hoşgeldin canım nasılsın
herkeste farklı oluyo demekki dimi
3.ayda normalde geçer derler bak seninki başlamış.
bakalım benim ne kadar sürcek
aman iyi olsunda bulansın katlanırım napim:1hug:
tanıdık bildik yerlerden tadımlık bişiler olabilir.... ama etlerin çok pişmiş olması lazımmış, özellikle son 3 ayda bebek için tehlikeli diyolar...toxoplasma testi falan hep bunun için...parazitlere bakıolar...
evet beren bende öyle düşünüyorum yani ben ona hamileyim aşkım dediğimde hadi yaaaa offf beee napçaz şimdi tühh diyebilme olasılığından bile o kadar korkuyorumki çok yıkılırımm istediğini biliyorum ama korkuyo o korkularını yenmeden çocuk olsun istemiyorum.
aslında iştah ve yemek yemeyle alakası yoktu benimkinin... kokulara karşı inanılmaz olmuştum 3. ay sonunda... o yüzden çıkarıyodum hep...kokudan!!:roflol:
umarım olmaz tabi sizde şartlandırmayın kendinizi...
ole tabi sporun da seviyeli yapılması lazım ama bu hanzoluk her takımda var ya...yoktur dıyen yalan soler malesef sporda centılmenlık adına hıcbırsey bılmıyoruz turk toplumu olarak ...ben hıc bu gune kadar tuttugum takımı olesıye savunan bırı dııldım zatenbabamın rüşvetiyle fenerli olmustum..hehehehe..
bu arada ayrıntılıya gıremedık dr ızın almıs..yarın gıdıyoz ınsallah...cok heycanlıyım ya...
nasıl buyumustur kımbılır dı mı...bır de ole bı bag olustu kı aramızda artık..bana cevap verıyo...konusunca anında tekmeyı alıyom...gecende cok komık bı olay oldu..
tam elımle karnımı ellıyodum oynasın dıye..o anda bı tekme geldı...ben de bos bulunmustum bı sıçradım aynı andada bagırdım ay ısırdı diye....hnı kopegı sevmeye elını uzatırsın oda ısırmaya calısır korkarsın ole oldu...bebek de ısırırmı ama ısırdı dıye bagırdım..ama sonra bı gulduk esımle... ya ben bazen bos bulunuyom korkuyom tekmelerınden..daha sıddetlılerıne alışamadım...hep pıt pıt kalcak zannedıyodum ama malesef bunlar bırazcık huylandırıyo ınsanı ya...:bbo:
bak ayse bır de ac karnına zentınyagı ıc bı tatlı kasıgı supper cozum..ardından ılık su...o da cok ıse yarıyo...ben bı ara elma sırkesı de yaptım...ılık suya damlatıyodum o da ıse yarıyo ama cok sertlesıyo demekkı ıcınde..allah yardımcın olsun cok pıs bı ıllet bu...ama ac karnına has zentınyagı ıc..ardından ılık su ıc...belkı o ıse yarar..
kızlar merhaba
tatlım hiç endişelenme, 2. ydayken bendede akıntı ve pembe pembe lekelenme başlamıştı. 10 dk. toplanıp uçmuştum dr.a !!! hemen muayene etti polip warmış rahimağzında. hamileyken büyüyomuş ve akıntıyı kanamayı yapan oymuş. zararsız bişey ama insanın yüreği ağzına geliyor tabii...
yani diyeceğim kontrolde neden olduğu ortaya çıkıyor, hiç endişelenme...bi daha olmaz inşallah...
senın oğlusun olcak ben gıbı cunku aynı ben gıbısın...
avcunu yala memene sur canım...aman zaten pis onlar senın yemen yasak ...kımbılır at mı esek mı ne bılcen ole dusun...sositososito
maşallah canım ama, benim 3. ay bittikten sonra başlamıştı.....
inşallah canım benim.. söylemiştim belki oğlumda hiççç bulantı falan olmadı :))))
hayırlısı diyorum maşalllah diyorum :)))
neeee yasakmıııı :1shok: hadi yaaaaa ben hamiş olunca ne yicem o zamannnn çok seviyorum öyle şeylerii cokacimcoook
tanıdık bildik yerlerden tadımlık bişiler olabilir.... ama etlerin çok pişmiş olması lazımmış, özellikle son 3 ayda bebek için tehlikeli diyolar...toxoplasma testi falan hep bunun için...parazitlere bakıolar...
