ayşecim...ve de kontesim
kızlar ilaç kullanmayın derim ...bitkisel olsada aynı sey gecerli...nıye mi..unıversıteden bu yana kabzılıgım vardı...hep bıtkı caylarına ılaçlara yoneldım...kullana kullana ıyıce kronıklestı..sonra cok zor olsada bıraktım ....dogalını denedım...bol su ıcın...kayısı kuru erık mutlaka yıyın gunde bı avuc...erık felaket calısştırıyo...hamılelıgımde oldu yıne ama o kadar buyuk dııl hatta hergun cıkıyorum tuvalete..terbıye edılebılen bır sey bu bagırsaklar..bızzat yasadım..bır de en buyuk hata beklemıyoruz..1 saat sursede gırın bekleyın tuvalette..yapıyormu gıbı egzersız yapın...yanı ıknın...cok degıl tabı...yanı bunu hergun bellı saatlerde tekrarlayın...bakın zamanla gecer...bana dr kendı demıstı unıversıtedeyken ılaç kullanma tembellık yapar dıye..bır de geldımı sakın bekletmeyın...kaydirigubbakcemile3
HEHEH al al yaa ama her evde olsa ne güzel olr dimi istediğimiz zaman bakarız :)
iyice burjuva olduk vallaa kaydirigubbakcemile3
görmedim yaa du bakıımm face e :)
tinkercim yaa sen hafatsonu ayrıntılıya gircektın nooldu ben onu sorcktım kayandı arada yaaa :)
bu arada fenerli olmak veya bjkli olmak değil önemli olan adam gibi oynayalım
bilica gibi kafa gömmek için çukur kazmayalım mesela stad yakmayalım
fener böyle yapıp soğutuyo kendinden o kadar :)
he bizde bjkli alcaz bakıyorum bjk store den bebekler için badiler yapmışlar
yenidoğmuş bi bebeye giydirmişler ay önünde ne yazıyo ölürsün gülmekten
"Kimse yokken biz vardık" yazıyo yaa daha yeni doğmuş gözler kapalı çok hoş bi
görüntü bende öle giydirecem inşallah komiklik olsun kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizginin sadece orta kısmı belirgin kırmızı uc ve son kısımları silik ama bakıldıgında bir çizgi var ne bu şimdi anlamadım ben negatifmi pozitifmi ? bilmiyorumkismile
tebrıkler hamılesın...:hooray:
tinkercim doğdugumdan beri kabızlık şikayetim var benım annem anlatır hep
ne zorluklar çektim diyerek ama hiç ilaç kullanmadım bu zamana kadar sık sık da wc ye
çıakrım ama şimdi oturmak öle zor geliyoki göbüş de büyüdü :1no2:
genede zorluyom kendımı kaysı hep yiyorum zaten activia yedim bi süre oda hiç etki etmedi
yani şunu kullanımda çok iyi geldi diyemem ama o bahsettıklerını hep yaptım
genede aşamadım bu sorunu neyse bu benım kaderim demekkı napalım :)
ama sk sık wc ye cıkınca gercekten faydalı oluyo başka hiçbişeyin işe yaradıgını görmedım boshayallersmile
Ama daha adetime 5 gün var ben meraktan çatlıycam duramıycam diye yaptım nasılsa negatiftir yapim ne çıkar dedim şimdide silik çıktı acaba pozitifmi diye kafayı yiycim laelaelaelaelae
Selam kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizginin sadece orta kısmı belirgin kırmızı uc ve son kısımları silik ama bakıldıgında bir çizgi var ne bu şimdi anlamadım ben negatifmi pozitifmi ? bilmiyorumkismile
ole tabi sporun da seviyeli yapılması lazım ama bu hanzoluk her takımda var ya...yoktur dıyen yalan soler malesef sporda centılmenlık adına hıcbırsey bılmıyoruz turk toplumu olarak ...ben hıc bu gune kadar tuttugum takımı olesıye savunan bırı dııldım zatenbabamın rüşvetiyle fenerli olmustum..hehehehe..
bu arada ayrıntılıya gıremedık dr ızın almıs..yarın gıdıyoz ınsallah...cok heycanlıyım ya...
nasıl buyumustur kımbılır dı mı...bır de ole bı bag olustu kı aramızda artık..bana cevap verıyo...konusunca anında tekmeyı alıyom...gecende cok komık bı olay oldu..
tam elımle karnımı ellıyodum oynasın dıye..o anda bı tekme geldı...ben de bos bulunmustum bı sıçradım aynı andada bagırdım ay ısırdı diye....hnı kopegı sevmeye elını uzatırsın oda ısırmaya calısır korkarsın ole oldu...bebek de ısırırmı ama ısırdı dıye bagırdım..ama sonra bı gulduk esımle... ya ben bazen bos bulunuyom korkuyom tekmelerınden..daha sıddetlılerıne alışamadım...hep pıt pıt kalcak zannedıyodum ama malesef bunlar bırazcık huylandırıyo ınsanı ya...:bbo:
kızlar ben acıktımmmmm ne yesem acabaaaaa
selam kızlaaar a.s. nasılsınızz???
hımmmmmmm dün anacım bir kuru fasulye yaptıydııııı olsa da yesekkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benımkıde 4 gun kala cıkmıstı canım kımının erken belırıyo...sen bı kac test daha al ...adetıne kadar yap...gıttıkce koyulaşır o cızgı ben de :lepile olmustu....
selam kızlaaar a.s. nasılsınızz???
pozitif canım hayırlısı olsun tebrikler.. ama bence hemen kan testi vermelisin..
hey allahım :roflol::roflol:
Sedef35;13251449]pozitif canım hayırlısı olsun tebrikler.. ama bence hemen kan testi vermelisin..
Öyle yapim en iyisi canım 5 10 tane test alim ben her gün bir kaç tane yaparım kaydirigubbakcemile3 emin olamam yoksa teşekkür ederim opuyorumnanaktan
hımmmmmmm dün anacım bir kuru fasulye yaptıydııııı olsa da yesekkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım..
en kötüsü bu deli açlık hissediyorum ama gözümün önüne getirdiğim herşeyden
içim kalkıyo canım istemiyo sendede öylemi idilim:bbo:
beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:
en kötüsü bu deli açlık hissediyorum ama gözümün önüne getirdiğim herşeyden
içim kalkıyo canım istemiyo sendede öylemi idilim:bbo:
iyi canım sen nasılsın
laelaelaelaelae opuyorumnanaktan
Bir daha test yapimde canım yine silik çıkarsa kan testi yaptırırım teşekkür ederim yardımlarınız için a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?