Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tatlım aynısı bana da oldu geçen ay, yumurtanın çatlama günlerinde ilişki sonrası olabiliyomuş böyle pembe akıntılar, zorlamadan oluyomuş, doktorum dedi bana,
demek ki yumurtlamışsın, hem de tam gününde çalışmışsın, bu güzel haber:)) inşallah hamiş olursun bu ay hadi bakalım... :CüvCüv:

ama canım senin adetine daha var hem daha yumurtlama gününde geçmemiş hani yerleşme lekesi falanda değildir bana kalırsa bence sen kesin yumurtladın ay bu ne yaaa resmi tavuk gibiyizzzzzzzz:roflol:

Madem yumurtladık ozaman bu gece özel bi gece olsun bizim için kaydirigubbakcemile3

ah canım ben sizi bırakmak istemiyim mafoldumben işler o kadar yoğunki eve gitmem akşamları 7.30 buluyor. ben hamiş kaldım işler çoğaldı ya. mafoldumben

kıyamam sana yaaa söyle patronlarına çok fazla yormasınlar senii bebiş geliyoooooooooooooooooooo:CüvCüv::CüvCüv:

ah canım ben sizi bırakmak istemiyim mafoldumben işler o kadar yoğunki eve gitmem akşamları 7.30 buluyor. ben hamiş kaldım işler çoğaldı ya. mafoldumben

Hoşgeldin tatlım, nasıl gidiyor hamilelik, bebiş nasıl, kalp atışlarını duydunuz mu
Dur bak AngellL teyzesini aratmiyim kaydirigubbakcemile3
YESİN ONU KUDURUK TEYZELERİ :roflol: :roflol: :roflol:

Ayy çok sevindim inş. tutturabilmişizdir bakalım ne kadar yetenekliyiz bekleyip göreceğiz :roflol:
peki bu akşamda çalışalım dedim eşime ama ne yapsak acep :bbo:

Hoşgeldin tatlım, nasıl gidiyor hamilelik, bebiş nasıl, kalp atışlarını duydunuz mu
Dur bak AngellL teyzesini aratmiyim kaydirigubbakcemile3
YESİN ONU KUDURUK TEYZELERİ :roflol: :roflol: :roflol:

hamileliğim rahat geçiyor canım hiç bulantım olmadı inşallahda böyle devam eder. 5+3 olduk. haftaya cumartesi gideceğiz doktora inşallah o zaman duyarız kalp atışlarını günler geçmek bilmiyo ya
bende o teyzeleri yerim yerim yerim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ah canım keşke anlasalar. nerde. nazonun 2 çizgi çıkmış ya inşallah hamişdir. sen ne durumdasın canımcım

evet canım baklım bide kan testi yaptırıcakmış bekliyoruz.
ben şu an yumurtlama haftamı değerlendirmeye çalışıyorum ama adet gününe kadar devam edicem bida ilk defa ilişki sırasıda popomun altına yastık koyuyrum bide bunu deneyelim dedik bakalım hayırlısı

iyi değerlendir canım evet bende belimin altına yastık koymuştum ve sabaha kadar kalkmıyordum yataktan PARALO HERŞEY BEBİŞLER İÇİN :lepi:

ebrulicim bak ben onu son bir kaç seferdir yapıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum popom oldukça yukarıda duruyor en az 25-30 dk yatıyorum.buna devam etmelisin sende
Bol Şans canımmmm opuyorumnanaktan

ebrulicim bak ben onu son bir kaç seferdir yapıyorum ayaklarımıda kaldırıyorum popom oldukça yukarıda duruyor en az 25-30 dk yatıyorum.buna devam etmelisin sende
Bol Şans canımmmm opuyorumnanaktan

ya canım ben bugüne kadar hiç popomun altına yastık koymuyodum sadece ilişki bittikten sonra ayaklarımın altına yastık koyup hiç kalkmadan kıpırdamadan yatıyodum ama şimdide bunu deniyorum sonra yine ayalarımın altına yastık koyup yatıyorum bilmiyorum yaa bu ay daha güzel çalışıyoruz tutsun artık demiiiii

vet canım allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah. :Saruboceq:
çok özlemişim sizinle sohpet etmeyi ya :1hug:

evet yaaa burası süper inanın sabah işe geldiğim gibi bilgisayarımı açar açmaz önce buraya giriyorum aklım hep burda hiçbirinizi tanımıyorum ama arkadaşım dortum gibi oldunuz kimseyle paylaşamadıklarımı burda sizinle paylaşıyorum ve her sıkıntıma bi cevap avuntu alabiliyorum hadi bakalım hepimiz hamile kalalım smart bize birde hamileler topiği açar:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…