ama benim akıntım sürekli olarak devam ediyor.Bu sorunumdan dolayı psikolojim bozuldu iyice.Sürekli hamile kalamayacağımı düşünüyorum.Önümüzdeki hafta başka bir dr.a gidicem bakalım o ne diyecek ??
inşallah canım yaa bu 10. ayda varya bişey su da 10 ay sonra hamile kelmıştı yani benim daha 3 aymı beklemem gerek:a015:
:)) belki de 10.ay kısmetli geliyordur:) ayy canım inş. beklemene gerek kalmadan bebiş gelir yaa...:Saruboceq:
inşallah canım yaa gelsin artık bebişim ben fazla hissedemiyorum yumurtladığımı sadece bazen kasık ağrım oluyo okadar o yüzden ben 10. günden itibaren bidahaki adet gününe kadar gün aşırı çalışmaya devam edicem bakalım bu ay gelicekmi bebişim
Aynennnnnnnn.... Şeniz Şeniz Şeniz
hayal kırıklığının en büyüğünü yaşadım mafoldumben
test sonucu 0.5mafoldumben
ama doğru değilmi canım 12.14.16.18. günler diyolarya belki ben o zaman yumurtlamıyorum belki 20. gün o yüzden işi garantiye almaya çalışıyorum ben çalışayımda gerisini Rabbim bilir
canım sen ne zamandır bebiş düşünüyosun
Kesinlikle katılıyorum canım, hele bi de adet düzensizliğir varsa, ki benim var( 5 aydır evliyim, 5 aydır çalışıyonuz ve 5 aydır, 14-16-18 çalışmama rağmen olmadı ve de adetim ya 4-5 gün önceden geliyo, ya 4-5 gün gecikiyo, bi türlü tutturamıyorum yumurtlama günümü mafoldumben
Ben de bu aydan itibaren 10. gün başlayıp adete kadar gün aşırı çalışmaya karar verdim Şeniz
27sinde başlıyoruz Allah'ın izniyle :dance: bu arada grip başladı bende 2-3 gündür, ilaç da alıyorum ama yumurtlamama etkisi olmaz umarım :çok üzgünüm:
canım ben 5-6 ay kalamadım özele gittim enfeksiyon dedi fitil ve hap kullandım tekrar muyene oldum yine fitil verdi büyük bölümü geçmiş az daha var dedi tekrar fitil kullandım daha sonra 1 hafta kadar soğan suyu içtim ama hala kötü kokulu akıntım devam ediyor( bende dr. değiştirmeye karar verdim sürekli muayeneye çağırıyor iyi bir dr.buldum şimdi ssk dan bakalım ona gidicem kısmet artık :)
kızlar az önce wc ye gittim çamaşırımda çok hafif kan lekesi gördüm gibi geldi su gibide bir akıntı gelmiş ama yumurta akına benzetemedim sonra çok afedersiniz tuvalet kağıdıyla bir sildim yumurta akı kıvamında bir akıntıyla pes pembe bir kanama gibi bişey anlamadım ya bu neyin nesi bugün adetimin 14.günü dün gece çalıştık onun öncesinde birde 10.günü çalışabildik of kafam karıştı şimdi yaaa(
kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim ya işlerden giremiyorum siteye. yeni hamiş haberi var mı :CüvCüv:
canım yumurtlamış olabilirsin ama yumurtlamada kan gelirmi bilmiyorum
kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim ya işlerden giremiyorum siteye. yeni hamiş haberi var mı :CüvCüv:
canım ben 5-6 ay kalamadım özele gittim enfeksiyon dedi fitil ve hap kullandım tekrar muyene oldum yine fitil verdi büyük bölümü geçmiş az daha var dedi tekrar fitil kullandım daha sonra 1 hafta kadar soğan suyu içtim ama hala kötü kokulu akıntım devam ediyor( bende dr. değiştirmeye karar verdim sürekli muayeneye çağırıyor iyi bir dr.buldum şimdi ssk dan bakalım ona gidicem kısmet artık :)
Hani adet başlamadan önce renk verir ya hafif pembemsi aynı öyleydi ya merak ettim bak şimdi :bbo:
hoşgeldin 2010 annesi nerelerdesin sen hamiş kaldın diye bizi unutmak yok demedikmi bizklava: klava: malesef canım yeni hamiş haberi yok angelldan bekliyosuk ama malesef oda değilmiş bakalım bu hafta çıkıcakmı bekliyoruzzzz:hulya::hulya:
hoşgeldin canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?