Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım nasılsın
herkeste farklı oluyo demekki dimi
3.ayda normalde geçer derler bak seninki başlamış.
bakalım benim ne kadar sürcek
aman iyi olsunda bulansın katlanırım napim:1hug:

aslında iştah ve yemek yemeyle alakası yoktu benimkinin... kokulara karşı inanılmaz olmuştum 3. ay sonunda... o yüzden çıkarıyodum hep...kokudan!!:roflol:

umarım olmaz tabi sizde şartlandırmayın kendinizi...

heeee iyiii olsun napalım kendimis yaparız en olmadı amaaan hamiş oldumda sanki yemesini düşünüyorum bide kaydirigubbakcemile3

elbette güzelim mutlu olacak havalara uçacak o anı tek başına yaşamaktansa dimi
korku olayına gelince.. maddi açıdansa korkusu hiçbirşeyin hiçbir işin garantisi yok
herşey insanlar için bir bakmışsın sıfıra inmişsin bir bakmışsın bereket içindesin..
manevi olaraksa bebek dünyaya geldiğinde görecek o duyguyu herşeyi unutacak :))

yaaaa :bbo: kusmaktan çok korkuyorum arada oluyo zaten
hemen soğuk suyla yüzümü yıkayıp yelliyorum yüzümü.. sonrada bir dilim limon:roflol:

ayy evet işte dün banada aynısı oldu bi elimi koydum tekme attı sıçradım
sonra bida koydum elimi gene vurdu görümcem şöle bi elini koydu cekti hemen tekme
attı iletişim kurmak istiyolar galiba yazııkk sempatiksalakcinni
son zamanlarda sert vuruyo eskiden böyle değildi :) e büyyolar tabii :) çok şükür

evet canım nasıl büyümüştür şimdi yarın gidince görürüsün...inşallah bi sorunda çıkmaz
ay ben sana bişi dicektim ama unuttum yaa olaya baak kafamçokkarıştı

zeytinyağlı fasulye yemiştim de gecen kabızken wc den çıkamamıstım o faydalı snaırım
da nasıl içerim zeytınyaıgını düşnünüce bile midem kalkıyıo ekmek banıp yesem işe
yarramı acaba bilmiyorumkismile

uzun süredir geçmişi okuyup çıkıyorum,son sayfalara bile gücüm kalmıyo.hal hatır sorup çıkayım dedim.nasılsınız

İnşallah canım sağol bu tesellilerin için...

senın oğlusun olcak ben gıbı cunku aynı ben gıbısın...

avcunu yala memene sur canım...aman zaten pis onlar senın yemen yasak ...kımbılır at mı esek mı ne bılcen ole dusun...sositososito

evet ya haklısın kim bilir at eti mi eşek mii...ıyyy pisss kakaaaa
oğlum mu olacak acabaa boshayallersmile çin takvimi kız diyor, hanginiz doğru söylüyo acabaa....çok merak ediyorum yaaa

maşallah canım ama, benim 3. ay bittikten sonra başlamıştı.....

tövbe de kızz..başlamasınn kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim.. söylemiştim belki oğlumda hiççç bulantı falan olmadı :))))
hayırlısı diyorum maşalllah diyorum :)))

evet söylemiştin oğlunda bulantı olmamış demekkiiii bu sefer kızzzzzzzz olcakk hihoyyyt

YA KIZLAR BEN DÜN ıLK DEFA MANGAL YEDıMDııı AMA EN ÇOK EKMEK VE SALATA YEDıM DıYEBıLıRıM :bboALMAMAK ıÇıN AMA CANIM ÇOK ÇEKTı YAAA HıÇMı YıYEMıYCEZ ACABA
BıDE BU ÇıĞ ETLE ALAKALI DURUM NASIL ANLAŞILIYO BENı DOKTORUM BıLGıLENDıRMEDı BU KONUDA

neeee yasakmıııı :1shok: hadi yaaaaa ben hamiş olunca ne yicem o zamannnn çok seviyorum öyle şeylerii cokacimcoook

