Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Tatlım adetine 10 gün varsa bunların hiçbirisini belirti sayamayız, adet gününü bekle derim ben, şimdi test yapsan da kesinlikle çıkmaz zaten, boşa üzülmüş olursun yerimseniben

cnm herkeste aynımı olur bilmem ama bende göğüs kenarlarında mavi damarlar belirginelşmeye başlamıştı.şimdi artıyo belirginlik.İnş hamişsindir. :CüvCüv: hakkında hayırlsıı olur cnm :Saruboceq:

arkadaşım akıntım olmazdı buay var bide o pembelik 1 kere geldi dahada gelmedi 1kerede sümüksü kahvede dil beyazda dil bi akıntı geldi dahada gelmedi ay kafam karıştı çok istiyorum ama hayırlısı

slm kızlar kutlama varmış bende geldim hemen hamiş arkadaşımızı tebrik ederim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Kim hamiş :CüvCüv: peki

Canımsın yaaaa :1hug: ne kadar düşünceli görüyosunuz dimi olumunekankayizsmile seviyorum ben bu kızı yaaaafuuuuuuuuuuuuuu :asigim: :asigim: :asigim:

evet canım ya görmemişim galiba......çok sağolll ayyy bebişim 2,5 cm mi olmuşşşşşşşşşş
maşallah annesininnn kuzusunaaaaa hihoyyyt

maşallah sübhanallah canım

Canım şöyle yazmıştımm

döllenme belirtisi çıksa bile adete en fazla 7 gün varken çıkar
bel kasık ağrısı birçok sebepten oluşabilir.
ama pembe akıntı dediğin gercekten pembe miydi yoksa kahverengimiydi
daha sonra gördün mü o akıntıdan
implantasyon yani yerleşme kanaması olabilri. ama yerleşme kanamsı adete 7 veya
3 gün varken görülür bir keer olur ve kahverengidir.
göğüste veya vajinal bölgece belirgin damalrların olması bir belirti değildir.
umarım aydınlatabilmişimdir.

suprieis tebirkelr cnmmmmm.geçmişi okuyuo geliyorum hemen.ben dikat etmedim senin adet tariihne listede ne zamandı cnm

kız kontessss çekiştirme karasuyu düşceniz ikinzide kaydirigubbakcemile3

Ay paylaşamıyolar şekerim beni bayanssulusmile her an yanlarında oliyim istiyolar ama hepsine yetişemem ki anacım bayanssulusmile
Bukadar sevmeyin beni lütfen yaaaaaaaaaaaaaa, lütfen yaaaaaaaaaaaaaaaa, lütfen yaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım yaaa olumunekankayizsmile çokta mütavaziyiz.Seni seviyoruz tabiki şekerim hepimiz napalım :asigim:

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz bugun az da olsa katılabıleceğim sohbetlerınızeeeeee

karasuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsınnnnnnnnnnn ıdılllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…