yaaa kızlar saçmalamayın ne dalgası elim ayağıma dolaşmış zaten avuçlarım terliyooo annemi aradım ne bilim napıcağımı şaşırdım
selam kızlar herkese günaydın
sayfayı bi açtım direk karşım hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm diye bi yazı canım benim yaaa superisi canım çok tebrik ederim günün ne zamandıki senin hiç farketmemişim testmi yaptın
:hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
kupaanı benden al o zamaan
ay kızlar koyun ebesıne gıttım bebısın kalb atıslarını duymak ıcın
ay benımkı hıc durmadı rahat
kız bı bakamadı sureklı kaçtı
sesı duydukca yer degıstırdı..masallah kzuuma nasıl da guzeldı atısları ya....ama ebe dıyorkı bence ısın var cok hareketlı bu cocuk dıyo...yandım kı ne yandım....herkes kaccak bızı kımse ıstemıcek ege gelıyo dıye korkcak tum ev hanımları...hehehehe hepsının evlerını dagıtcaz oğlumla ....kötükedihüso
hıııım canım yaaaa tekken zaten düşünüyordum çift oldular daha bi pimpirik oldum ben hazır bişe yemiyorum dışardan.bazen mecbur kalınca poğça açma felann zaten tiksinti geldii
bide evde yapmayınca balığı dışarda yiyorumm
ama hakkaten burnumda kokuyordu mangal felan zaten hazır bile almadım köfteleri kendim hazırladım hep
ben yasak koydum kendime hazır gıdada kullanamıyorum çorba konserve felan almıyorum sütçü buldum kendime yoğurdumu kendim yapmaya başladımm
ama bu çğ ete bile dokunmamak nedir onu anlamış değilim nasıl anlaşılıyo ki o
hoşgeldin canım..
bencede en iyiyisini düşünmüşsün gidin dinlenin stresten uzak çalışmalar yapın:kedi::kedi::kedi:
sonrada gelsin ikizlerrr::lepi::lepi:
bende geçende sağlık ocağına gittim aşıyı bir ay sonra dedi kalp atışalrını dinledi bi tanesini hemen duydu diğerinin sesi çok uzak geliyordu niye anlamadım bendee
yaaa kızlar saçmalamayın ne dalgası elim ayağıma dolaşmış zaten avuçlarım terliyooo annemi aradım ne bilim napıcağımı şaşırdım
yaaa..hamişlerr kupa vermesin çok rica edicemmm.belkim uğur getirir bizede... :mymeka: :mymeka: :mymeka: :dilcikar:
hoşgeldinnn canımmmma.s.[/QUOTE
hoşbulduk canım ne güzel dolu yine bu topik böyle :dance:
cok guzel bi his olsa gerek :) bi arkadasımında ole erken gelmisti sutu iyi demişlerdi cunku bazılarının dogumdan sonra bile sutu gelmiomus ve bebge mama wermek zorunda kalıomus o yuzden iyiye işaret olsa gerek :CüvCüv:
KIZLAAARRR HAMİLEYİMMMMMM. ÇİFT ÇİZGİİİ :lepi:
sakın canım ben de ole bı salaklık yaptım gecende geldıkce sıktım...bende de oldu...sakıncası suymus ablam dedı...dogumu tetıklıyormus...sancı yaparmıs...bı daha yapma bebişim....yasakkelime
aman tamam be ilk defa vereyim dedim ...onunda kuralı varmış...üzgünüm dövme beni ama bi dahaeyvahedigeldismile
Şokta o Şokta :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?