kızlar az önce wc ye gittim çamaşırımda çok hafif kan lekesi gördüm gibi geldi su gibide bir akıntı gelmiş ama yumurta akına benzetemedim sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdıyla bir sildim yumurta akı kıvamında bir akıntıyla pes pembe bir kanama gibi bişey anlamadım ya bu neyin nesi bugün adetimin 14.günü dün gece çalıştık onun öncesinde birde 10.günü çalışabildik of kafam karıştı şimdi yaaa(
ama canım senin adetine daha var hem daha yumurtlama gününde geçmemiş hani yerleşme lekesi falanda değildir bana kalırsa bence sen kesin yumurtladın ay bu ne yaaa resmi tavuk gibiyizzzzzzzz:roflol:
ah canım ben sizi bırakmak istemiyim mafoldumben işler o kadar yoğunki eve gitmem akşamları 7.30 buluyor. ben hamiş kaldım işler çoğaldı ya. mafoldumben
ah canım ben sizi bırakmak istemiyim mafoldumben işler o kadar yoğunki eve gitmem akşamları 7.30 buluyor. ben hamiş kaldım işler çoğaldı ya. mafoldumben
Tatlım aynısı bana da oldu geçen ay, yumurtanın çatlama günlerinde ilişki sonrası olabiliyomuş böyle pembe akıntılar, zorlamadan oluyomuş, doktorum dedi bana,
demek ki yumurtlamışsın, hem de tam gününde çalışmışsın, bu güzel haber:)) inşallah hamiş olursun bu ay hadi bakalım... :CüvCüv:
Madem yumurtladık ozaman bu gece özel bi gece olsun bizim için kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana yaaa söyle patronlarına çok fazla yormasınlar senii bebiş geliyoooooooooooooooooooo:CüvCüv::CüvCüv:
Hoşgeldin tatlım, nasıl gidiyor hamilelik, bebiş nasıl, kalp atışlarını duydunuz mu
Dur bak AngellL teyzesini aratmiyim kaydirigubbakcemile3
YESİN ONU KUDURUK TEYZELERİ :roflol: :roflol: :roflol:
ah canım keşke anlasalar. nerde. nazonun 2 çizgi çıkmış ya inşallah hamişdir. sen ne durumdasın canımcım
acilen akşam olması lazım :bbo:
evet canım baklım bide kan testi yaptırıcakmış bekliyoruz.
ben şu an yumurtlama haftamı değerlendirmeye çalışıyorum ama adet gününe kadar devam edicem bida ilk defa ilişki sırasıda popomun altına yastık koyuyrum bide bunu deneyelim dedik bakalım hayırlısı
evet canım baklım bide kan testi yaptırıcakmış bekliyoruz.
ben şu an yumurtlama haftamı değerlendirmeye çalışıyorum ama adet gününe kadar devam edicem bida ilk defa ilişki sırasıda popomun altına yastık koyuyrum bide bunu deneyelim dedik bakalım hayırlısı
iyi değerlendir canımevet bende belimin altına yastık koymuştum ve sabaha kadar kalkmıyordum yataktan PARALO HERŞEY BEBİŞLER İÇİN :lepi:
neden canım?
ebrulicim bak ben onu son bir kaç seferdir yapıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum popom oldukça yukarıda duruyor en az 25-30 dk yatıyorum.buna devam etmelisin sende
Bol Şans canımmmm opuyorumnanaktan
evet canım herşey onlar için onlar yeterki gelsinler
yumurtluyorum sanırım ben bugünn:dance:
vet canım allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq:
çok özlemişim sizinle sohpet etmeyi ya :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?