı 3senedir belirti aradım durdum bende
yok yani hiç bişi olduğu yok. inan bana :1hug:[/QUOTE]

demi doğru valla boşu boşuna kuruntu işte. ama buda yanlış yönlendirmeden kaynaklanıyo. 10 kişi belirti olmuyo desede bi kişi bişey dedimi hemen o belirtiyi aramaya başlıyoruz vücudumuzda. bende aslında belki biliyosundur bebekten vazgeçti benim eşim. o yüzden gelecek ay korunmaya başlıycaz. ve ben artık hiç kafama takmadım bu ay olmazsa daha iyi olur bile dedim. çünkü eşimin gerçekten istekli olduğu zaman bebeğimiz olmasını istiyorum ben. ama göğüslerim çok büyüyünce bide kocişte ööle söyleyice kıllandım bu işten. yoksa hiçç başka bi durumum yok yani. reglimi bekliyoruım kaydirigubbakcemile2

maşallah canım ama, benim 3. ay bittikten sonra başlamıştı.....

inşallah canım benim.. söylemiştim belki oğlumda hiççç bulantı falan olmadı :))))
hayırlısı diyorum maşalllah diyorum :)))I

salla regli sen.. takılma belirti falan olmuyo genelde.
bende inan hiç olmamıştı 3senedir belirti aradım durdum bende
yok yani hiç bişi olduğu yok. inan bana :1hug:

demi doğru valla boşu boşuna kuruntu işte. ama buda yanlış yönlendirmeden kaynaklanıyo. 10 kişi belirti olmuyo desede bi kişi bişey dedimi hemen o belirtiyi aramaya başlıyoruz vücudumuzda. bende aslında belki biliyosundur bebekten vazgeçti benim eşim. o yüzden gelecek ay korunmaya başlıycaz. ve ben artık hiç kafama takmadım bu ay olmazsa daha iyi olur bile dedim. çünkü eşimin gerçekten istekli olduğu zaman bebeğimiz olmasını istiyorum ben. ama göğüslerim çok büyüyünce bide kocişte ööle söyleyice kıllandım bu işten. yoksa hiçç başka bi durumum yok yani. reglimi bekliyoruım kaydirigubbakcemile2[/QUOTE]

bakarsın bu son ayda hamile kalmışsındır..
bebek tamamen iki tarafın istemesiyle olmalı zaten. ısrarla hatırla olacak şey deil
en iyisini yapıyosun o yüzden canım..:1hug:

senın oğlusun olcak ben gıbı cunku aynı ben gıbısın...

avcunu yala memene sur canım...aman zaten pis onlar senın yemen yasak ...kımbılır at mı esek mı ne bılcen ole dusun...sositososito

neeee yasakmıııı :1shok: hadi yaaaaa ben hamiş olunca ne yicem o zamannnn çok seviyorum öyle şeylerii cokacimcoook

maşallah canım ama, benim 3. ay bittikten sonra başlamıştı.....

hoşgeldin canım nasılsın
herkeste farklı oluyo demekki dimi
3.ayda normalde geçer derler bak seninki başlamış.
bakalım benim ne kadar sürcek
aman iyi olsunda bulansın katlanırım napim:1hug:

neeee yasakmıııı :1shok: hadi yaaaaa ben hamiş olunca ne yicem o zamannnn çok seviyorum öyle şeylerii cokacimcoook

tanıdık bildik yerlerden tadımlık bişiler olabilir.... ama etlerin çok pişmiş olması lazımmış, özellikle son 3 ayda bebek için tehlikeli diyolar...toxoplasma testi falan hep bunun için...parazitlere bakıolar...

evet beren bende öyle düşünüyorum yani ben ona hamileyim aşkım dediğimde hadi yaaaa offf beee napçaz şimdi tühh diyebilme olasılığından bile o kadar korkuyorumki çok yıkılırımm istediğini biliyorum ama korkuyo o korkularını yenmeden çocuk olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…