Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kıslar ben geldim ama kimsecikler kalmamışşşanca kendimi anca toparladım geldim...galiba 10 gün ben hep böyle olucam..maşallah ne güzelde kaynatmışsınız öyle...

slm kızlar, sizlere biseyler sormak ıstıyorum kısaca anlatmaya calısayım, 17 NİSAN-21 nısan son adet aralıgım 30 NİSAN çatlama iğnesi oldum ve bugun yanı 17 MAYIS adet olmadım ama sankı heran olacakmıs gıbı kasıklarımda sancı var ve bırkac gundur normal bır karın agrım var bunun harıcınde hafıf hafıf yanı varla yok arası böle iğne batıyomus gıbı oluyor kasıklarıma bunlardan baska bısey yok, sımdı ben tüm bunlara karsılık eczansden test alsam cıkarmı yoksa direk kanda baktırsam, bırde normalde ben 30-32 gun arası adet olurum çatlama iğnesi bu süreyı normal olması gereken 28 güne çekermı yanı sormak ıstedıgım ben ne yapmalıyım kafam cok karısık lutfen yardım edın kızlarrr

Canım adet tarıhın gectıkten sonra idrar testı doğru göstermeye başlar
silik bile çıksa bu gebeliğe işaret olabilir. he ama sen dersenki ben emin olmak istiyorum
kan testi yaptırıp direk kesin sonuc alabilirisn...

çünkü idrar testi yapsan ve çıkmasa hımm acaba daha zamanı değilmiydi 1-2 gün
sonra yapsam çıakrdı belkı du accık daha beklıyım gibi durumlar olck onun için kesin
sonuc istiyosan kan tetsi yaptır :)

ılgılenıp cevap verdıgın ıcın cok tskr ederım, evet en guzelı kanda yaptırmak, ama korkuyorum cunku heran adet olcakmısım gıbı sancım var, hıcbır hamılelık belırtım yok, akıntım var bırde kasıklarımda agrı oluo bazen bazende karnım agrıyo, bırde tavalete cok gıdıyorum ama emınım kı o psıkolojık cunku gıdıyorum bır-ıkı damla yapıp gelıyorum, :Saruboceq:

analdım cnm.benimde 23 mayıs diyo hesaplayıcıda.aslında hep aynı olurud benim geçen ay 8-9 gün geçmesi yanıltıyor beni.bu hafta sonuna kadar süre var benimde 2 günde ben katıtm 25 yazdırıdm bende:)hayııtısı bakalım.
akşam neler olack bakalım evde....

ya kızlar sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani pozitif şimdi yaptım başka bir markayla çizgi filan çıkmadı negatif çıktı adetime 5 gün var ondanmı acep bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar öncelikle dileyen herkesin en yakın zamanda bebeğine kavuşmasını rabbimden istiyorum.benim adet tarihimde 28 mayıs daha 11 gün var.ama ben galiba bugün yumurtladım çünkü benim yumurta çatlarken sağ kasığımda ağrı oluyor ve o ağrıyı bugün hissettim sizce geçmidir yani yumurta çatlaması için.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

civcivelek....................15 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48....................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22).................8 HAZİRAN
elson.........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Superisi tebrik ederim canım :) Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin... :))

Bana gelince;Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin demiştim.Demek ki buymuş

superisiyimmm canım tebrık ederıııımmmmm... Allah sana saglıklı bır gebelık,saglıklı bır dogum ve saglıklı bır bebiş versın ınsallahhh cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…