hayra işarettir inşallah :)
ne diyon kzı sen anammm alıştıra alıştıra söle bak birden şok yaşarsak doğuruveririk tinkerlaa heee ona göre :lepi:
ay canım hayırlı olsun yaa hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çok sevindim e hadi tickerını da ben yapiim söle son adet tarihini :lepi:
inanmıyorummm gercektende 1 saat sonra fena halde kasıkalrıma ağrı girdi ya bağlantılımı acaba ay
Allah ım korktum şimdi bi da da ellemem :umursamaz:lmaz: eyvahedigeldismile
yalancınınnnnnnnnnnnn :mymeka:
Ciddimisinnnnnnnnnnnn bak şakaysa bozuşuruz :mymeka:
ama aplacım o ilk sütün adı kolostrum biliyorum antibiyotik niteliğinde biliyom çok önemli
ama kolostrum doğumdan sonrakı ilk 3 gün içinde salgılanıyo yani bu o süt değil..
bi akıntıdır belkıde diye düşündüm....ama tamam bi daha sıkmam evet zararlıoymış şimdi okudum
zaten eşimde kızdı sıkma elleme boşa akıtıyosun diye ama merak ettim napiim :kedi:
şimdi bi sitede okudumda göğüslerinizi sıkmayın gebe sütyeni kullanın ve göğüs pedi
kullanın diyo öle yapim en iyisi
bilmiyorum bazı gebelerde olabilrimişşşş boshayallersmile
olurmu öyle şeyyyy ağlıcam bak şimdiiii zaten kafam çopk karışıkk. Offff napçam kızlar ben elim ayağıma dolaştı kalbim durcak şimdi
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...işte bi kanıt dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........kafaya takmadınmı geliyor bebiş...kendini koyverdinmi geliyorrrrrrrr...........offffffff süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canımmm kupanı ben veriyorummmm... :hooray:
ohhhhhhhhh superisi hamişmiş hadi döktürelim kızlarrrrr.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhh yandan yandan:teytey::teytey::hooray:
olurmu öyle şeyyyy ağlıcam bak şimdiiii zaten kafam çopk karışıkk. Offff napçam kızlar ben elim ayağıma dolaştı kalbim durcak şimdi
oy kıyamam sana..EGE'nin hatrına bu seferlik affettim..bidaha olmasınnn... lülülülülülü
ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama ellerim o kadar titriyoki. şimdi ben bir test daha aldım onuda yapçam ama çişimi bekliyorum gelsin bi. aslında daha reglime 1 gün var ama dayanamadım bilmiyorumkismile ikinci çizgi pembe ama belirgin ben yinede bi kes daha yapayım dedim. zemuszemus kızlarrr yaaa telefonda söyledim kocişe ne diyeceğimi bilemedim dedi kaldı öyle....... ciddimisin dedi bööle çok şaşırmış bi hali vardı.
kslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...
kslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...
hoşgeldinnn canımmmma.s.
prenses hoşgeldin canım...............
su perisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neredesin kızzzzzzzz ses verrrrrr......
ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama ellerim o kadar titriyoki. şimdi ben bir test daha aldım onuda yapçam ama çişimi bekliyorum gelsin bi. aslında daha reglime 1 gün var ama dayanamadım bilmiyorumkismile ikinci çizgi pembe ama belirgin ben yinede bi kes daha yapayım dedim. zemuszemus kızlarrr yaaa telefonda söyledim kocişe ne diyeceğimi bilemedim dedi kaldı öyle....... ciddimisin dedi bööle çok şaşırmış bi hali vardı.
yapma bende korktum sonra bı dahada ellemedım...ayse oncekı yazdıgımı okudunmu bebısımın kalp atıslarını dınledım koyun ebesı dınlettı...hıc durmadı yaramaz bı sabıt kalmadı ...çok hareketlı bı cocuk olcak bence dedı...daha once bole bebek gormedım dedı...hakkettende ole ya hıc durmuyo...duzenlı dedı kalp atıslarına ay nasıl sevındım...
tamam canım korkma.. bi daha elleme tamam :1hug:
ayyyyyyy güzelim ilk önce derin nefes al burnundan.. ağzından ver
bi kaç kez yap bunu..
git yüzünü yıka
dışarı çık yelle yüzünü
rahatla önce sonra gel konuşalım..
çok sevindik hepimiz çookkkkkk:mymeka:
ama çok çakalsın hangi ara yaptın testi :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?