ahhhhhh ne güzel bende galiba çünkü biraz kasıklarımda sızlama var hadi baklım eve gidince atla hemen kocişin kucağınaaa:roflol::roflol:
evet yaaa burası süper inanın sabah işe geldiğim gibi bilgisayarımı açar açmaz önce buraya giriyorum aklım hep burda hiçbirinizi tanımıyorum ama arkadaşım dortum gibi oldunuz kimseyle paylaşamadıklarımı burda sizinle paylaşıyorum ve her sıkıntıma bi cevap avuntu alabiliyorum hadi bakalım hepimiz hamile kalalım smart bize birde hamileler topiği açar:dance::dance:
kızlar sohbet süper ama ben şimdi gidiyorum kociş beni bekliyo biraz gezelim ama akşama yine gelirim hepinizi öpüyoruummmm:icecream:
kızlar sohbet süper ama ben şimdi gidiyorum kociş beni bekliyo biraz gezelim ama akşama yine gelirim hepinizi öpüyoruummmm:icecream:
Ayy çok sevindim inş. tutturabilmişizdir bakalım ne kadar yetenekliyiz bekleyip göreceğiz :roflol:
peki bu akşamda çalışalım dedim eşime ama ne yapsak acep :bbo:
Siz çalışmalara tam gaz devam edin hayatım hiçbişeycik olmaz merak etme, sadece çok zorlarsanız ufak lekelenmelerin olur okadar, ben aynı şeyi yaşadığım ay hamile kalmıştım ama, 3 haftalık düşük yaşamıştım malesef( inşallah siz tutturursunuz :1hug:
CANIM dün çalışmış olsanız bile riske atma yumurtlamış dahi olsan yumurtan 16 saate kadar yaşıyor;akşam eşin gelir gelmez bir çalışma daha yapın bence.Ayy çok sevindim inş. tutturabilmişizdir bakalım ne kadar yetenekliyiz bekleyip göreceğiz :roflol:
peki bu akşamda çalışalım dedim eşime ama ne yapsak acep :bbo:
madem yumurtluyorsun ;sıkııııııııııııııı çalıışşşşşşşşşşşşşşşşş.. :))) güzel haberler getiiirrr...yumurtluyorum sanırım ben bugünn:dance:
evet yaaa burası süper inanın sabah işe geldiğim gibi bilgisayarımı açar açmaz önce buraya giriyorum aklım hep burda hiçbirinizi tanımıyorum ama arkadaşım dortum gibi oldunuz kimseyle paylaşamadıklarımı burda sizinle paylaşıyorum ve her sıkıntıma bi cevap avuntu alabiliyorum hadi bakalım hepimiz hamile kalalım smart bize birde hamileler topiği açar:dance::dance:
Kızlar günaydın.Sabah idrar testi yaptım bu defa 2. çok silik pembe çizgi hemen çıktı ama çoook silik.
selam kızlarrrr
acil bisorum var reglim 6 gün gecikti başım agıyor grip olmuşum
parol içsem olur mu sizce?
Hayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
İÇEMEZSİN :))
ya başıım çok agrıyor ama((((((((((((((((((((
bencede içmemelisin. karanlık bir ortamda uykuda iyi gelir :) yani eğer hamileysen bebişe yazık dimi....:1no2:
sbahtan beri yatıyorum zaten uykuda agrıtıyor başımı üşüttüm heralde geçmedi bi türlü
neyse içmeyeyim ben en iyisi inşalh hamişimidir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?