Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ayy canım benim ya ne iyi yaptında bize bu güzel haberi vedin...valla cok sevindim..kurban olduğum allahım tam ümidini kesmişken meleğini yolladı sana...inşallah sağlıklı şekilde kucağına alırsın..

kız bu karasu nerde..ismi var kendi yokkk... bilmiyorumkismile

Burdayım hayatım ama çok yoğunum bugün, derslerim de var, angarya iş de çok :sinifsinif: delirmek üzereyim resmen akannehir
Okuyorum sürekli ama yazamıyorum fırsat yok bilmiyorumkismile

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)
smart_girl....................15 MAYIS Hakkımda hayırlısı neyse onu istiyorum...!akannehir

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

tamam canım git dinlen sen ilaçlar niye bu kadar etki gösterdi anlamadım ki

kız sakin ollll....heyecanlanmaaa...hamilesin dikkat et kendine
canım zaten dr,um söylemişti baş dönmesi ve uyku yapar diye y_she,de söylemişti zaten oda kullanmış..
dınlen canım kendıne ıyı bak...

sağolun canlar görüşürüz birazdan gelirim yineopuyorumnanaktan

peki tinkercımm..bu göbecikler superisi içinnn...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kızlarr ben bankaya gidip geliyommm.hadi ben gelene kadar bi hamiş daha çıkarın bakemm..hadi çalışın çalışın.... :roflol:

selam arkadaslar bende katilmak isdiyorum sizlere,uzun bi aradan sonra bende artik hamis kalmak isdiyorum nasip olursa,bu ay basladik ama gerci olma ihtimali cok az yumurtlama gununden 3 gun önce bir defaya mahsus oldu sanirim bu ayi es gecebilirim bakalim artik.

evet ben zaten yaramazlara bayılırım ...kötükedihüso

masallah oynayalımdedım sen resmen dokmussun kurtlarını ınsallah senın ıınde oynucaz bole...:sm_cool:

kızlar bu ayın ıkıncı şoku smarttanda gelebılır...hadı bakalım hayırlısı....
bu topik ölmedi hala yaşıyooooooooor..turkbayragi
her zaman her yerde....:hooray: ne diyom ben....laelaelaelaelae

ay valla şoka girdi galiba yaaa

perisuyuuuuu nerdesin tatlımmm yeni anneee :lepi: gel kız kaçmaa kaydirigubbakcemile
hehehehe tamam tamam geçti biraz
çok teşekkür ederim yaa siz olmasanız ben ne yapardım bilmiyorummmm hepinizi çok seviyorumm
kslar accık yatiyim ben cok kötüyüm...sayfa acık ara ara bakıcam..superisi canım yeniden tebrik ederim allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..süpriz oldu resmen san bu...
sağol haticecim. amin inşallahhhhh
şaşkınlıktandır canım..allah sağlıklı bir sekılde buyutmeyı nasıp etsın hemen son adet tarıhını ayseye sole ....tıckerını yapsın...turkbayragi

sağol tinker yaaa ben yaaa inanamıyorum hala yani eliff yada karasu ne bileyim yaaa nane filan olur diyodumda ben kendimi hiç sanmıyodum yaaa halada sanmıyorum galiba. ben inanmıyorum biliyomusunuzzz. ama yinede tickera hayır diyemiyciğimm. 16 nisan galiba

o kadar sewindim ki anlatamam canım yaa... valla tutamadım ben kendimi ağlıyorum salya sümük....
ayyyy canım benimmmmmm yerim seni ben yaaaa Şeniz
bende oynıycam ama hala emin olmadığım için oynayamıyorum heran bişey olcak gibi geliyo. biri bana yok hamile değilsin dicek sanki :sinifsinif:

yowriiiiiimmmmm duydunmuuuu hamişimmm ama yarın gidip kandada baktırcam nedense inanamıyorum. çünkü ikinci çizgi pembe. bide çişim çok yanıyo benim kızlarrr yhaaaa ya bebişe bişey olursaaaa mafoldumben

superisiiiiii tebrik ederim canımmmm ay ne güzellll şaşkınlığında normal bi test daha yap benceee
ya ben ne kadar geri kalıyom bugünnnn

canım 4 hafta + 3 günlük hamişsin ve inşallah 21 o cak 2011 de doğurcaksın :)

ticker linkin bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev020pr___.png

kopyalıyosun yukarıdan kullancııpaneline tıklıyosun
orda en solda profil düzenleye tıklıyosun karşınna gelen sayfanın
en alt taraflarında kilo takip çizelgesi var
linki yapıştırıpo kaydediyosun ve oluyoo :) hadi hayrılı olsun
sağlıkla ticker sonunu görmekde nasib olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…