Sağol canım yaa adet günüm yarın ama ben yarın gidip bi kan testi yaptırıcam inşallah iyi haberlerle gelirim
hadi bakalım hamiş haberi duyalım artık kaydirigubbakcemile5 :CüvCüv:
hadi bakalım canım inş sende vardır bişeler güldür şu yüzümüzü
İnşallah yaa çok silikti ama.Adet günüm yarın bu kadar silik olması normalmi acaba.Neyse yarın öğrenicem
Teşekkür ederim canım ben aslında bu ay olmaz diye düşünüyordum pek çalışmadım yumurtlama günlerinde yada yanlışmı hesapladım acaba bilmiyorumki
canım günaydın nasılsın bakalım
Kızlar günaydın.Sabah idrar testi yaptım bu defa 2. çok silik pembe çizgi hemen çıktı ama çoook silik.
Ekarhan ve senayburge günaydın kızlar, geçmişi okuyosunuz galiba, ben de şimdi bitirdim ama canım çıktı akannehir
Hafta sonu giremiyodum aslında ama sınav görevim çıktı, okuldayım, hem de yedek kaydirigubbakcemile3
bu da bana yaradı tabi, 1-2 saat buralardayım, inşallah hamiş haberlerimiz bol olur bugün... :Saruboceq:
günaydın canım
bende normalde çalışmıyorım ama bugün geldim ama kimse yok gibi pek
bugün yumurtlama günüm sanırım belirti hissediyorum ben yaaaa
kaç gündür çalışma yapamadım bugün iş başı yapmam lazım hemide hemen acale kocacım nerdesinnnn
Ekarhan ve senayburge günaydın kızlar, geçmişi okuyosunuz galiba, ben de şimdi bitirdim ama canım çıktı akannehir
Hafta sonu giremiyodum aslında ama sınav görevim çıktı, okuldayım, hem de yedek kaydirigubbakcemile3
bu da bana yaradı tabi, 1-2 saat buralardayım, inşallah hamiş haberlerimiz bol olur bugün... :Saruboceq:
Gelirler canım gelirler, hafta sonu ya bugün, öğleden sonra kaynar burası,
sonra ben pazartesi geçmişi okuyacam diye kendimi paralarım, oku oku bitmez :bbo:
Koş kız yakala kocişini
Kaçıncı günün tatlım???
kızlar bişi sorucam.Ben yumurtlama günümü adet tarihlerimi girerek netten bir siteden yapıyorum.Yumurtlama günlerini anlayan ark.lar oluyor belirtiler neler acaba ben pek hissedemiyorum gibi kafamçokkarıştı
kızlar bişi sorucam.Ben yumurtlama günümü adet tarihlerimi girerek netten bir siteden yapıyorum.Yumurtlama günlerini anlayan ark.lar oluyor belirtiler neler acaba ben pek hissedemiyorum gibi kafamçokkarıştı
canım sanırım şeffaf beyaz bi akıntı oluyo bende tek belirti bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?