Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benim innşallah bi aksilik yoktur ...sen git yıne yaptır kan testını..çişinin yanması enfeksiyon olabılır...hemen bol bol su ıc...en az 2.5 lıtre ıcmelısın gunde...bol su ıctıkten sonra hemen baslar sokulmeye...bi kaç gune gecer ınsallah ama sen dr a sole...belkım hemen testlerını yaparlar..bu arada tiroid ,idrar testlerini yapmayı ihmal etmiyorsun..aklında bulunsun bebişim...

ay sen bu işi paraya vursan baya kazanırdın yav...görev edindin resmen...ama ne guzel tıcker dıyınce akla....tamam şimdi buldum hemen onun adı gelır...ayse ayse ayseopuyorumnanaktan

ay kıyamam tama sustummmbilmiyorumkismile
kız çiğ etten kastım şuuu toxoplasma diyomm hani bağışıklık yoksa çiğ ete ellenmiycekmiş yaa

ne bileyim göbeğimin bi tarafıdaha sert bi tarafı okdar değil anlamamıştım sonra kadında kalp atışlarını dinleyince sanki doğruladım bunu

Ben de 2. bombayı smarttan bekliyom :lepi:

nerdesin sen kızzzzzzalsanaalsanasmile

canım dur hemen panikleme lütfen ilk önce emin ol sonrada bırak keyfini çıkarrr bu anın

canım o bir tarafı şiş diğrei degıl...bu durumun sebebı su benımd ara ara oluyo bebısler ne taraftaysa orası az daha sıs oluyo sen de hemen endıselenıyon be....ama analaık ıste...sen de çifter sorumluluk var kolay mı...19.haftadasın...maşallah kızlarımısa....annecik sen de merak etme ıyıler onlar...fazla takma herseyı kafaya...sakınan goze cop batar ben hep ınanırım bu lafa...temkınlı ol yeter...a.s

pardon arkadaşlar yeni geldim anlamadım niye oynuyorsunuz
söyleyin bende oynim kızzzzzzlarrrrrr

hoşgeldin canım yeni hamişimiz var ondanoynuyoruz :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay ilahi tinker :)

ben doğuma gidince (inşallah) hani sık sık giremeyince topike kim yapcak bu ticker işini
ya bi asistan alsam iyi olur he kaydirigubbakcemile3
şartlarım şunlar öhöm...öhömm
toefl dan en az 85
kpss den en az 70
almış ,
üniversiteelrin işletme ve iktisat veya tıp fakültesindne
mezun olmuş olmalı başka şartım yok şimdilik yeterli bayanssulusmile

hııııııııııııh tuzlayım da kokma ...kıza bak yav...çok sey beklıyon hanım hanım....gercı sen de haklısın bunlar olmadımı bı ...b....k olamıyon kı turkıyede....:tomato:

evet kızlar ikinci testide yaptım ve ondada silik ikinci çizgi çıktı ama ilk yaptığıma göre daha silikti ikinci çizgi. sanırım üst üste idrara çıktığım için bu kadar silik çıktı. allahım isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua etmiştim zaten. allahım inşallah bi aksilik çıkmaz ve sağlıklıdır inşallah. en çokta ondan tedirginim allahım sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahhh. :Saruboceq:

bende memnun oldum boşver hepimiz bu vatanın insanıyız turkbayragi

evet tabıkı de baska bı ulkede dogmak ta ıstemezdım herseye ragmen mutluyum turk olmaktan....ama bız sokelıler aydınlıyız bıle demeyız ben acıklayıcı olmak ıcın dedım...sokelı olmak ta ayrıca bı gururumdur yanı...

canımmmm yazdım ama görmedin tabi heyecandan :)
çokkkkk tebrik ederimmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
sağlıcakla gelsin inşallah meleğin çok sevindim çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğru diyon ama napalım işte sorumluluk daha şimdiden karnımın bi tarafını çok tutsam öbür tarafa haksızlık yapmışım gibi hemen o tarafa sarılıveriyorum

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ama daha mantıklısı kan testı...ben gercı yaptırmamıstım beklemıstım ...dırek dr a gıtmıstım...ama kan testı yaptırabılırsen daha ıyı sonuc alırsınohaoldumsmile

biraz daha bekliycem canım yarın tekrar yaparım, eğer diğer testlerdede silik çıkarsa kan testi yaptırcam opuyorumnanaktan

olumunekankayizsmile
arkadaşım hamilemisin sende kaç aylık oldu :ecrin_bebek: doğum nezaman ilk ay belirtilerin neydi öğrene bilirmiyimolumunekankayizsmile

[
daha kesin değil kız dur bakalım bi tane test yaptım sadece yarın tekrar yapacam yine çıkarsa artık pozitiflik var diyebilirim :kedi:[/QUOTE]

hahahahhahaha aynı durumdayız canım bende aynen senin gibiyim şuanda inanamıyorum hala hatta hala üçüncü testi yapasım var eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…