arkadaşım adetime rahat 10 var ama 1 haftadır müthiş bel kasık ağrım var 2 gün önce çok küçük pembelik vardı çamaşırımda bide 2 gündür belirgin mavi damarlar çıktı göğsümde göğüs uçlarımda hafif acıyo sence hamilemiyim daha erken diye test de yapmadım yapsam çıkarmı arkadaşım
cnm 3 senelik evliyim hapla korundum geçen ay bıraktım bebk için 29 nisan adetimin ilk günüydü 3mayısta bitti 8 mayısta ilişkimiz oldu korunmadan 10 mayıstan beri belim kasıklarım aralıklı ağrıyo 15 mayısta pembelik geldi 2 güdür göğüs uçlarım acıyo bide mavi damarlar çıktı yorumlarını bekliyorum arkadaşım
arkadaşım akıntım olmazdı buay var bide o pembelik 1 kere geldi dahada gelmedi 1kerede sümüksü kahvede dil beyazda dil bi akıntı geldi dahada gelmedi ay kafam karıştı çok istiyorum ama hayırlısıdöllenme belirtisi çıksa bile adete en fazla 7 gün varken çıkar
bel kasık ağrısı birçok sebepten oluşabilir.
ama pembe akıntı dediğin gercekten pembe miydi yoksa kahverengimiydi
daha sonra gördün mü o akıntıdan
implantasyon yani yerleşme kanaması olabilri. ama yerleşme kanamsı adete 7 veya
3 gün varken görülür bir keer olur ve kahverengidir.
göğüste veya vajinal bölgece belirgin damalrların olması bir belirti değildir.
umarım aydınlatabilmişimdir.
heheheh :) bebeişte hemen öle tavukmu istemıss yaa :) benım canım da profiterol istemsıtı kızz :)
slm kızlar kutlama varmış bende geldim hemen hamiş arkadaşımızı tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Kim hamiş :CüvCüv: peki
aaaa evet mayısın ilk annesiyim bennnn hehehehhe süperrrrrhihoyyyt
Canımsın yaaaa :1hug: ne kadar düşünceli görüyosunuz dimi olumunekankayizsmile seviyorum ben bu kızı yaaaafuuuuuuuuuuuuuu :asigim: :asigim: :asigim:
evet canım ya görmemişim galiba......çok sağolll ayyy bebişim 2,5 cm mi olmuşşşşşşşşşş
maşallah annesininnn kuzusunaaaaahihoyyyt
cnm 3 senelik evliyim hapla korundum geçen ay bıraktım bebk için 29 nisan adetimin ilk günüydü 3mayısta bitti 8 mayısta ilişkimiz oldu korunmadan 10 mayıstan beri belim kasıklarım aralıklı ağrıyo 15 mayısta pembelik geldi 2 güdür göğüs uçlarım acıyo bide mavi damarlar çıktı yorumlarını bekliyorum arkadaşım
karasuuuuuuuuukaydirigubbakcemile
karasuuuuuuuuukaydirigubbakcemile
kız kontessss çekiştirme karasuyu düşceniz ikinzide kaydirigubbakcemile3
suprieis tebirkelr cnmmmmm.geçmişi okuyuo geliyorum hemen.ben dikat etmedim senin adet tariihne listede ne zamandı cnm
Ay paylaşamıyolar şekerim beni bayanssulusmile her an yanlarında oliyim istiyolar ama hepsine yetişemem ki anacım bayanssulusmile
Bukadar sevmeyin beni lütfen yaaaaaaaaaaaaaa, lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaa, lütfen yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm banamı sordun cnm adet günümü
canım yaaa olumunekankayizsmile çokta mütavaziyiz.Seni seviyoruz tabiki şekerim hepimiz napalım :asigim:
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz bugun az da olsa katılabıleceğim sohbetlerınızeeeeee
karasuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn ıdılllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?