kızlar merhaba
ay cumartesi günü nooldu çok şaşırdım otoyodum böle göğsümde hafif ıslaklık hissettim anam
bi baktım bişey akıyı...sıktım hala geliyo ay bi garip oldum anlatamam
eşimde diyo elleme elleme bebeğimizin maması boşa gitmesin ya daha var doğmasına du
bakıym nası çıkıyo fln diye sıktırıp baktımhala geliyo ya ama en başta rensiz
bi sıvı yapış yapıştı sonra beyazlaştı şimdi sıkınca gene geliyo
bide göğüs ucum eskisi gibi değil sanki parçalanmış delikler çıkmış gibi bi garip
eskiden top toptu uçları şimdi nası anlatıym ki değişik anneme gösterdim sordum normal zaten
süt verirken öyle olur göğüsler dedi böyle işte kızlar erken mi acaba diye aklıma gelmedi dğeil ama
doktora gidince sorcam bakalım :)
İnşallah canım sağol bu tesellilerin için...
evet ya haklısın kim bilir at eti mi eşek mii...ıyyy pisss kakaaaa
oğlum mu olacak acabaa boshayallersmile çin takvimi kız diyor, hanginiz doğru söylüyo acabaa....çok merak ediyorum yaaa
tövbe de kızz..başlamasınn kaydirigubbakcemile3
evet söylemiştin oğlunda bulantı olmamış demekkiiii bu sefer kızzzzzzzz olcakk hihoyyyt
YA KIZLAR BEN DÜN İLK DEFA MANGAL YEDİMDİİİ AMA EN ÇOK EKMEK VE SALATA YEDİM DİYEBİLİRİM :bboALMAMAK İÇİN AMA CANIM ÇOK ÇEKTİ YAAA HİÇMİ YİYEMİYCEZ ACABA
BİDE BU ÇİĞ ETLE ALAKALI DURUM NASIL ANLAŞILIYO BENİ DOKTORUM BİLGİLENDİRMEDİ BU KONUDA
ay cumartesi günü nooldu çok şaşırdım otoyodum böle göğsümde hafif ıslaklık hissettim anam
eşimde diyo elleme elleme bebeğimizin maması boşa gitmesin ya daha var doğmasına du
bide göğüs ucum eskisi gibi değil sanki parçalanmış delikler çıkmış gibi bi garip
eskiden top toptu uçları şimdi nası anlatıym ki değişik anneme gösterdim sordum normal zaten
süt verirken öyle olur göğüsler dedi böyle işte kızlar erken mi acaba diye aklıma gelmedi dğeil ama
NASİP BAKALIM BİLEMİYORUM Kİ SAĞLIKLI HAYIRLI GELSİNDE ERKEK OLUVERSİN KIZIM OLSUN İSTERİM TABİ AMA ALLAH KORUSUN SAĞLIK KONUSUNDA AKSİNİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
CANIMM KONTESİM HAMİLELİKTE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE CANIN ÇEKTİYSE MUTLAKA YİCEKSİN İYİ PİŞMİŞ OLSUN YETER. ET BU SONUÇTA SEN ALIYOSUN SEN PİŞİRİYOSUN PEMBENİN SÖYLEDİĞİ DIŞARDAN YENEN ZARARLI FASTFOOFLAR... :1hug:
NASİP BAKALIM BİLEMİYORUM Kİ SAĞLIKLI HAYIRLI GELSİNDE ERKEK OLUVERSİN KIZIM OLSUN İSTERİM TABİ AMA ALLAH KORUSUN SAĞLIK KONUSUNDA AKSİNİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM
CANIMM KONTESİM HAMİLELİKTE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE CANIN ÇEKTİYSE MUTLAKA YİCEKSİN İYİ PİŞMİŞ OLSUN YETER. ET BU SONUÇTA SEN ALIYOSUN SEN PİŞİRİYOSUN PEMBENİN SÖYLEDİĞİ DIŞARDAN YENEN ZARARLI FASTFOOFLAR... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?