Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

yapma bende korktum sonra bı dahada ellemedım...ayse oncekı yazdıgımı okudunmu bebısımın kalp atıslarını dınledım koyun ebesı dınlettı...hıc durmadı yaramaz bı sabıt kalmadı ...çok hareketlı bı cocuk olcak bence dedı...daha once bole bebek gormedım dedı...hakkettende ole ya hıc durmuyo...duzenlı dedı kalp atıslarına ay nasıl sevındım...

tamam canım korkma.. bi daha elleme tamam :1hug:

olurmu öyle şeyyyy ağlıcam bak şimdiiii zaten kafam çopk karışıkk. Offff napçam kızlar ben elim ayağıma dolaştı kalbim durcak şimdi

ayyyyyyy güzelim ilk önce derin nefes al burnundan.. ağzından ver
bi kaç kez yap bunu..
git yüzünü yıka
dışarı çık yelle yüzünü
rahatla önce sonra gel konuşalım..
çok sevindik hepimiz çookkkkkk:mymeka:
ama çok çakalsın hangi ara yaptın testi :roflol:

kslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...

ohhhhhhhhh superisi hamişmiş hadi döktürelim kızlarrrrr.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhh yandan yandan:teytey::teytey::hooray:

ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama ellerim o kadar titriyoki. şimdi ben bir test daha aldım onuda yapçam ama çişimi bekliyorum gelsin bi. aslında daha reglime 1 gün var ama dayanamadım bilmiyorumkismile ikinci çizgi pembe ama belirgin ben yinede bi kes daha yapayım dedim. zemuszemus kızlarrr yaaa telefonda söyledim kocişe ne diyeceğimi bilemedim dedi kaldı öyle....... ciddimisin dedi bööle çok şaşırmış bi hali vardı.

olurmu öyle şeyyyy ağlıcam bak şimdiiii zaten kafam çopk karışıkk. Offff napçam kızlar ben elim ayağıma dolaştı kalbim durcak şimdi

kızım delirme yaaa...geçen ay kürler verdik birbirimizeee.eşin odayı boşaltıyomuş senin için gidiyodu acaba olmazmı falan diyodunnn.sevineceksin..hemen internetten bbek kıyafeti bebek odaları falan bak..neşen gelsin yerinee..ben onlara bakınca daha bi hevesleniyorumm..akşamda eşine güzel bi masa hazırla..sürpriz yappp...
:dance: :dance: :dance:

şaşkınlıktandır canım..allah sağlıklı bir sekılde buyutmeyı nasıp etsın hemen son adet tarıhını ayseye sole ....tıckerını yapsın...turkbayragi

kslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...

tamam canım git dinlen sen ilaçlar niye bu kadar etki gösterdi anlamadım ki

kız sakin ollll....heyecanlanmaaa...hamilesin dikkat et kendine

ay ne guzel bır gun hamıle haberı aldık ınsallah saglıcakla daha da guzel haberlerını alırız canımcım

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZıRAN
oba_cigdem...............3 HAZıRAN
paradies_angel..........4 HAZıRAN
deryainci....................6 HAZıRAN
clemantine.................7 HAZıRAN
seliz(cns22).................8 HAZıRAN
elson.........................24 HAZıRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NıSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:
tinkerbell09, bayankarasu+, prensesss016, pembedana, ELSON+, idilcan+, ay_she+, zambak2009, superisiyim+, Sedef35, hatice_48, scapula

kızlar oynamaya geldik hadi şappi şappi....superisi serfıne...

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hadi gözün aydın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz :Saruboceq: Eminim kocişin de sevinmiştir ama beklemediği için şok olmuştur o da senin gibi yerimseniben akşam eve gelince anlarsın gözlerinden sevincini ve heyecanını olumunekankayizsmile

çok güzel canım bebeğin hareketli olması çok iyiymiş ayrıntılıdada görceksın hiç durmuyolar
doktor da bana öle dedi kızlar böle çok hareket etmez ama bakın hiç durmuyo diyo :)
olsun yaramaz olsn bişi olmaz :sm_cool:

tamam canım korkma.. bi daha elleme tamam :1hug:

tamam :)

sne uzan biraz canım :)

valla ya çok çakal ciddende hiç sölemeden etmeden yapmış testi hatuna bakk :jeyyar:

SUPERıSı canım tebrik ederimmmmmmmmm hihoyyythihoyyyt
ayy çok şaşırdım ya ve de çok sevindim valla :)
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canımmm sositosositosositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…