Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Kim seviyor ki feneri kendi taraftarı dışında.... :jeyyar:
ASLAN TRABZONN verdirmedi kupayı fenerlilere :lepi:

he ya
ben dedim ki Türkiye Kupasını kaptırdı fenerbahçe..
lig kupasını kesinlikle vermez. intikam alır trabzondan
ama laz uşaklar ölümüne oynadı delikafadulden
velhasıl çok sevindi bütün türkiye :1rolleyes:

Ablacım rahat ol inşallah bi sorun çıkmıycak :) bende çok korkuyodum o kadar zamnda gelişimi
geriden gelmişti hep 10. haftaya kadar sonra bi toparladı anam hepimzi şaşırdık :)
maşallah sübhanallah iyi düşün iyi olsun :)

haber sitesinde yorum yapan biri şöyle yazmış boshayallersmile
"pek muhterem kaleci volkan, ASLAN ın maçında topu bi taraflarıyla tutuyordu. ne oldu acaba basur mu oldu trabzondan dört dörtlük yedi. hem kupayı hem şampiyonluğu verdi.."

heheheheh bi tane daha var - Atkı 19,95 TL, forma 89 TL, maç bileti 100 TL, Fener'in ŞAKAdan şampiyonluk sevinci paha biçilemez...

:roflol: :roflol: :roflol:

hiçte bileeeemm :))

En büyük BEŞİKTAŞ :dilcikar:

Severim Beşiktaşı annem beşiktaşlı erkek kardeşimde :)))
babam trabzonlu :))))

aynen öyle ama bu aziz yıldırımdan kaynaklanıyor. adam mafya:mymeka:
e sonuç pis fener :lepi:
aziz yıldırım istifa etmiş hele bi gitsin bak fenere karşı insanlar sempati duyacak

İNŞALLAH CANIM GERİDEN GELME GİBİ Bİ DURUM YOK ŞÜKÜRDE
İŞTE RAHAT OLAMIYORUM.. ULTRASON ALACAM EVE BEN akannehir
FACE.TE KALECİ VOLKANA GÖRDÜNMÜ GÖRDÜNMÜ ŞARKISINA
KLİP YAPMIŞLAR :roflol::roflol::roflol: GÖRSE TUTARDI :roflol::roflol:

kızlar ben fenerliyim ayıp oluyo ama...fenerliyim de çorbadan diyebiliriz..kocam da fenerli...oğlumuza da şimdiden çorapları falan fenerli aldık yani o da kaçınılmaz fenerli...yine de bursaya çok sevindim...hiç bir zaman kendinden fazla emin olmamak lazım....neyse yine de severim feneri renleri asil bi kere...benim gibinin futbol yorumu da bu kadar olur...:hulya:

ŞenizŞeniz:1hug:

ayşecim...ve de kontesim

kızlar ilaç kullanmayın derim ...bitkisel olsada aynı sey gecerli...nıye mi..unıversıteden bu yana kabzılıgım vardı...hep bıtkı caylarına ılaçlara yoneldım...kullana kullana ıyıce kronıklestı..sonra cok zor olsada bıraktım ....dogalını denedım...bol su ıcın...kayısı kuru erık mutlaka yıyın gunde bı avuc...erık felaket calısştırıyo...hamılelıgımde oldu yıne ama o kadar buyuk dııl hatta hergun cıkıyorum tuvalete..terbıye edılebılen bır sey bu bagırsaklar..bızzat yasadım..bır de en buyuk hata beklemıyoruz..1 saat sursede gırın bekleyın tuvalette..yapıyormu gıbı egzersız yapın...yanı ıknın...cok degıl tabı...yanı bunu hergun bellı saatlerde tekrarlayın...bakın zamanla gecer...bana dr kendı demıstı unıversıtedeyken ılaç kullanma tembellık yapar dıye..bır de geldımı sakın bekletmeyın...kaydirigubbakcemile3

HEHEH al al yaa ama her evde olsa ne güzel olr dimi istediğimiz zaman bakarız :)
iyice burjuva olduk vallaa kaydirigubbakcemile3

görmedim yaa du bakıımm face e :)

tinkercim yaa sen hafatsonu ayrıntılıya gircektın nooldu ben onu sorcktım kayandı arada yaaa :)

bu arada fenerli olmak veya bjkli olmak değil önemli olan adam gibi oynayalım
bilica gibi kafa gömmek için çukur kazmayalım mesela stad yakmayalım
fener böyle yapıp soğutuyo kendinden o kadar :)

he bizde bjkli alcaz bakıyorum bjk store den bebekler için badiler yapmışlar
yenidoğmuş bi bebeye giydirmişler ay önünde ne yazıyo ölürsün gülmekten
"Kimse yokken biz vardık" yazıyo yaa daha yeni doğmuş gözler kapalı çok hoş bi
görüntü bende öle giydirecem inşallah komiklik olsun kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çizginin sadece orta kısmı belirgin kırmızı uc ve son kısımları silik ama bakıldıgında bir çizgi var ne bu şimdi anlamadım ben negatifmi pozitifmi ? bilmiyorumkismile

evet alıyım diyorum bi tane süper olur. :))

aynen ayşecim hangi takım olursa olsun çirkeflik yapılmasın
hele o penaltı yerini ayağıyla eşeledi ya yuhhh dedi herkes...
şu takımların bebekler için yaptıkları kıyafetler çok şeker dimi ya.
hangi renk olursa olsun yakışıyo bebeklere:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…