hoşgeldin nere kaçıyonnn
slm kızlar, sizlere biseyler sormak ıstıyorum kısaca anlatmaya calısayım, 17 NİSAN-21 nısan son adet aralıgım 30 NİSAN çatlama iğnesi oldum ve bugun yanı 17 MAYIS adet olmadım ama sankı heran olacakmıs gıbı kasıklarımda sancı var ve bırkac gundur normal bır karın agrım var bunun harıcınde hafıf hafıf yanı varla yok arası böle iğne batıyomus gıbı oluyor kasıklarıma bunlardan baska bısey yok, sımdı ben tüm bunlara karsılık eczansden test alsam cıkarmı yoksa direk kanda baktırsam, bırde normalde ben 30-32 gun arası adet olurum çatlama iğnesi bu süreyı normal olması gereken 28 güne çekermı yanı sormak ıstedıgım ben ne yapmalıyım kafam cok karısık lutfen yardım edın kızlarrr
Canım adet tarıhın gectıkten sonra idrar testı doğru göstermeye başlar
silik bile çıksa bu gebeliğe işaret olabilir. he ama sen dersenki ben emin olmak istiyorum
kan testi yaptırıp direk kesin sonuc alabilirisn...
çünkü idrar testi yapsan ve çıkmasa hımm acaba daha zamanı değilmiydi 1-2 gün
sonra yapsam çıakrdı belkı du accık daha beklıyım gibi durumlar olck onun için kesin
sonuc istiyosan kan tetsi yaptır :)
suprieis tebirkelr cnmmmmm.geçmişi okuyuo geliyorum hemen.ben dikat etmedim senin adet tariihne listede ne zamandı cnm
superısııı tebrıkler cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok teşekkür ederim gökçeee daha inanamıyorumki akannehir çok acayip bi duygu anlatamam yaaa heyecandan bütün vücudum titriyodu sabah
Superisi tebrik ederim canım :) Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin... :))
Bana gelince;Allah hakkımda hayırlısı neyse onu versin demiştim.Demek ki buymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?