yaaaa superisi öyleee....bende toxoplasma'ya karşı bir savunmam olmadığını öğrendimmm geçenlerde....yediğim meyveleri sebzeleri sirkeyle yıkıyorum artıkk....sucuk salam pastırma yasak :sinifsinif: çiğ et tavuk yemek hatta dokunmak bile yasak :sinifsinif:

merhaba canım hoşgeldin

ay cumartesi günü nooldu çok şaşırdım otoyodum böle göğsümde hafif ıslaklık hissettim anam
bi baktım bişey akıyı...sıktım hala geliyo ay bi garip oldum anlatamam
eşimde diyo elleme elleme bebeğimizin maması boşa gitmesin ya daha var doğmasına du
bakıym nası çıkıyo fln diye sıktırıp baktım hala geliyo ya ama en başta rensiz
bi sıvı yapış yapıştı sonra beyazlaştı şimdi sıkınca gene geliyo
bide göğüs ucum eskisi gibi değil sanki parçalanmış delikler çıkmış gibi bi garip
eskiden top toptu uçları şimdi nası anlatıym ki değişik anneme gösterdim sordum normal zaten
süt verirken öyle olur göğüsler dedi böyle işte kızlar erken mi acaba diye aklıma gelmedi dğeil ama
doktora gidince sorcam bakalım :)

ayyy ne tuhaf olmuşsundurr....bu aylarda mı süt geliyor kii

NASİP BAKALIM BİLEMİYORUM Kİ SAĞLIKLI HAYIRLI GELSİNDE ERKEK OLUVERSİN KIZIM OLSUN İSTERİM TABİ AMA ALLAH KORUSUN SAĞLIK KONUSUNDA AKSİNİ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM

CANIMM KONTESİM HAMİLELİKTE KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE CANIN ÇEKTİYSE MUTLAKA YİCEKSİN İYİ PİŞMİŞ OLSUN YETER. ET BU SONUÇTA SEN ALIYOSUN SEN PİŞİRİYOSUN PEMBENİN SÖYLEDİĞİ DIŞARDAN YENEN ZARARLI FASTFOOFLAR... :1hug:

GÖĞSÜNÜ SIKMA SAKIN Bİ DAHAAA:mymeka:
ZARARLI OLDUĞUNU DUYDUM
AYRICA O GELEN İLK SÜT ANTİBİYOTİK NİTELİĞİNDE
BEBEĞİN İÇECEK Kİ ONU HASTA OLMASIN BAĞIŞIKLIK KAZANSIN
ZİYAN ETME Bİ DAHA :mymeka:

canım tabii ki öncee sağlıkkk...ama bana kız gibi geliyorrr

ay kızlar koyun ebesıne gıttım bebısın kalb atıslarını duymak ıcın
ay benımkı hıc durmadı rahat
kız bı bakamadı sureklı kaçtı
sesı duydukca yer degıstırdı..masallah kzuuma nasıl da guzeldı atısları ya....ama ebe dıyorkı bence ısın var cok hareketlı bu cocuk dıyo...yandım kı ne yandım....herkes kaccak bızı kımse ıstemıcek ege gelıyo dıye korkcak tum ev hanımları...hehehehe hepsının evlerını dagıtcaz oğlumla ....kötükedihüso

cok guzel bi his olsa gerek :) bi arkadasımında ole erken gelmisti sutu iyi demişlerdi cunku bazılarının dogumdan sonra bile sutu gelmiomus ve bebge mama wermek zorunda kalıomus o yuzden iyiye işaret olsa gerek :CüvCüv:

tatlım özellikle kırmızı et yenecek hamilelikte...b12 en fazla onda var. onun dışında ben çiğköfteyi çok yerim mesela... ağzına sürmeyeceksin dedi hatta mikrobu vucuduma 5-6 ay önce almışım. toxoplasma testinde çıkıyor ortaya... yeni alınmış olması çok tehlikeliymiş...beyin gelişimini son 3 ayda etkilermiş. ne korkmuştum o zaman sonuçları alınca....bence kesin yaptırmalısın o testi...parazitolojide bilirler zaten hamileyim dedin mi...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…