Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

tinkercim doğdugumdan beri kabızlık şikayetim var benım annem anlatır hep
ne zorluklar çektim diyerek ama hiç ilaç kullanmadım bu zamana kadar sık sık da wc ye
çıakrım ama şimdi oturmak öle zor geliyoki göbüş de büyüdü :1no2:
genede zorluyom kendımı kaysı hep yiyorum zaten activia yedim bi süre oda hiç etki etmedi
yani şunu kullanımda çok iyi geldi diyemem ama o bahsettıklerını hep yaptım
genede aşamadım bu sorunu neyse bu benım kaderim demekkı napalım :)
ama sk sık wc ye cıkınca gercekten faydalı oluyo başka hiçbişeyin işe yaradıgını görmedım boshayallersmile

ole tabi sporun da seviyeli yapılması lazım ama bu hanzoluk her takımda var ya...yoktur dıyen yalan soler malesef sporda centılmenlık adına hıcbırsey bılmıyoruz turk toplumu olarak ...ben hıc bu gune kadar tuttugum takımı olesıye savunan bırı dııldım zatenbabamın rüşvetiyle fenerli olmustum..hehehehe..
bu arada ayrıntılıya gıremedık dr ızın almıs..yarın gıdıyoz ınsallah...cok heycanlıyım ya...
nasıl buyumustur kımbılır dı mı...bır de ole bı bag olustu kı aramızda artık..bana cevap verıyo...konusunca anında tekmeyı alıyom...gecende cok komık bı olay oldu..
tam elımle karnımı ellıyodum oynasın dıye..o anda bı tekme geldı...ben de bos bulunmustum bı sıçradım aynı andada bagırdım ay ısırdı diye....hnı kopegı sevmeye elını uzatırsın oda ısırmaya calısır korkarsın ole oldu...bebek de ısırırmı ama ısırdı dıye bagırdım..ama sonra bı gulduk esımle... ya ben bazen bos bulunuyom korkuyom tekmelerınden..daha sıddetlılerıne alışamadım...hep pıt pıt kalcak zannedıyodum ama malesef bunlar bırazcık huylandırıyo ınsanı ya...:bbo:

tebrıkler hamılesın...:hooray:

bak ayse bır de ac karnına zentınyagı ıc bı tatlı kasıgı supper cozum..ardından ılık su...o da cok ıse yarıyo...ben bı ara elma sırkesı de yaptım...ılık suya damlatıyodum o da ıse yarıyo ama cok sertlesıyo demekkı ıcınde..allah yardımcın olsun cok pıs bı ıllet bu...ama ac karnına has zentınyagı ıc..ardından ılık su ıc...belkı o ıse yarar..

Ama daha adetime 5 gün var ben meraktan çatlıycam duramıycam diye yaptım nasılsa negatiftir yapim ne çıkar dedim şimdide silik çıktı acaba pozitifmi diye kafayı yiycim laelaelaelaelae

benımkıde 4 gun kala cıkmıstı canım kımının erken belırıyo...sen bı kac test daha al ...adetıne kadar yap...gıttıkce koyulaşır o cızgı ben de :lepile olmustu....

pozitif canım hayırlısı olsun tebrikler.. ama bence hemen kan testi vermelisin..

hey allahım :roflol::roflol:

kızlar ben acıktımmmmm ne yesem acabaaaaa
hımmmmmmm dün anacım bir kuru fasulye yaptıydııııı olsa da yesekkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlaaar a.s. nasılsınızz???

hoşgeldin canım..

kızlar ben acıktımmmmm ne yesem acabaaaaa
hımmmmmmm dün anacım bir kuru fasulye yaptıydııııı olsa da yesekkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

en kötüsü bu deli açlık hissediyorum ama gözümün önüne getirdiğim herşeyden
içim kalkıyo canım istemiyo sendede öylemi idilim:bbo:

benımkıde 4 gun kala cıkmıstı canım kımının erken belırıyo...sen bı kac test daha al ...adetıne kadar yap...gıttıkce koyulaşır o cızgı ben de :lepile olmustu....

Öyle yapim en iyisi canım 5 10 tane test alim ben her gün bir kaç tane yaparım kaydirigubbakcemile3 emin olamam yoksa teşekkür ederim opuyorumnanaktan

Sedef35;13251449]pozitif canım hayırlısı olsun tebrikler.. ama bence hemen kan testi vermelisin..

Bir daha test yapimde canım yine silik çıkarsa kan testi yaptırırım teşekkür ederim yardımlarınız için a.s.

Öyle yapim en iyisi canım 5 10 tane test alim ben her gün bir kaç tane yaparım kaydirigubbakcemile3 emin olamam yoksa teşekkür ederim opuyorumnanaktan

ama daha mantıklısı kan testı...ben gercı yaptırmamıstım beklemıstım ...dırek dr a gıtmıstım...ama kan testı yaptırabılırsen daha ıyı sonuc alırsınohaoldumsmile

hoşgeldin canım..

ay en berbat asama ben de oledım..allahtan 8-9. hafta kesıldı...anında acıkıyon ...yemek yapmaya bıle fırsatım olmyodu...hemen o an yemem lazım dıyosun oturuyon basına bır lokma anca yıyon...oooof cok kotu..allah yardıncınız olsun ama en ıyı cozumu az az sık yemek ...ben de hıc le yapamam..oturdummu karnım tıka basa dolmalı

beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:1shok:

kaydirigubbakcemile3

ayyyy yazık kız valla çok üzülüyorum yengem de öyle bir şey yiyemiyorrr kusuyo midesi bulanıyo....ama benim maşallahım var öküz gibi yiyorum valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…