Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaaa kızlar saçmalamayın ne dalgası elim ayağıma dolaşmış zaten avuçlarım terliyooo annemi aradım ne bilim napıcağımı şaşırdım

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...işte bi kanıt dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........kafaya takmadınmı geliyor bebiş...kendini koyverdinmi geliyorrrrrrrr...........offffffff süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canımmm kupanı ben veriyorummmm... :hooray:

bende geçende sağlık ocağına gittim aşıyı bir ay sonra dedi kalp atışalrını dinledi bi tanesini hemen duydu diğerinin sesi çok uzak geliyordu niye anlamadım bendee

EN GÜZELİNİ YAPIYOSUN
MANGAL DEYİP DURMA ÇOK SEVERİM bilmiyorumkismile
AVUÇLARIMI YALAYA YALAYA AŞINDI VALLA:roflol:
ÇİĞ ETE DOKUNUP ELİNİ YIKAMADAN Bİ YERİNE SÜRERSEN
BEBEĞİN ORASINDA LEKE OLUR DERLER

ohhhhhhhhh superisi hamişmiş hadi döktürelim kızlarrrrr.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhh yandan yandan:teytey::teytey::hooray:

bende geçende sağlık ocağına gittim aşıyı bir ay sonra dedi kalp atışalrını dinledi bi tanesini hemen duydu diğerinin sesi çok uzak geliyordu niye anlamadım bendee

canımcım yon degıstırıyordur malum yerlerı cok dar....ay cok guzeldı benım yaramaz da hıc sabıt durmadı...amanın ya....yaramaz oğlum benım...kaydirigubbakcemile sen de endıselenme daha cok kucukler...bırde dedıgım gıbı hareketlıler...ondandır

yaaa kızlar saçmalamayın ne dalgası elim ayağıma dolaşmış zaten avuçlarım terliyooo annemi aradım ne bilim napıcağımı şaşırdım

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaaaa
biz çok şaşırdıkkkkk yani ben en azından çok şaşırdımmm test alıcamm yapıcamm filan diye bir muhabbet de geçmedii sürpriz yaptın bizeeee lülülülülülü

Heyttttttt be mayısın ılk hamılesı superısııııııııııııııı
eŞın Çooook sevınecek bak gÖr

kıslarrrrrr beni görmeni isterdim şuan resmen içmişte şarhoş gibiyim..başım acayip dönüyor dünya dönüyor ben dönüyorum.:roflol::roflol::roflol:
amanın bu hap beni böyle yapıcaksa benim hiçmi hiç dışarı cıkmamam lazım..:umursamaz:

cok guzel bi his olsa gerek :) bi arkadasımında ole erken gelmisti sutu iyi demişlerdi cunku bazılarının dogumdan sonra bile sutu gelmiomus ve bebge mama wermek zorunda kalıomus o yuzden iyiye işaret olsa gerek :CüvCüv:

hayra işarettir inşallah :)

KIZLAAARRR HAMİLEYİMMMMMM. ÇİFT ÇİZGİİİ :lepi:

ne diyon kzı sen anammm alıştıra alıştıra söle bak birden şok yaşarsak doğuruveririk tinkerlaa heee ona göre :lepi:

ay canım hayırlı olsun yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok sevindim e hadi tickerını da ben yapiim söle son adet tarihini :lepi:

sakın canım ben de ole bı salaklık yaptım gecende geldıkce sıktım...bende de oldu...sakıncası suymus ablam dedı...dogumu tetıklıyormus...sancı yaparmıs...bı daha yapma bebişim....yasakkelime

inanmıyorummm gercektende 1 saat sonra fena halde kasıkalrıma ağrı girdi ya bağlantılımı acaba ay
Allah ım korktum şimdi bi da da ellemem :umursamaz: lmaz: eyvahedigeldismile

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
oooooh mayıs ta boş geçmedi ne güzel...daha bugun dıyodun...hamıle zannedıyom kendımı...gelsede kurtulsam dıye...oooh ne guzel
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu nasıl hızdır hızınıza yetişemedim bi yemeğe gittim geldim sayfalar atlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…