ay kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama ellerim o kadar titriyoki. şimdi ben bir test daha aldım onuda yapçam ama çişimi bekliyorum gelsin bi. aslında daha reglime 1 gün var ama dayanamadım bilmiyorumkismile ikinci çizgi pembe ama belirgin ben yinede bi kes daha yapayım dedim. zemuszemus kızlarrr yaaa telefonda söyledim kocişe ne diyeceğimi bilemedim dedi kaldı öyle....... ciddimisin dedi bööle çok şaşırmış bi hali vardı.
kız bu karasu nerde..ismi var kendi yokkk... bilmiyorumkismile
tinkerbell09, bayankarasu+, prensesss016, pembedana, ELSON+, idilcan+, ay_she+, zambak2009, superisiyim+, Sedef35, hatice_48, scapula
kızlar oynamaya geldik hadi şappi şappi....superisi serfıne...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım zaten dr,um söylemişti baş dönmesi ve uyku yapar diye y_she,de söylemişti zaten oda kullanmış..tamam canım git dinlen sen ilaçlar niye bu kadar etki gösterdi anlamadım ki
kız sakin ollll....heyecanlanmaaa...hamilesin dikkat et kendine
dınlen canım kendıne ıyı bak...
çok güzel canım bebeğin hareketli olması çok iyiymiş ayrıntılıdada görceksın hiç durmuyolar
doktor da bana öle dedi kızlar böle çok hareket etmez ama bakın hiç durmuyo diyo :)
olsun yaramaz olsn bişi olmaz :sm_cool:
tamam :)
sne uzan biraz canım :)
valla ya çok çakal ciddende hiç sölemeden etmeden yapmış testi hatuna bakk :jeyyar:
Burdayım hayatım ama çok yoğunum bugün, derslerim de var, angarya iş de çok :sinifsinif: delirmek üzereyim resmen akannehir
Okuyorum sürekli ama yazamıyorum fırsat yok bilmiyorumkismile
evet ben zaten yaramazlara bayılırım ...kötükedihüsoçok güzel canım bebeğin hareketli olması çok iyiymiş ayrıntılıdada görceksın hiç durmuyolar
doktor da bana öle dedi kızlar böle çok hareket etmez ama bakın hiç durmuyo diyo :)
olsun yaramaz olsn bişi olmaz :sm_cool:
tamam :)
sne uzan biraz canım :)
valla ya çok çakal ciddende hiç sölemeden etmeden yapmış testi hatuna bakk :jeyyar:
peki tinkercımm..bu göbecikler superisi içinnn...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...
delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:
civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir
:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN
Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss
OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor
ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel
MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra
NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016
MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26
hehehehe tamam tamam geçti birazay valla şoka girdi galiba yaaa
perisuyuuuuu nerdesin tatlımmm yeni anneee :lepi: gel kız kaçmaa kaydirigubbakcemile
çok teşekkür ederim yaa siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorummmm hepinizi çok seviyorummayyyyyyy güzelim ilk önce derin nefes al burnundan.. ağzından ver
bi kaç kez yap bunu..
git yüzünü yıka
dışarı çık yelle yüzünü
rahatla önce sonra gel konuşalım..
çok sevindik hepimiz çookkkkkk:mymeka:
ama çok çakalsın hangi ara yaptın testi :roflol:
sağol haticecim. amin inşallahhhhhkslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...
şaşkınlıktandır canım..allah sağlıklı bir sekılde buyutmeyı nasıp etsın hemen son adet tarıhını ayseye sole ....tıckerını yapsın...turkbayragi
kızlar bu ayın ıkıncı şoku smarttanda gelebılır...hadı bakalım hayırlısı....
bu topik ölmedi hala yaşıyooooooooor..turkbayragi
her zaman her yerde....:hooray: ne diyom ben....laelaelaelaelae
ayyyy canım benimmmmmm yerim seni ben yaaaa Şenizo kadar sewindim ki anlatamam canım yaa... valla tutamadım ben kendimi ağlıyorum salya sümük....
bende oynıycam ama hala emin olmadığım için oynayamıyorum heran bişey olcak gibi geliyo. biri bana yok hamile değilsin dicek sanki :sinifsinif:tinkerbell09, bayankarasu+, prensesss016, pembedana, ELSON+, idilcan+, ay_she+, zambak2009, superisiyim+, Sedef35, hatice_48, scapula
kızlar oynamaya geldik hadi şappi şappi....superisi serfıne...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Kuşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum hadi gözün aydın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz :Saruboceq: Eminim kocişin de sevinmiştir ama beklemediği için şok olmuştur o da senin gibi yerimseniben akşam eve gelince anlarsın gözlerinden sevincini ve heyecanını olumunekankayizsmile
Ben de 2. bombayı smarttan bekliyom :lepi:
hehehehe tamam tamam geçti biraz
çok teşekkür ederim yaa siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorummmm hepinizi çok seviyorumm
sağol haticecim. amin inşallahhhhh
sağol tinker yaaa ben yaaa inanamıyorum hala yani eliff yada karasu ne bileyim yaaa nane filan olur diyodumda ben kendimi hiç sanmıyodum yaaa halada sanmıyorum galiba. ben inanmıyorum biliyomusunuzzz. ama yinede tickera hayır diyemiyciğimm. 16 nisan galiba
Ben de 2. bombayı smarttan bekliyom :lepi:
kızlar bu ayın ıkıncı şoku smarttanda gelebılır...hadı bakalım hayırlısı....
bu topik ölmedi hala yaşıyooooooooor..turkbayragi
her zaman her yerde....:hooray: ne diyom ben....laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?